Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od powyginany drucik: „Cytat od edes: „A to jest tylko polski cmentarz czy międzynarodowy? ” Międzynarodowy serwer. ” Czyli to nie są z Polski konta bo u nas to jeszcze nie działa
Jo tam żadnych zastrzeżeń nie mam do teamu zgłosiłem wymuszenie pushu to mnie zbanowali zamiast typa co mi sure wysyłał a sura była odesłana do operatora
Cytat od I am back: „Cytat od Apofis: „Ale odkrywca może robić to samo plus bonusy z expów Każda klasa może farmić, złomować, i latać na idlaki, pomijam więc te rzeczy a skupić się trzeba na tym co dana klasa ma żeby zyskiwać przewagę na inną. Czyli dalej odkrywca ma przewagę. ” Sedno w tym, ze odkrywca ma takie zyski z ekspedycji, ze jemu sie nie oplaca po aktywnych latac i farmic/zlomowac bo z eksp ma wiecej i nie musi pilnowac dolotow, czy unikac kontr. ” Według mnie to na szybkich uniwersach…
A zbieracz ma przez te 333 dni 98mld mety 29mld krychy 33mld dexu nic nie robiąc, wiadomo odkrywca też może mieć pełzacze więc coś tam zyskuje Swoją drogą nie wyobrażam sobie dziennie tłuc ekspedycji przez x lat bo to trzeba mieć nierówno pod sufitem