Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-338 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ładnie się to prezentuje oby tak dalej . Obrońcy pakiecik
-
No pięknie. Będzie na tacę. Amen
-
Podziękować szefowi za lot. . Ewci za entuzjazm i kopa w tzw. zad. Mobdep za obserwację i modlitwę. :bdb: Pozdrowienia dla całego sojuszu Pony Club. My się nie poddajemy. Jako że nie umiem nic innego dodać więc na tym kończę. Dnia 18-02-2016 13:54:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Sythe ________________________________________________ Duży transporter 40 Krążownik 197 Lekki myśliwiec 500 _________________________________________ Agresor Wielebny ________________________________…
-
Gratuluję wyczucia czasu. Sojusznikowi życzę odbudowy i udzielam rozgrzeszenia. Amen
-
#3 ZeroJedynkowy [PonyClub] & #1 Sythe [PonyClub] & #1 kamo [PonyClub] vs. Witek [LEGION] - 11.88%
PostNic dodać - nic ująć Moderator Indestructible:Upominam za spam; proszę o bardziej rozbudowane wypowiedzi.
-
Top2 ACS; Dreadnoughtus [PonyClub] & #95 Sythe [PonyClub] & osiem [PonyClub] vs CYBORG - 1955.1%
PostGraty ludziska. Miło się to ogląda Obrońcy pakiecik
-
Walnęło z grubej rury i stało się. Amen. Dzięki za pamięć. Sojuszowi Obrońcy Będzie więcej czasu będzie gra. Pozdrawiam i dzięki za pamieć
-
Pięknie to wyszło. Gratulacje szkoda że mam mało czasu. Pozdrawiam sojuszników. Obrońcy
-
Witam. Powiem że to tylko gra i trzeba się nią bawić. Jak usłyszałem o tym niecnym planie to postanowiłem dołączyć. Wyszło ładnie. Podziękowania dla całego sojuszu Kucyków bo taka ekipa się rzadko trafia na Ogame. Agresor mnie nie zna ale poznał i życzę mu
-
Witam. Aż mnie zatkało jak to zobaczyłem . Paweł gratulacje starcia i obrony. Agresor nadal nie opóźnia floty i nie szpieguje przed nalotem więc efekt widać. Juro
-
Gratki choć śmierdzi z daleka wiadomo czym. Reszta do waszych rozważań. Pozdrawiam