Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 216.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
push na banie
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostCiapka...a czarne jest białe a białe czarne , wszystko przeonaczasz i nawet domyślam się dlaczego bo to ty opiekowałas się uni virgo i to twoja niekompetencja( kolesiostwo z pusherami ) doprowadziła do takiego stanu w jakim jest obecnie uni virgo i jeszcze chcesz nam wmówić bzdury obliczasz jakieś śmieszne cyferki i dodajesz do innych cyferek szkoda tylko że nie wiesz ile to jest 2+2 i w dalszym ciągu chcesz nam wmówić że sojusz push jest krystaliczny jak rzeki Warszawy Pomijajac fakt że sama, d…
-
push na banie
Bad.Whisky - - DiD Virgo
Posttenor.gif Ciapka , twoj post to jakiś Żart !
-
push na banie
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostAstrofizyka : Wymagane surowce zaczne od poziomu 25 - taki obecnie ja posiadam a dwa oczka wyzej pl1 poziom 25 metal: 2,722 Mld (kkk) kryształ: 5,445 Mld (kkk) deuter: 2,722 Mld (kkk) poziom 26 metal: 4,764 Mld kryształ: 9,529 Mld deuter: 4,764 Mld poziom 27 metal: 8,337 Mld kryształ: 16,675 Mld deuter: 8,337 Mld poziom 28 metal: 14,591 Mld kryształ: 29,182 Mdl deuter: 14,591 Mdl poziom 29 metal: 25,534 Mld kryształ: 51,068 Mld deuter: 25,534 Mld poziom 30 metal: 44,685 Mld kryształ: 89,370 Mld …
-
push na banie
Bad.Whisky - - DiD Virgo
PostCytat od Apofis: „No faktycznie, wszyscy zbanowani, tylko ciekawe czy na stałe czy nie? Ja ich na zbanowanych pręgierzu tu nie widzę, więc myślę, że chyba wrócą. ” Nie wszyscy żART dlaczego pusherowi scruple-tfuuu nie zostalo odiete eko, badania oraz flote ? 80% konta zostalo zbudowane dzieki błedu gry swiadomie wykorzystywał bład a mimo to nie został dotkliwie ukarany i w dalszym ciagu moze korzystac z nielegalnych zasobow . Czy uwazasz ze to jest fair play? edit" juz pomijajac FAKT ze rosnie p…
-
Cytat od wakat: „Wszystkie niszczenia z tego posta klikamy są zaliczane do wyniku wojny. Natomiast niszczeni z tego posta klikamy nie są zaliczane do wyniku wojny albowiem zostal przekroczony czas 48 godzin na ich zamieszczenie. Zamieszczenie rw jako link, w tym prowadzący poza forum Ogame, jest dozwolone - rw te jednak muszą być dostępne co najmniej do końca wojny. ” Bardzo Dziekuje za sprawdzenie , Pozdrawiam