Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 355.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Rynek - dyskusje
PostSzybko się za to zabrali, nie ma co .
-
Cytat od realbialy: „Cytat od Uudelleen: „@cokolwiek wiem o co Ci chodzi faktycznie jak policzysz statystycznie to wychodzi w plecy tylko trzeba zaznaczyć że te statystyki tyczą się dużych ekspow z ogromnymi zyskami przy których surowce zbierane z ekspedycji są liczone jako 0 i liczą się do statystyk jako pusty eksp. Natomiast w moim przypadku jednak jak dodasz te surowce z ekspow to dają one jakieś 70% całości surowców przywiezionych z ekspedycji, więc jako sukces na ekspach trzeba liczyć zarów…
-
Y2K [KOMORNIC] & dziuniek1 [KOMORNIC] & Wielebny [KOMORNIC] & AMAV [KOMORNIC] vs. Bosak2020 [MASTER] ~ 4795.33%
Danek - - Starcia U68
PostHmm, Bosak znowu przegrał .
-
Cytat od wampek: „Cytat od Ruda: „Swego czasu robiłam po 60-70 exp dziennie i szczerze jakoś bonus ten nie wpłynął na moje zakupy antymaterii. ” A bierzesz pod uwagę również anty którą dostajesz z kuponów? Ja z anty z expów zrobiłem cztery poziomy astrofizyki (skrócenie badań)... po zmianie byłoby stać mnie tylko na dwa. Spora różnica ” No to na następne będziesz musiał kupić .
-
Cytat od prepare ur anus: „Cytat od Danek: „Cytat od prepare ur anus: „@Ecc0 @Danek sprawdźcie ustawienia, to nie jest błąd tylko na różnych uniach macie różne sortowanie planet WcuXWQN.png ” Przecież tu nie chodzi o to sortowanie planet. ” Sortowanie planet wpływa na kolejność na dropdown. Sprawdziłem u siebie, zmieniłem z 'Koordynaty' na 'Kolejność powstania' i wystąpiło takie zachowanie jak opisane w poście. Sprawdziłeś to chociaż nim mi odpisałeś? H2ud4J4.png -> XTzZKAq.png ” Może źle wyrazi…
-
Cytat od cokolwiek: „Cytat od Danek: „Kolejna "super" zmiana (a może tylko błąd) - oderwano księżyce od planet na liście wybierania celu do wysłania floty - wcześniej księżyce były pod swoimi planetami, a teraz gdzieś tam indziej sobie są. Brawo... ” Ustaw "Alternatywne listy rozwijalne" w Ustawieniach - i będzie poprawnie. Ja pierwsze co robię na nowych kontach - to dezaktywacja paska czatu (najgorsza rzecz jaka istnieje w ogame - nawet dok sojuszniczy i klonowanie flot jest lepsze) oraz altern…