Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 355.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Wersja 7.x - dyskusja

Danek - - Porozmawiajmy o OGame

A może ten statek będzie po prostu "kopał" surowiec/surowce (nazwany/e tu złomem) w trakcie trwania ekspedycji? Np. X surowca przez X czasu trwania ekspedycji, przy wysyłaniu iluś tam takich statków robiłoby to konkretną sumę. Takie coś byłoby chyba sensowniejsze niż jakieś niby pz po obcych/piratach, które nawet jak będzie, to będzie małe, więc nie chce mi się wierzyć, że tak to będzie rozwiązane.

• Cytat od nowynick: „@Danek spoko, będziemy się martwić za kolejne 8 lat +/- ” Trzeba myśleć perspektywicznie :D.

• Wersja 7.x - dyskusja

Danek - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Virtual_ManPL: „Cytat od Art: „Reaper Crawler Pathfinder Rozpruwacz Pełzacz Pionier Nie wiem czy nazwy mają szansę na zmianę, muszę o tym porozmawiać z tłumaczem. Chyba, że do poniedziałku wymyślicie coś ekstra to zawsze będę miał już przykład do pokazania ” Reaper - oznacza żniwiarza, kostucha a nie żadnego rozpruwacza - czyli po angielsku ripper, może jeszcze rozwalacz...? ripper ≠ reaper - kto Wam to tłumaczy... Crawler - oznacza gąsienicowe podwozie, potocznie zwaną gąsienicą, a w o…

• Uważajcie, bo jeszcze okaże się, że to nie żadne nowe statki, a zmiany w badaniach, acs, teleportowaniu surowców, czyjejś floty itd. Choć to i tak by było bardzo dużo :D. Tak czy siak, lepiej nie liczyć na nic ciekawego, a później ewentualnie być pozytywnie zaskoczonym, niż liczyć i być rozczarowanym :P.

• Rekordy Uniwersum 68 (2020-12-31)

Danek - - DiD U68

Wynik ekspedycji [xxx] 10.06.2019 18:42:20 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 2.475.000 Kryształ.

Danek - - DiD U68

Wynik ekspedycji [xxx] 17.04.2019 17:02:53 Od: dowódca floty Znaleźliśmy szczątki armady. Technicy od razu udali się do niemalże nietkniętych statków, starają się je ponownie uruchomić. Następujące statki dołączyły do floty: Lekki myśliwiec: 265 Sonda szpiegowska: 80 Mały transporter: 10 Ciężki myśliwiec: 2

Danek - - DiD U68

Danek [COMA] Napęd nadprzestrzenny - 18.

Danek - - DiD U68

Wynik ekspedycji [xxx] 30.01.2019 12:17:03 Od: dowódca floty Pierścienie minerałów wokół nieznanej planety zawierają niezliczone ilości surowców. Statki wracają z pełnymi ładowniami. Zrabowano: 4.750.000 Metal.

• Cytat od FILU: „Danek inne badanie/ budynek rozpoczęty nie koliduje z badaniem/budynkiem którym wnioskujemy jako nagrodę ” No to git.

• Pytanie techniczne, czy jeżeli jestem w trakcie badania czegoś innego, to czy ma to wpływ na otrzymanie/nieotrzymanie nagrody?

• "Brak dostępu. Nie masz uprawnień, aby zobaczyć tą stronę."

• Nasze Uni jest chyba na końcu listy :-).

Danek - - DiD U68

Ekspedycja natknęła się na planetę niemalże całkowiciezniszczoną przez wojny. Różne statki krążą na orbicie. Technicy starają się naprawić niektóre z nich. Może uda się również uzyskać informacje, co się tu wydarzyło. Następujące statki dołączyły do floty: Duży transporter: 45 Lekki myśliwiec: 2 Ciężki myśliwiec: 5 Sonda szpiegowska: 1

Danek - - DiD U68

Od:dowódca floty Znaleźliśmy opuszczoną stację piratów, a w jej hangarach stare statki. Technicy dokonują oględzin i sprawdzają, czy niektóre z nich mogą zostać wykorzystane. Następujące statki dołączyły do floty: Mały transporter: 139 Ciężki myśliwiec: 1 Lekki myśliwiec: 2 Sonda szpiegowska: 1

• Cytat od Pazik: „Dziękuję wszystkim za fajną rywalizację. No może poza KKS bo znowu wyłapał 2 bany podczas SD. Kpina i żenada. Wszyscy potrafią fajnie się bawić a ten będzie wszystko psuł. Podsumowując. Jedno z lepszych SD jakie widziało ogame.pl Już czekam na kolejne ” Nie dość, że wyłapał bany, to jeszcze dał się zezłomować :D.

• Nasze małe RW: solo 500%, ACS 800%

Danek - - DiD U68

Danek [COMA] vs. imladis [ATM DL 2] ~ 208.29% Dnia 10-01-2019 17:48:02 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 161.134 Ciężki myśliwiec 67.438 Krążownik 203 Okręt wojenny 2.000 Pancernik 1.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca imladis [ATM DL 2] ________________________________________________ Duży transporter 2.267 Satelita słoneczny 862 Wyrzutnia rakiet 50.363 Lekkie działo…

• 10-01-2019 08:15:30 - Danek [Baratheon] - 153.36% Dnia 10-01-2019 08:15:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Danek [COMA] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1.185 _________________________________________ Obrońca Gorgutz ________________________________________________ Duży transporter 40 Satelita słoneczny 24.591 Wyrzutnia rakiet 152.820 Lekkie działo laserowe 132.240 Ciężkie działo laserowe 80.414 Działo Gaussa 22.712 Działo jonowe 61.118 Wyrzutnia p…

Danek - - DiD U68

Od: dowódca floty Nasza ekspedycja natrafiła na starą automatyczną stocznię. Kilka statków było nadal w fazie produkcyjnej i nasi technicy starają się aktualnie uruchomić generatory energii, aby dokończyć ich produkcję. Następujące statki dołączyły do floty: Duży transporter: 43 Mały transporter: 13 Ciężki myśliwiec: 20 Lekki myśliwiec: 19

Danek - - DiD U68

Cytat od Wojownik Kajaczenko: „jak narazie rekordy petarda, ekspedycje i ze statystyk wyciąg ” Chyba muszę w końcu zacząć patrzyć, co mi ekspedycje przynoszą :D.

• Cytat od ReTsaB: „Ruda mam pytanie czy dobrze policzyłem %% z ostatniego starcia gdzie brały udzał 3 floty moja była najsłabsza z czego 1 nie bierze udziału w SD a druga jest z innej drużyny, wpisałem tam 90% z uzyskanego starcia czy to jest ok czy powinienem odjąć jako 3 flota? ” Powinieneś mieć z tego 41201,95% (60%).