Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 295.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
refresh auto
PostMożna natomiast zupełnie legalnie robić sobie aktywkę przy pomocy stoczni
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
W pewnym tajemniczym miejscu na kompletnie nagim mężczyźnie wyrosło coś brzydkiego, się rozrastającego. Przechodząca kobieta zapłakała, ponieważ mężczyzna zbezcześcił ten tajemniczy zakątek i poszedł po kokainę, jednak rankiem zorientował się, że uchylone zostały drzwi, ale zdezorientowana niebieskooka sąsiadka będąca pod stołem przełknęła ślinę, gdy nagle usłyszała głos dobiegający z kibla. Postanowiła zażyć pigułkę LSD, lecz kontrabas, bo to właśnie on wydął przeszywający stęk, przeleciał nad …
-
-
Puk puk nowa EUROPO
DUDEUSZ - - DiD Europa
PostCytat od Asmo: „powodzenia na nowym uni ” Jeśli to oznacza, że Twoim zdaniem z opóźnieniem kilkugodzinnym nie ma po co startować... to szkoda komentować. Chyba, że źle odebrałem te słowa xD Mam nadzieję, bo jestem przerażony xD
-
Cytat od Chytry Plan: „@DUDEUSZ, dzięki za info o sposobie przeprowadzania fuzji. Nie wiedziałem o tym, że łączą po speedach. Ogólnie - zawsze było mi żal, jak widziałem ST ze spadającą dużą flotą, bo miałem poczucie, że jednak część z tych surowców idzie "w eter". Im wyższy procent z PZ, tym więcej zostaje na uni. Oczywiście na koncie innych graczy, ale taka natura tej gry. Może mi się wydaje i nie widzę negatywnych aspektów, ale sądzę, że to raczej dobrze dla danego uniwersum. ” Dokładnie tak …
-
@Art No ok, takie decyzje z góry i nic z tym nie zrobimy, ale oboje wiemy że w obecnej sytuacji poszkodowane są osoby z uni docelowych. Tyle. @AllE Mogłeś sobie takie kordy na docelowym zająć. Nie zrobiłeś tego - Twoja sprawa, ale fizycznie miałeś możliwość zapewnienia sobie darmowych relokacji w kilka dni. Czy możliwość została wykorzystana czy nie, bez znaczenia, docelowi takiej możliwości NIE mieli.
-
Cytat od thomek205: „Cytat od litek.: „Tylko że zaraz tu wyskoczy taki jeden z drugim, walnie tekstem typu: Cytat od thomek205: „Skoro grasz na uni docelowym x czasu i mogłeś sobie wybrać dowolne galę i układ to z jakiej racji chcesz przenosiny? ” i nie pogadasz ” No właśnie stary, z waszymi argumentami nie da się rozmawiać, bo cały czas mówicie ,,chcemy przenosiny i już", także zero dyskusji Pomijam już fakt, że część z was wygaduje bzdury, że chce np mieć dodatkowe pola na planetach, bo skoro …
-
Cytat od Chris Matters: „ Gracze uni docelowego mieli przywilej wybrania sobie lepszych pozycji które podczas fuzji mogą być pozajmowane. ” Co? xD Gracze uni docelowego mieli jakiś przywilej ? To gracze uni exodusowych mieli przywilej wybierania pozycji. Wystarczyło założyć konto na docelowym, zająć jakimś gówno kontem swoje kordy i elo, relokacje za friko. Oczywiście ogarnięte osoby z exodusów na bank tak zrobiły. Nie ma się co dziwić. Natomiast osoby z docelowych tej frajdy nie mieli nigdy tak…
-
Oczywiście standardowo jak jest nowe uni to stare umiera Pogralibyście dłużej niż 2 miesiące Dyskutowaliśmy o tym w sojuszu, jak najbardziej taką zmianę byłoby przeprowadzić. Ale to jeszcze parę miesięcy zanim będzie można o taką zmianę wnosić, jak uni lekko umrze Nie ma co ukrywać, że to flociarze napędzają uniwersum. PS. @Chytry Plan łączą po speedach flot, więc o Europie raczej nie ma tu co myśleć.
-
-
@YouNeverKnow Jakaś aktualizacja?