Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 338.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulację sojuszniku. I nadal tak trzymać . Pozdrawiam. Obrońcy pakiet .
-
Gratulację i tyle. Obrońcy pakiet
-
No tak wszyscy się bawią a ja w ogonie, Gratulację rozwalenia bunkra. Myślę że to nie koniec wypraw tej naszej ekipy. Dzięki za pozdrowienia i do dalej. Obrońcy pakiecik
-
Cytat od new_mateuszgg: „@Diakon1975 przeciez w tym starciu nie ma duszy ktory ostatnio dostal zloma a ty piszesz ze cie spakowal to dusza to twoje 2gie konto? ” Diakon1975 to ja i ja jestem Dobra Dusza na uni - ja tylko ST wstawiłem. Czytaj ze zrozumieniem
-
Cytat od Testie: „Cytat od Guziczek: „kontrola buddy byla? ” Usunąłem Sariela z buddy, po tym jak zezłomował mi Dobrą Duszę [czyli jakieś 2 dni przed starciem]. A ja mu złom zabrałem z tego i wyszedł na minus. Cytat od Niezniszczalny^: „Cytat od Guziczek: „kontrola buddy byla? ” byla, testie mial sariela w budd... tak wiec dziwie sie wogole za taka krzywa akcje umieszczaja na forum chwalac sie tym przed otwarta publicznoscia, przyjdzie czas rozgrzeszenia;/ ” Miałem do 9 maja bodajże, pozdrawiam.…
-
Szczególnie cieszy mnie wstawienie tego starcia gdyż nie dawno byłem w reckach spakowany przez obrońce. Chciałbym pozdrowić cały sojusz SLG oraz paNacyferkę za pomoc w tym starciu. . Mam nadzieję że to nie koniec wspólnych lotów na tym uni. Sarielowi życzę . Dnia 12-05-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Piknik [SLG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.135 Okręt wojenny 501 Pancernik 611 Krążownik 2.127 ___________________________________…
-
Wszystkim Wam się należą gratki za pomysł i organizację. Szkoda LNG że do końca nie wyszło. Agresorom gratulację. Spóźnionym "nadejdzie jeszcze czas na Was". Pozdrawiam wszystkich.
-
Chciałbym pozdrowić wszystkich znajomych oraz były sojusz. Zabawa się zaczyna a co dla niektórych kończy. Obrońcy życzę . Nie trzyma się floty w bunkrach. Dnia 08-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobra Dusza ________________________________________________ Lekki myśliwiec 677 Pancernik 2 Mały transporter 200 Okręt wojenny 20 Krążownik 271 _________________________________________ Obrońca Procurator Probe [HFG] ________________________________________________ Mały …
-
Pozdrawiam sojusz i znajomych. Pierwsze ST tu po lewej stronie. Może będzie więcej. Dnia 05-04-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dobra Dusza [SLG] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200 Okręt wojenny 20 Krążownik 158 _________________________________________ Obrońca legia ________________________________________________ Duży transporter 16 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 68 Okręt wojenny 6 Recykler 4 Sonda szpiegowska 12 S…