Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dobra robota , szkoda ze inny serwer
-
Gratki czekam na wiecej Obroncy odbudowy
-
Cytat od Elam*SOFV*: „a co ma deuter do tego jak nie lata sie flota a gsami po bumkrach ? bzdurny argument bo puszczam 4 k gs za 1000 deuteru .... madrzejszy argument byl by taki ze wieksze eko to wiecej szans dla flociarzy .Twoj sposob myslenia nie ma nic wspolnego z realiami gry . dlatego robisz za farme i jedyne gdzie wykazujesz entuzjazm to podbijanie cen w licytacjach. jasne ze to co piszesz o polaczeniu serwerow ma sens. wiec qantum dostal eko x7 dostal spalanie to samo cygnus. a tacy twar…
-
Troche przesada co to ma byc ???? Konto Wodzireja powstaje w miesiac zeby pomoc zezlomowac koltow robi top1solo,idzie na urlop a nagle znika. Admini wybierzcie sie do okulisty albo ja wam dam namiary ostatnio dziewczyna byla i jej pomoglo to i wam moze pomoze .Smiech na sali robia co chca i tak w kółko.
-
Cytat od Agent Brown: „Cytat od najarany chomik: „"Szczur" zebrał około 13kkk metalu i 1,5kkk kryśki ( Tyle mam na skanie. Za sam metal floty nie postawi tylko będzie musiał dokupić kryształ i deuter.) Niech postawi za to 7kkk floty + dok 15% z 37kkk = 5,5kkk, łącznie 12,5kkk, do daje +- 30% floty tej co miał. No chyba że postawi same OW i LM to wtedy z 1kkk więcej. Chyba że jeszcze te 150k recków jest z tego to faktycznie będzie deko lepiej ale 40% nie przekroczy hihi. Nie wiem o co chodzi z "l…
-
Gratki panowie akcji , tak jak wyzej jest napisane jednego oszusta mniej
-
A ja cos do Obroncow , powodzenia w realu moze spotkamy sie na innym uni Atakujacym gratki % powala.
-
Odpowiedni człowiek po odpowiedniej stronie , gratki panowie oby wiecej
-
Oszustwo !!!!
otti88 - - DiD Nusakan
PostTo co sie dzieje na tym serwerze to jest jakies pato ,ludzie na urlopach tak sie pushuja ze brak słow.