Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 295.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• [ciach] Graty ST, wielkości flot są tu porażające. Administrator Forum kasai:Cytat został usunięty z forum.

• Oj tak, mówi otwarcie: df4d6234bc11d48e29e65bfa672bd50c.png Tak to wygląda: C-658VsXoAo3ovC.jpg

• Albo JarczykoPiesiou ( bo to w sumie jeden wspólnie zasiadany twór) zapomniał że miał się tym przypuszować, uciekając na urlop

• No tylko że Cios trochę racji ma- wszystko będzie powoli dążyć do łączeniu w jak najmniejszą ilość uni- może nie powiedziałbym od razu, że pójdzie wszystko do Quantum , ale schemat ostatniej fuzji wskazuje, że docelowo będą 3-4 duże uniwersa - Speed x1 (u68) , speed x2(Libra), x3 (Wezn) i reszta do Quantum, wszystko oczywiście z eko x7, wysokim złomem i innymi pierdołami. To samo dzieje/działo się z innymi mało istotnymi (bo nie oszukujmy się, Ogame już nie jest dla wydawcy opłacalny od lat, to …

• @Billie the kid Na tym uni też Ci nie wyszło [ciach] ? Graty pojechania tego pseudogracza. Najtowi powodzenia na następnym uni, w sumie niedługo wyjdzie- znowu będzie mógł pobrylować przez dwa tygodnie Moderator Miikuu:prowokacja

• Graty Torino. Wpadaj częściej

• Cytat od Neferet: „ I tak pewnie o kimś zapomniałam ;/ ” O najważniejszej osobie zapomniałaś Gratki i złomuj więcej, obrońcy SzO

• Cudownie się patrzy na te wasze podboje Przetapiajcie i dalej bijcie leszczy

• Bo przy locie musisz siedzieć ileś razy więcej? Nie czekasz na powrót floty z ataku 15 minut, tylko 50 minut. Recki z ataku nie wracają kilkanaście minut, tylko ponad godzinę. Raz na jakiś czas porządnie przysiadasz i w kilka godzin nafarmiasz tyle sury, że przez następny tydzień ją przetapiasz i nie musisz robić nic.

• Versace kupi Twój deuter!

DUDEUSZ - - Handel Dorado

Podbijam, zawsze aktualne !

• Patrząc na to jako niegrająca na tym uniwersum- generalnie wypadałoby, żeby osoby uważające się za Panów i Władców uni wiedziały troszkę więcej o dość podstawowych mechanikach tej gry- takich jak kolejkowanie (które któryś inteligent niedawno nazwał bugusingiem xD), czy wypytywanie na ircu o spadającego moona Myślę, że to o to tu chodzi Graty/SzO.

• Versace kupi Twój deuter!

DUDEUSZ - - Handel Dorado

Jak w temacie- obojętnie za co, 2.5/1.5/1. powyżej 25 kk -> 2.6/1.6/1 Zapraszam, dołącz do setek zadowolonych klientów!

• Powrót do gry - eko

DUDEUSZ - - Zadawanie pytań

Na temat tabelek się nie wypowiadam, bo nie korzystam, natomiast są do tego wtyczki - Infocompte chociażby, wszystko można łatwo ustawić i podaje czas amortyzacji danego budynku i wskazuje optymalną kolejność.

• Cytat od Wojak: „Cytat od Farnah: „Gratulacje obrony na swoim sojuszniku ech 2 do 0 dla was widac jedno oldy maja floty w top 5 ale co to znaczy jak sie nie umie latac.... Tatko ustawil wam panowie 2 piloty ja dalem 3 pilota i co tak to spier..... Jak dzieci... Zal mi dla was knr wielki szacunek za akcje wyszlo wam ladnie obroncy szo i szybkiej odbudowy a co do old daliscie dupy.... ” Tak to jest jak się grało z ludźmi, którzy bugów nie wykorzystywali co za tym idzie nie znali ich. Pozdro i do k…

• Cytat od Hefajstos: „Nie wiem dokładnie o co chodzi z tym VPN, ale jeżeli o sieć, to jest coś takiego jak hot spot i można korzystać na lapku z internetu ze swojego telefonu. W czym więc problem? ” To może się doedukuj zanim zaczniesz mówić (a w zasadzie pisać). Wszystkim wyjdzie na dobre wink.png Cytat od Yossarian: „ Albo zmieńmy regulamin i wywalmy zapis o pushu i multikontach. Sytuacji na uni to i tak nie zmieni, a niesmak współistnienia równych i równiejszych zniknie. ” W ramach ciekawostki…

• Kupował konta, w tym słynną CzarnąDamę z bodajże 250 GSami ( wtedy to była ASTRONOMICZNA ilość surowców- dodajmy jeszcze,że uni nie miało ACSa- wówczas konto z taką ilością gęsi nawet nie musiało być wtedy w ścisłej topce flot, i tak nie dało się tego zdjąć) i sobie powolutku je mielił u handlarza:P Co do głównego tematu - tak jak powiedzieli przedmówcy- szkoda,że Acet dostał bana za bycie top1 i GO się nawet z tym nie kryje xD. Zwłaszcza patrząc na to, co wyczyniają Cichy oraz Jurek wraz z kole…

• Cytat od Jakiś random- nie wiadomo czy nawet gra na tym uni: „a Ty acet już się tak nie wybielaj bo jest kilka kont głównie na 4g i 5g którą nie mają kopalni a tylko parę k DT z kilkomaset kk dexu z który mi robiłeś handel po minimalu i z powrotem szły na urlop... ” Tak bardzo nie macie pojęcia co się dzieje wokół was @kamykmocy Akurat cichy i jego akcje są już znane od lat- polecam zapoznać się z jego poczynaniami na uAntares-śmiesznie było xD

• "Dowody" w postaci linka do aukcji na Allegro nie mają żadnej wartości.

• Myślę,że protest w postaci rezygnacji z kupna antymaterii, przez garstkę graczy jednego uni jakiejś pobocznej gry, mało znaczącego dla producenta produktu, jakim jest OGame bardzo zaboli GF Świetny pomysł XDDD

• Tak to już jest,że zawsze najwięcej do powiedzenia mają nie Ci, którzy obiektywnie coś w grze osiągnęli, tylko jakieś randomy, o których istnieniu nikt by nie wiedział, bo w grze nic nie robią, tylko na forum krzyczą Grasz chociaż na tym uni?