Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 62.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rasea [Ferajna] & ZurekIV [Ferajna] & konsument [Ferajna] & Barry [Ferajna] & Vegi [Ferajna] vs. Luther [PUSH_1] ~1 483 524% TOP 1 ACS, TOP 2 ACS POLSKA
otti88 - - Starcia Virgo
PostGratulacje dla Atakerow % konkretny , Ogame to gra błedow takze czy to bfs to juz nie istotne, liczy sie wynik koncowy , szkoda złomu bo przy takim % fajnie jakby został u was. Rising zawsze podziwiałem cie za twoje podejscie do gry, mało ktory flociarz to posiada , trzymaj tak dalej chłopie. i zycze ci zebys ty kiedys takie st zrobil ( a moze juz zrobiles i tego nie wiem) Obroncy wiecej luzu i oczywiscie sz/o Fajnie barry napisales "zapomnialem juz jak sie wysyłą flote skitrany miedzy elewacja …
-
Ulisses [PUSH_1] & Luther [PUSH_1] & elam [PUSH_1] & Inny_koles [PUSH_1] vs. Chupa_Chups [Ferajna] ~ 244230.81%TOP1ACS
otti88 - - Starcia Virgo
PostProfesorku udowodniłes ze jestes dobrym flociarzem i to nie raz !! powodzenia w realu dla Atakujacych gratulacje % wyszedł ładny.
-
TOP 2 SOLO : Aldo Rein [Misfits] vs. deeppurple [JANUSZE] -- 220550,78%
otti88 - - Starcia Virgo
PostMiło widziec taki % z rana. Obronca znany z Nusakan takze sz/o , Pzdr wszystkich skanujacych
-
Cytat od Ulissess: „Ale wiesz, że Luther tą wiadomość pisał w październiku ? A migrobo po prostu napisał, że takie rozwiązanie zadowoliłoby wszystkich, i miał rację. Więc może jednak Ty zmienisz serwer co ? Bo ja w tym poście nie widzę nic głupiego. ” Co to znaczy wszystkich ????Chciałes napisac ze wam taki pomysł podoba sie. Farmy do bolu ale z ankiety wyszlo cos innego.
-
THE SMURFS [SMURFS] 3197.06% vs JANUSZE [JANUSZE] 1966.11% Nierozstrzygnięta
otti88 - - Wojny Virgo
PostFajnie kolejna wojna , bo po co spac jak mozna budzic sie 2 razy w nocy zeby sprawdzic czy nie leca gaski Powodzenia
-
Cytat od ^Rece ktore lecza^: „A ja się cieszę ^^. Bo taka opcja powinna być od początku relokacji. Co do odszkodowań...Haha jesteście doświadczonymi graczami dorosłymi facetami, a słyszę lament... smiech mnie ogarnia i zdziwienie. Jaka rekompensata? Za co? Kto wam kazał relokowac planety wtedy A nie teraz?. Czy nie zdobyliscie dzięki relokacjom przewagi nad pozostałymi graczami, którzy z tego nie skorzystali? I wreszcie czemu teraz relokacja ma być 2x droższa? Bo ? Ponieważ? Bo nie zrozumiem!! K…
-
elam [PUSH_1] vs. R2-D1 [Corleone] & Luther [Mmm] & Suicider [OASIS] & Profesorek [OASIS] ~ 86005.64% OBRONA
otti88 - - Starcia Virgo
PostGratulacje % fajny , czekam na wiecej