Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A co to się stało
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostCytat od czester: „Cytat od @Piciu: „Pl1 pozamiata to towarzystwo, niezależnie od przewagi punktowej i potencjału kont, które na dłuższą metę nic nie znaczą. Systematycznie, jednego po drugim. ” Jedynie co pl1 może pozamiatac to nam podwórko bo będzie miał wiele czasu grając ufsem ” tylko pozniej nie płakusiaj ze piaskownica ci znikła z zabawkami tenor.gif a wiesz czego My sie boimy najbardziej? ze kontenerów nam zabraknie na te wasze smieci
-
A co to się stało
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostCytat od Elam*SOFV*: „Gratulacje Scruple . Fajny temat i fajnie się go czyta. Gratulować pomysłodawcy . Wiele ważnych informacji z serii jak to się robi w Chicago , zostało nam tu podane na tacy . Dzięki tematowi wprowadziliśmy już program wykrywania takich metod na Qantum . Mamy pierwsze sukcesy w tropieniu. Ktoś tu napisał o klonowaniu floty .... Każdy taki przypadek był zgłoszony do operatorów gry. Ktoś tu napisał o surowcach z rynku . A nawet wkleił rozmowę z Risem.... tylko nie zauważył , ż…
-
Cytat od Starrk: „Jeszcze tylko 274 takie RW i IRA zremisuje z CHAOSem ” Damy rade Cytat od _Pawelos_: „Brawo torq jeszcze tylko 200 takich lotów i może odrobicie stratę. No chyba że znów gdzieś polecisz i wtopisz. A tak poza tym to jaki jad, jaki hejt się wylewał na mnie z waszej strony kiedy to ja latałem po satkach i dt. Że król satek, że tamto itp. A teraz to norma w waszym wykonaniu. Jak to się zmienia jak zmienia się pozycja. Brawo ty. ” a co mamy zrobić jak wszyscy na urlopach? A skądś te…
-
Cytat od kokon1: „Cytat od Bad.Whisky: „Cytat od skorek: „Jest czego gratulować, głupoty jedynie. ” Przypominam Panie @skorek że ogejm to gra strategiczna i wojenna a nie "zbuduj kopalnie na level 50 i naklonuj sury na milion biliard ” No doprawdy latanie po satelitach i pełzaczach to wyczyn strategiczny ogromny jest. Każdy ma swój styl w ogejmie a to ze ktoś buduje kopalnie to tez wyczyn i nie ma co ironizować. ” Panie @kokon1 proszę sobie darować ten bełkot, każdy z nas ma swój styl gry, 1 gru…
-
Up up up - Bardzo dziękuję
-
Cytat od nowynick: „Myśli nad odpowiedzią blondlady-1.jpg ” @Strzelec84 im mniej wiesz tym lepiej dla nas a co do Ciebie @nowynick wg mnie zły dobór obrazka- ale co ja tam wiem Poza tym nie znasz mnie i nie masz zielonego pojęcia czym się zajmuję na codzien , mogę Ci tylko skromnie napisać że żadne obliczenia nie są mi obce a pomyłka/błąd w obliczeniach /gramaturze/i w przyrządzaniu mogłaby mnie sporo kosztować np. utrate pracy, zawodu a nawet życie pacjenta.