Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dotyczy to wersji 7 Cytat od Bad.Whisky: „Witam Pare slow od pl1 wstawiam na prozbe Adasia z uwagi na to ze zablokowaliscie mu mozliwosc pisania w tym dziale mimo ze mogl pisac np w st. @Art obecne zasady dla nas sa niejasne , czy istnieje mozliwosc sprecyzowania tego co zostalo zawarte w pkt 8 zasad gry konkretnie chodzi mi o ten zapis: "Spam szpieguj (misje szpieguj co kilka sekund na koordynaty obrońcy) Wysyłanie dużej ilości misji szpieguj w celu wywołania lagu u obrońcy karane jest wg Zasad…
-
Witam Pare slow od pl1 wstawiam na prozbe Adasia z uwagi na to ze zablokowaliscie mu mozliwosc pisania w tym dziale mimo ze mogl pisac np w st. @Art obecne zasady dla nas sa niejasne , czy istnieje mozliwosc sprecyzowania tego co zostalo zawarte w pkt 8 zasad gry konkretnie chodzi mi o ten zapis: "Spam szpieguj (misje szpieguj co kilka sekund na koordynaty obrońcy) Wysyłanie dużej ilości misji szpieguj w celu wywołania lagu u obrońcy karane jest wg Zasad Gry. Liczą się misje wysyłane w czasie at…
-
wiem co widziałam a raczej czego nie widziałam
-
no bo twoja miara nie ma co mierzyc
-
Phii dexu mam wiecej niz Ty punktow na wszystkich kontach lacznie , desperejszyn powiadasz? a skad ty takie trudne slowa znasz?chciales zablysnac , poklasku szukasz? czy czego duszeczka szukała niecierpliwie czekam na odpowiedz
-
Zapraszamy z nowym przelicznikiem 3 : 2 : 1
-
zapraszamy na handelek przelicznik do uzgodnienia :)
-
Cytat od Bunny: „Cytat od amen88: „Cytat od Terry: „Graty kontry, zysk ladny. Jakieś grajki piszą o push silencie ale przecież nie wiedza ze parka schodzila tylko z urlopu jak my nie mogliśmy zdjąć ot caly skill druzyny pierscienia. Grajki tez nie wiedza ze jak pl wisial na banie za zwyzywanie Ciap i mieli mu zdjąć urlop na banie na 1dzien( sam pl mi mowil ze art zaproponowal taka opcje) to nasz pro gracz prosil mnie czy zagadam z silentem żeby się podstawil do niego na moona żeby ocalić flotę, …
-
Wiesz co Terry Pffff.. konta zakładać jak małemu dziecku trzeba tlumaczyc gdybyśmy chcieli ci cokolwiek odpisać to byśmy odpisali wcześniej na te twoje zaczepki . co ty myślisz że nasze życie kręci sie tylko kole ogama hihihi mamy jeszcze wowika hihihi Lola quejka diablo i inne .więc wybacz proszę nie żyjemy tylko ogejmem CMOK CMOK
-
0006EWV188GNXOOB-O0.gif KUPIMY DEXXX Adaś dzieki za towarzystwo - cmok cmok Pozdrawiam sojusz IRA ,dostawcow dexu oraz Pana X pawelos od @pl1 dzieki za lot bejbe no i dzieki pewnemu Panu za pomoc bo bez niego bylo by psinco .pozdro dla soja [url][url]https://www.youtube.…v=IaK1gmNJBCA[/url][/url] BŁYSK BROKAT I BLASK Agresor Whisky ________________________________________________ Lekki myśliwiec 6.122.416 Krążownik 1.623.240 Okręt wojenny 1.278.394 Pancernik 1.018.440 Reaper 474.295 ____________…
-
Masakra! Sami stwarzacie problemy sa jeszcze gracze ktorzy maja "sporo surowca" z rynku i do tej pory nie sa zbanowani tak samo jakies ildery/szaraki czy konta zielonei oni sami nie odsylaja tego chodz mogli na planete GO SGO mimo ze maja flote przy SOBIE! dlaczego oni nie sa zbanowani w dalszym ciągu chodzby profilaktycznie , i teraz co ja , pawelos, yoss czy jeszcze tam ktos polecimy na jakiegos gracza co ma zbugowana flote oraz surowce okradniemy go ile wlezie zniszczymy mu stateczki i nagle …
-
ŚWIADOMI gracze co wykorzystują błędy gry na rynku , klonowaniem floty TP itd powinni odrazu dostać perma! Ja nie wiem na co wy jeszcze czekacie? Na CUD ??Że ktoś za was to zrobi czy o co chodzi??Teraz to nawet nie ma co grać bo co mi z tego że poświęcę grze kilka h a później zostanie mi to odebrane bo "obrońca korzystał z rynku flo i sura jest z bugu" CHORE EDIT:A gracze ktorzy zauważyli błędy i was o tym poinformowali powinni dostać anty i mieć range "pomocnicy / testerzy OG błędu" lub jeszcze…
-
Sprzedam Deuter
PostYhy.. a później będziemy musieli oddawać bugowy dex
-
Witamy wszystkich Na prośbę Adasia wstawiam jego starcie . od @pl1 : starcie dedykuje Brunci . dziekuje torqowi za kibicowanie i trzymanie kciukow chcialbym rowniez napisac ze super postawa evenementa po starciu , pogratulowal chodz pewnie nie bylo to latwe.malo kto by sie na takie cos zdobyl , zwlaszcza wiedzac jacy ludzie w to graja . tak wiec z mojej strony wielki szacun eveki jak najbardziej szczerze odbudowy zycze czy cokowliek tam zamierzasz.pozdro kupie dex akcja pod tytułem " BŁYSK BROKA…
-
Cytat od cichah2o: „ Cytat od Bunny: „Top 8 NaZz [PACZKA] vs. Mordulec ~ 183545.01% - to mozna od razu wykasowac bo NaZz dostal bana za to starcie + odsylka ” to samo ze starciem: Top 4 pl1 [IRA] vs. mlody [LEGION_2] ~ 593357.15% ” @cichah2o musze cie niestety zmartwic ale adas nie dostal bana za starcie tylko za cos innego