Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratki wlotu sojusznicy. Zysk jest i to podstawa. A jak się to mówi kopalnie zawsze u nas latają. Obrońcy życzę
-
Gratki wlotu Rambo. Ładna akcja. Obrońcy pakiecik rebuildquick.gif
-
Gratki wlotu Rambo. Tylko tak dalej. Obrońcy pakiecik
-
Wielebny [DELETE] vs. bzyk666 [Nemezis] ~ 627.54% Witam wszystkich. Takie tam małe ST - stało bez opieki więc . Pozdrawiam @Darkstorm^ , @Ecc0 wszystkich znajomych z ogame oraz sojusz DELETE. Obrońcy życzę odbudowy. Dnia 31-10-2019 07:04:13 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [DELETE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 26.018 Pancernik 586 Krążownik 3.237 _________________________________________ Obrońca bzyk666 [Nemezis] _______________________…
-
Hardbass [F-N] vs. Prototyq ~ 838.98% Dnia 26-10-2019 23:34:43 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hardbass [F-N] ________________________________________________ Krążownik 3.679 Pancernik 4.714 _________________________________________ Obrońca Prototyq ________________________________________________ Mały transporter 4.290 Duży transporter 6.500 Lekki myśliwiec 6.800 Ciężki myśliwiec 10 Krążownik 342 Okręt wojenny 10 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 1.166 Sonda szpiegowska 131 Bombow…
-
Hardbass [F-N] vs. leniwy [RoA] ~ 1409.15% Wstawiam za znajomego. Pozdrawiam wszystkich Dnia 28-10-2019 03:39:50 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hardbass [F-N] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.349 Ciężki myśliwiec 15 Krążownik 4.395 Okręt wojenny 2.092 Pancernik 4.852 _________________________________________ Obrońca leniwy [RoA] ________________________________________________ Mały transporter 1.999 Duży transporter 362 Lekki myśliwiec 499 Okrę…
-
Bycula [LOG] vs. Wielebny [DELETE] ~ 1038.36% Witam wszystkich serdecznie. Na początku krótki opis tego starcia. Agresor posłał LM na moje sondy i inne statki. Flota bojowa jak można to tym nazwać stała na innym księżycu który się palił jak świeczka w dzień 1 listopada. Pomimo, iż agresor opóźnił czas wlotu to jednak teleporter wypełnił swoją funkcję . Gracz ma wysokie top więc taka strata nie będzie dla niego nie do odrobienia. W końcu stracił drobne. Lecz przewaga i rutyna go zawiodła. Chciał…
-
Cytat od Mecenas: „Oj @BladyViktor oj biedaku . W 1 sojuszu FT sugerowałeś że akty sprzedają i odszedłeś . W drugim Bez Akty było to samo gdzie tam ekipa zgrana i popatrz co się stało w 3 nie wiem nie wnikam ;). Ustrzelili Cie bez sojuszu . Tylko nie odpisuj z 3 swoich kont na forum sam sobie jaki to nie jesteś pro gracz i nie bron się . Urlop widzę wbity . AAAA pewnie kończysz grę i wracasz do reala Atakierowi ” Ja Mecenas mam tylko jedno konto na forum i gram uczciwie. Stało się ale to tylko g…
-
Graty Osama. Pozdrowienia Moderator Neferet:Proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi
-
Nic tu dodawać nie trzeba wszystko zostało powiedziane. Ja również dziękuję za grę na ty uni i jak pisał Tabasko może gdzieś się spotkamy. Pozdrawiam. GO może zacznie się interesować puszami tych z topki a nie wlepiać bany za handel zapomniany. Dla mnie to uni to po prostu żenada. Pa ludziska smiley151.gif