Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 266.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dario [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Irial Astrauza [GRUPA] vs. inter888 [CAZADOR] ~ 3218.2% Top 1 ACS
PostNo w końcu mam chwilkę żeby usiąść i poodpisywać:) Gratuluje Illidian! Poważny procent. Tak patrze i patrze, ale Inter888 to jednak znajomy nick, widziałem go parę razy w ST ale to raczej mało chwalebne xD
-
Cytat od wezu_91: „To ja jeszcze proponuję do bilansu dodać 2x500k anty, które poszły na zmianę klasy Pauliny vel Marzeny (pisałaś kiedyś, że wolisz po imieniu niż po nicku) i Khz podczas lotu jak już się tak rozliczacie. ” Jak to Wasz kolega wyżej, znaffca Ogame napisał: Cytat od Usagi: „Kto ile wsadził kasy, to nie Twoja sprawa, bo sam na anty żyjesz. Oj widzę żal d... ściska, a liczby nie kłamią i jesteście po prostu do tyłu ” Ot, cała prawda o tym starciu. a Wy zamiast się cieszyć, że macie …
-
No fajnie walnęło, miło z Waszej strony, że nie spękaliście jak zwykle Wykazując całkowite zrozumienie dla Crasher'a, który albo miał dużo dopałek albo niedawno wypłatę i przeklikał szybciutko ~300k rec abyśmy swoimi 2x nie obrócili to warto do bilansu doliczyć to smiley153.gif 9smi8e10ptx7_t.jpg ip6cgsut0yoh_t.jpg dxq8xze188ou_t.jpg kusgsxoda257_t.jpg tgg8ngppgbil_t.jpg Widać na na bogato poszło przez ren rynek thumbsup.png Przeliczając stacje 4 flot, prowizje za ryneczek i skupowanie statków d…
-
Dawno nic nie wstawiałem. Powiedzmy, że nie było czego, piraci i obcy się nie liczą Najbardziej cieszy paliwo, te ekspedycje są taaaaaakie drogie. Pozdrawiam @Mihusz za najlepsze expy, @Adanio za bycie najlepszy Adminem na świecie, @sheaker za to że był wolniejszy i oczywiście mojego dublera @sileence oraz każdego kto wytrzymał debatę prezydencką EDIT: I Domki nasze pozdrawiam (nie dlatego, że mnie Adanio pejczuje) Dnia 17-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor wladca m…
-
Cytat od neo24: „Zawsze jest opcja że zostało oddane : ) ” Oddane czy sprzedane Kruszyny sprawa. Jakby nie było, ja się cieszę. Im większe floty macie, tym większy z Was zysk Pozdrawiam, Piwek
-
Cytat od Ingolf: „Przeczyściłem temat kolejny raz oraz rozdałem kilka "nagród". Mam nadzieję, że da to niektórym do myślenia. Jeżeli moja prośba nie przyniesie skutków to temat zostanie zamknięty. ” Czego się spodziewać, poziom wypowiedzi porównywalny z poziomem uni
-
Nie ma pozdrowień dla mentorki to nie czytam. Ponadto pisze się wziąć nie "wziąść". Mimo, że forma jest nadużywana to dalej nosi miano formy niepoprawnej. Nie mówisz przecież, że coś jest do "wzięścia". Ale ogólnie to graty. Pozdrawiam, Piwek
-
Czyżby to ta pushówka Famka/Deweyki która po złomie Famka/Dewyki przestała być pushówką? (a może nie przestała). A może ten który się spushował kontem majtka kupionym za 500 zł ? A może to i to? Graty wlotu, tylko naprawdę mała grupa wtajemniczonych może docenić kunszt tego zagrania, dla reszty to zwykły push Najstarszym góralom się nie śniło, że zobaczą jeszcze kiedyś tak wyrafinowaną i dopracowaną na uni OCt. Gratuluję i pozdrawiam, top na więcej pancusi
-
Po pierwsze primo, dziękuje za pozdrowienia, na serduszku miło jak tak imiennie Po drugie primo, akt desperacji klikania za anty/dopałki tp dla 14k % godny podziwu Po trzecie primo, jak następnym razem przyjdzie Ci klikać zawróconą stację z telefonu, weź to proszę nagraj jakaś kamerką, Chętnie to zobaczę Po czwarte primo, gratuluje postawy i dobudowy, fajnie widzieć Cię znowu wśród "żywych". Pozdrawiam, Piwek
-
Szkoda, że Rafał Trzaskowski został kandydatem opozycji w wyporach prezydenckich bo sądząc po Twojej popularności @showtime śmiem twierdzić, że miałbyś duże szanse Twoje tematy cieszą się wielkim zainteresowaniem i wzbudzają wiele emocji, tych negatywnych ale i pozytywnych. Zabawne, mnie to bawi Cytat od dziadek barezi: „Cytat od GramBoLubie: „Spotyka sie dwóch topowych graczy ” Ty CYGAN,showek a ten drugi to niby kto ???poper? Eli ? kontaktpw? czy siebie masz na mysli ? oj biedacy,dziwnym trafe…
-
Cytat od Walgamer: „(...) niedługo nie będziecie mieć publiczności (...). ” a Ich Twoje ma publiczność? @Usagi, trochę więcej wiary. Niewątpliwie ktoś sobie dobrze zarobił na tym, ale niekoniecznie byliśmy to tylko my.
-
Witam, wzorowa współpraca, złota rybka nam się w tym jeziorku trafiła. Gratulacje i więcej sateczków pozdrawiam, P