Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 257.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Legia Warszawa
sisko - - Piłka Nożna
PostZgłoszenia przyjęte i rozpatrzone. Moderatorzy nie muszą natychmiast na nie reagować. Postów nie kasuję,bo nie ma w nich(poza lekkim offtopem) nic złego. Proszę też nie wyzywać się od "typków,którzy mają nierówno pod kopułą". Każdy użytkownik powinien zgłaszać posty,które uważa za nieregulaminowe i za takie zgłoszenia obsługa forum jest wdzięczna. Offtop był i mam nadzieję,że powrócimy teraz do właściwego tematu.
-
Johnson - Szampon czy Agent?
sisko - - Archiwum CT
PostTo teraz już do spamu nie będziesz zaglądał? Po co Ci temat tutaj? Tu jest nudno Tylko pytania zadają,a Twoim zadaniem będzie dowcipnie na nie odpowiadać.Horror. Coś czuję,że za tą decyzją stoi taka jedna maruda, Adam ma na imię.. Zobaczysz,że zamęczy Cię spamem. Mimo wszystko życzę powodzenia!
-
na kłopoty Denior'owski!
sisko - - Archiwum CT
PostWitaj,Denior! Co jeszcze robisz,gdy Ci się nudzi ? A teraz też się nudzisz? Wiesz,że to niedobrze?
-
TS Wisła Kraków.
sisko - - Piłka Nożna
PostProszę o wyciszenie emocji.Temat oczyszczony trochę z flame'u.
-
Tytuł mojej ulubionej książki mam wpisany w randze.Niestety nie czytałem jej w oryginale,lecz w tłumaczeniu doskonałym ponoć Tadeusza Boy-Żeleńskiego. Żeby przeczytać "W poszukiwaniu Straconego Czasu" trzeba mieć dużo czasu,ale nie chodzi o to,że to dzieło obszerne,lecz o to,że trzeba nad tą lekturą zatrzymać się na dłużej i smakować, delektować,jak magdalenką,jak widokiem kwitnącego głogu czy katlejami. To nie jest lektura do czytania w pociągu,autobusie. Proust wymaga, by czytać jego dzieło w …
-
Filmowa Foto-Zagadka
sisko - - Muzyka i Film
PostII. Pisanie postów Pisząc posty (odpowiedzi lub nowe tematy) użytkownik forum jest zobowiązany do przestrzegania poniższych reguł: i. W postach nie należy umieszczać grafik o dużych rozmiarach lub objętości (zamiast można podać sam link) Proszę stosować się od teraz do tego punktu regulaminu.
-
Cytat: „ Polska Akcja Humanitarna apeluje o przekazywanie pieniędzy na pomoc dla ofiar trzęsienia ziemi na Haiti. Za zebrane środki PAH chce kupić podstawowe artykuły, takie jak mydła, nożyczki, pasty do zębów, czy jedzenie i wodę. Koszty zestawu wahają się od 30 do 100 złotych. Także i Ty możesz pomóc w bardzo łatwy sposób. PAH przygotowała zestawy, z których najprostszy "Zestaw pierwszej pomocy dla Haiti rozmiar L" kosztuje jedyne 30 złotych. Środki sanitarne, które się w nim znajdą, dają szan…
-
Real Madryt
sisko - - Piłka Nożna
PostUżytkownicy bERN i -David- otrzymują upomnienie za flame,wulgaryzmy i obrażanie. Właściwie mógłbym nawet wlepić Wam po warnie i nie byłoby to żadną przesadą. Takiego zachowania, jakie zaprezentowaliście,nie będziemy tolerować na forum. Jedyną okolicznością łagodzącą jest to, że był to pojedynczy przypadek od długiego czasu,gdy dyskusja w tej części forum przerodziła się w pyskówkę.Pamiętajcie na przyszłość,że: -nie wolno obrażać innych użytkowników forum, -nie wolno używać wulgaryzmów, -nie woln…
-
buleon
sisko - - Archiwum CT
PostDzień dobry! Cytat: „ Pytania te w XIX wieku krążyły wśród bywalców europejskich salonów. Dwa razy odpowiadał na nie Marcel Proust, kwestionariusz nazwany więc został jego imieniem. Moja dewiza: Główna cecha mojego charakteru: Cechy, których szukam u mężczyzny: Cechy, których szukam u kobiety: Co cenię u przyjaciół: Moja główna wada: Moje ulubione zajęcie: Moje marzenie o szczęściu: Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: Kim lub czym chciałbym być, gdybym…