Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrowienia dla sojuszu i moich Pań oczywiście. Obrońcy odbudowy życzę. Będzie dalej tratata Dnia 11-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [Szydercy] ________________________________________________ Krążownik 600 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dragon Rider [LDR] ________________________________________________ Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 1.774 Krążownik 14 Okręt wojenny 6 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 3 Sonda s…
-
Odnośnie pushu to ja zebrałem tyle i nie ma żadnej dyskusji Raport zbioru z PZ na [1:47:10]. 10.06.2017 15:42:30 Od: Flota (2462) recyklerów ma całkowitą ładowność równą 49.240.000. Na polu zniszczeń [1:47:10] znajduje się 64.473.400 jednostek metalu i 32.214.600 jednostek kryształu. Flota odzyskała 24.620.000 jednostek metalu i 24.620.000 jednostek kryształu.
-
Cytat od Klamka Agressiv: „A najlepsze jest to, jak ostatnio halszka ogłosiła go nowym super playerem niestety nie wiemy co autor pushu miał na myśli... Halszka jako sekretarka wszystkich złych typów powinna pomóc rozjaśnić ” Kobiety nie wiń za to że tak napisała. Dla mnie to To ty nie Wilk lecz ten drugi. Graczy mimo że czasem są słabsi trzeba szanować lecz Ty Klamka nie pojmiesz tego nigdy. Cyferki w bani Ci się przewracają i tyle
-
Witam wszystkich serdecznie. Nie ma kokosów ale stało to się poleciało. Pozdrowienia dla ludzi z sojuszu Szyderców, innych sojuszy w których grałem i gram oraz dla znajomych z buddy. Zapomniałbym o moich dziewczynach. . Dnia 10-06-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Wielebny [Szydercy] ________________________________________________ Mały transporter 200 Okręt wojenny 173 Pancernik 137 Krążownik 784 _________________________________________ Obrońca Campagnolo [UYS] ____…
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostJak to się mówi złom. Pozdrowienia
-
Alkohol mnie wykończył. Brawo zezłomowania mojej małej flotki. Ty jakbyś anty nie kupował to byłbyś w ciemnej dupie. Ale cóż tak bywa. Kup jeszcze z dwa konta bo dla mnie . I bez komentarzy
-
Cóż miałem dostać na 200 recków a dostałem pozdrowienia. Ładnie chłopaki . Obrońcy . Tyle w temacie