Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-39 z 39.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Hellmond [N-D] & Hubee [Sprite] & Dungeon Keeper [Sprite] vs. Plazma112 ~ 3800.90%
Hubee - - Starcia Xanthus
PostJa znalazlem Hellmond dal zaproszenia Keeper opoznil Druzynowo sie git lata.;) Ode mnie pozdro dla druzyny Ewokow oraz dla calego Sprite. Bawimy sie dalej. Dnia 31-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Hellmond [N-D] ________________________________________________ Bombowiec 8.000 Niszczyciel 8.000 Lekki myśliwiec 3.333.333 _________________________________________ Agresor Hubee [Sprite] ________________________________________________ Bombowiec 2.554 Niszczyciel 264 O…
-
Hellmond [N-D] & Assasin [N-D] & franc_finito [N-D] & STEffAN [N-D] & pasibrzuch [N-D] vs. CK-664 ~ 219260 %
Hubee - - Starcia Xanthus
PostSie uni rozlatalo... Gratulacje. Tak patrzac w niektore ST zastanawiam sie dlaczego coniektorzy woza ze soba miliardy surki...
-
@sheaker Cytat od Hellmond: „[22:12] hellmond: Ode mnie pozdrów Domki i najlepszą drużynę S&D ” S&D ciag dalszy. Bez Hellmonda nie byloby tego RW, wiec serdecznie dziekuje za zaproszenie. Moje pierwsze ST w ACS, bo na U15 zawsze latalem sam. Ode mnie pozdrowienia na ekipy Sprite, Discorda oraz oczywiscie dla Ewokow. Poza tym szczegolne podziekowania dla @Jarun, bo gdyby sie do mnie nie odezwal, to nie pojawilbym sie na X, oraz dla @Shade i @Piesiou oraz innych Spriteow, ktorzy pomogli z moonami …
-
Cytat od danielo19888: „Przez wasze zabawy w S&D musze przez czas jej trwania inwestowac w obrone. pozostawienie floty powyzej 500% to tak jak by zaprosic kogos na wyzerke. w dodatku jak mam surki to jeszcze wiecej was lata niz zwykle ;/ darmoche kazdy woli.... nikt nieliczy sie z tym ze ja trace D: ale ok obrona mi urosnie na planetkach A wam Panowie ( i Panie ) powodzenia . ” Przez caly czas trwania SD polecam FSa. PS dzis Gargamel mnie ubiegl, cholercia. xD
-
Scofield - pożegnanie
Hubee - - DiD Xanthus
PostJa tam jestem zdania, ze pewnie kiedys wrocisz. Jak na razie to powodzenia i do uslyszenia na disco.