Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-3 z 3.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Menedżer Konta
PostCytat od Bard44: „ Konkrety -> Wieczorem ustawiam ze wszystkie surowce z wszystkich koloni maja być zwiezione następnego dnia na godzinę 18:00 na planetę matkę. I menedżer automatycznie o odpowiedniej godzinie wysyła trampki tak by były o ustawionej godzinie na wybranej planecie. ” Wiec flociarz nie miałby z tego nic?? Jeśli dzielimy forum i grę na flociarzy i górników to proponuje wyciągnąć wnioski z tematu - pas szczątków - kto tam ma lepiej. A takie kolonizowanie w 1 us to nie rozwiązanie, bo…
-
Menedżer Konta
PostNo pewnie był taki temat, w każdym razie ja jeszcze nie czytałem:) W poście napisałem na czym polega to na plemionach. Cytat od Zoonk: „ Menedżer, który wykonuje za nas czynności, które są fundamentalną podstawą gry? Zdecydowanie nie. ” Ja pisze tylko o misji TRANSPORTUJ. Nie o wszystkich możliwych misjach...
-
Menedżer Konta
PostWitam Pomysł narodził się na jeszcze jednej grze w która grywam -> plemiona, a mianowicie jest tam funkcja "Menedżer Konta". Polega ona między innymi na automatycznym wysyłaniu surowców, kolejce budowy i rekrutacji jednostek. Opierając się na tym, jako ze jestem człowiekiem pracującym, a zwożenie surki trwa 5 godzin w jedna stronę myślę ze taka funkcja by się przydała. Konkrety -> Wieczorem ustawiam ze wszystkie surowce z wszystkich koloni maja być zwiezione następnego dnia na godzinę 18:00 na p…