Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
wstawiam na zyczenie pl1 RW Agresor pl1 [IRA] ________________________________________________ Pancernik 600.000 _________________________________________ Obrońca Ebrantil [CHAOS_1] ________________________________________________ Mały transporter 15.247 Duży transporter 234.479 Lekki myśliwiec 221 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 84 Okręt wojenny 17 Recykler 5.234 Niszczyciel 10.886 Gwiazda Śmierci 5 Pancernik 16 Pathfinder 20 Wyrzutnia rakiet 45.501 Lekkie działo laserowe 9.494 Ciężkie działo lase…
-
A co to się stało
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostCytat od Starrk: „@Bad.Whisky bo elam ładnie wyjaśnił, że 250kk przyrostu dziennego robi zyskując 50kkk złomu z piratów. Przecież to legitne ” rosnie bo rżnie swoje nabite świnki Dużo świnek dużo mięsa
-
A co to się stało
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostPytanie , dlaczego elam nie jest tam gdzie jego kumple -tak samo wykorzystywał błąd.
-
Cytat od Strzelec84: „hahahaha zaczyna się moja flota chodź malutka kuje was po oczach i nic nie potraficie z tym zrobić także pomarudź sobie tylko tyle Ci zostało ” Nie bądź śmieszny , nikogo nic nie kuje My skilla nie kupujemy tak jak Ty "kupujac pełne stateczki za 200zl max 300 zł w zależności od ilości " dla wiecznej chwały [mniam] Administrator Forum kasai:Upominam za offtopic i prowokacje.
-
" stówka tu ,stówka tam i parę kkk mam " Mógłbyś chociaż tego nie wstawiać - bo aż wstyd i mam nadzieję że @Art , @smoki i reszta teamu zrobi z Tobą porzadek nie tylko na Quantumie.. Nie gratuluję.
-
Ahoj! Śpiąca królewna nie wstała ,whisky odebrała youtube.com/watch?v=OuR1SxSNNOU RW Agresor Whisky ________________________________________________ Reaper 100.000 _________________________________________ Obrońca Muniekk [ATL] ________________________________________________ Mały transporter 39.295 Duży transporter 88.571 Lekki myśliwiec 5.575 Ciężki myśliwiec 4.209 Krążownik 2.370 Okręt wojenny 276 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 75 Sonda szpiegowska 41.819 Gwiazda Śmierci 6 Pathfinder 1.060 …
-
Witam Na początku chciałabym podziekowac @Torquemada za moona - cmok oraz całemu kanałowi " kupa w Basenie " za obrazki ktorych nie odzobacze(NEVER!) a w szczególnosci @Pan S @smitty1 oraz @Lubie piwo2 obroncy i szybkiej odbudowy zycze youtube.com/watch?v=eTa1jHk1Lxc Dnia 01-01-2021 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Whisky ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 4.001 _________________________________________ Obrońca gofer [LEGION_2] ______________…
-
Cytat od 19dawid45: „oj zły czas dla Chaosu zły... Szo sojuszniku!!! Skąd taki dziwny skład atakierów? każdy solo by to trafił ” bo pushe wola robić wspólnie
-
Nie gratuluję.
-
Cytat od el bosso siklent: „Whisky po co tlumaczysz motlochowi proste sprawy , oni ni panimaju. jedyne co moga to napluc na Was i oczernic , to ta chwila kiedy moga sobie pouzywac za wszystkie krzywdy ktore im wyrzadzilas , zlomujac i zabierajac dorobek Nie warto sie wyklocac , wisialas kiedys za pusz , za multi ? - z tego co wiem nigdy. ale tlum wie i tak lepiej i tak CI to przybija . bo tak i juz! , i beda wyc i sie cieszyc. no tak juz maja , poogladaj czasem discovery polecam. na banie bylas …
-
Cytat od I am back: „Cytat od Bad.Whisky: „nie mierz wszystkich swoją miarą pamietam jak latales po ircach i mowiles ze jestes niewinny i co teraz napiszesz? ze to nie byles TY ” No wlasnie nie bylem to ja bo ani na ircu ani na discordzie nie mam konta ” No jasne , i co jeszcze powiesz ? ze mama,tata,pies,kot i mysz z toba graja na jednym ip ?:D
-
Cytat od I am back: „Cytat od Bad.Whisky: „adanio mnie nie banowal to po 1 ,po 2. jeden ban bylo na moje zyczenie a dwa bany z spośród trzech sa nie sluszne - zaatakowalam członka z Teamu i nalozono mi blokade ” Jest jedno powiedzenie, ktore idealnie pasuje do sytuacji. "Winny sie tlumaczy" ” nie mierz wszystkich swoją miarą pamietam jak latales po ircach i mowiles ze jestes niewinny i co teraz napiszesz? ze to nie byles TY