Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 75.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Czy Programiści Ogame wyrównają klasy aby zniwelować przepaść między Odkrywcą a innymi klasami????
PostJuż musiało być coś kombinowane raz że częściej trafiają się dziury a dwa już dawno dawno nie widziałem surki w ilościach 40-80k a coraz częściej tylko 5-20k surki i co to jest za surka sie pytam ?
-
Czarne dziury
PostPowitać wszystkich bohaterów z takim zapytaniem do rasy odkrywców. Czy tylko u mnie zaczęły coraz częściej pojawiać się czarne d..y znaczy dziury i komunikaty typu stracono kontakt lub reakcja łąńcuchowa ?? czyżby z uwagi na płacz zbieraczy zostały zwiększone szanse na takie expy jeśli tak to szansę na trafienie piratów i obcych również proszę zwiększyć, albo złom do 40%. Miesiąc latania bez wtop a od jakiegoś czasu nie ma dnia by czegoś nie spuściło w galaktycznym klozecie dziękuję za uwagę.
-
Cytat od Farnah: „Hmm czyzby obawy o podstawke ze we 2 lecicie na taka mala flote?? Ciekawe czy smerfy mialy floty zeby np kontre zrobic pod jedna z tych top flot? ” Teraz to nie ma żadnego znaczenia liczy się to że intruz został dopadnięty
-
Pogratulować taka sura że szok jak wygrana na loterii W końcu musiało to nastąpić bo na takich obrotach długo się nie da pociągnąć a dexowi SzO pewnie jak zechce to odbuduje tak jak robił to wcześniej.
-
Dobrze jest widzieć stare graty na śmietnisku Wszystkim szczęśliwego Nowego Roku
-
Myślałem że cała flota spadła widząc jakie floty poszły w ruch, ale beka hahaha zapewne gdyby nie urlopy koszmarów Dexa i Krystiana to nawet tego lotu by nie było za duża kupa w gaciach a pielucho majty małe. sick.png sick.png sick.png SzO
-
AntiGameReborn
Postsuper dzięki i wesołych
-
AntiGameReborn
PostKtokolwiek wie? kiedy zacznie działać anti game ? link do działającego antigamereborn ktos coś ? gdzies?
-
Graty weszło jak we smalec tyle gęsi padło jak raz na Marcina ponoć najlepsza gęsina :))
-
Przejmowanie planet
Devastator - - Gra
PostPomysł jak pomysł raczej nie przyciągnie on kolejnych graczy prędzej tak jak ktoś powyżej już napisał raczej pogoni kota innym graczom. Ja tam bym wziął przykład z prywatnego serva ogame nazwy nie pamiętam ale jakies 10-12 lat temu ten server stał między innym była kopalnia złota które to złoto zamieniałeś na dowolny rodzaj surowca bodajże było one tylko potrzebne do budowy tej kopalni był jakiś statek za 1k mety rodzaj wabia no i 3 rodzaje gsów a najlepsza była platforma którą siadałeś w układ …
-
Cytat od litek.: „Tyle dyskusji a niech mi ktoś wytłumaczy - co ma wspólnego tech laserowa z polami na planecie Kto wymyśli teraz króciutki opis, żeby wstawić to w grze i trzymało się kupy? ” Coraz bardziej zaawansowana technologia laserowa wraz z technologią nad przestrzenną sprawiła że naukowcom udało się stworzyć całkowicie unikalną wiązkę laserową która po wystrzeleniu w przestrzeń kosmiczną ma na celu zniszczyć napotkane asteroidy i wytworzyć tunel przestrzenny który dostarczy szczątki aste…