Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 257.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie wiedziałem, że pracujesz. Pewnie dlatego mijamy się na forum i ircu. Grozi Ci pracoholizm? 10 minut do pracy -ja mam bitą godzinę i czas na czytanie książki.Mam lepiej. Naprawdę chciałabyś umrzeć jak Isadora Duncan?

• Mati

sisko - - Archiwum CT

A jakiej używasz przeglądarki w telefonie? Chyba najlepsza jest opera mini. Skyfire nie polecam.

• Cześć,prohans! Przeczytałem, że lubisz Star Treka. Powiedz mi zatem, że sisko jest Twoim ulubionym bohaterem tego serialu. A może pamiętasz, dlaczego Jean Luc Pickard i Benjamin Sisko nie przepadali za sobą? Ktòrą rasę kosmitòw lubiłeś najbardziej?

• We mnie nie budzi lęku sama elektrownia, ale nasze podejście do procedur i wszelkich zasad, regulaminów. Każdy pewnie ze swojego doświadczenia mógłby podać mnóstwo przykładów, jak "olewa "się zwykłe zasady BHP, przepisy Sanepidu czy HACCP w miejscu pracy. Szkolenia są często fikcyjne, a egzaminy z przepisów dla personelu to tylko formalność, bo zazwyczaj egzaminatorzy dają gotowe odpowiedzi i trzeba je tylko wpisać. To tylko wierzchołek góry lodowej. A potem spadają nam casy, tupolewy.I jest tra…

• Imprezy dla celebrytów też mi są obojetne. Ale przy okazji ślubu następcy tronu, o którym teraz głośno, podam Ci linka, który mnie wzburzył i nie pozostawił obojętnym: wyborcza.pl/1,75478,9512724,Slub_stulecia_w_Warszawie.html

• Cześć, elfi! Mam pytania trochę na czasie. Ktore wydarzenie wzbudza Twoje zainteresowanie: beatyfikacja JP2 czy ślub księcia W? Co jest Ci bliższe: republika czy monarchia? Byłaś kiedyś na pochodzie pierwszomajowym?

• Po prostu Valefor

sisko - - Archiwum CT

Cytat: „ Liczba odwiedzin profilu 70 (0,23 odwiedzin dziennie ” Zepsułem Nie musisz dziękować. Cieszysz się?

• marcik - szefowa szefow;)

sisko - - Archiwum CT

Moja teoria była strasznie głupia i lepiej nie będę jej ujawniać, bo ośmieszę się juz kompletnie Właściwie to nie wierzę w spiski, nie lubię ich. Problem tylko w tym, że czasami takowe są i bywają groźne. Czy wierzysz w jakieś teorie spiskowe? Jesteś podejrzliwa czy naiwna? Ba ja miotam się między podejrzliwością a naiwnością.Ta pierwsza mnie męczy i psuje emocjonalną równowagę, a druga usypia, relaksuje i sprawia, ze czuję sie znowu jak dziecko.

• marcik - szefowa szefow;)

sisko - - Archiwum CT

Cytat od Dragon 220: „Marcin żyjesz?” Zbudowałem sobie teorię spiskową. Marcik już mnie nie przekona, ze białe jest białe.

• Zima się skończyła! Powróciłaś w pierwszy dzień wiosny. Data była wybrana celowo? W każdym razie wiosna zaczęła się pięknie! ; **

• elfi Rozumiem, ale i tak mi smutno. Całe szczęście, że nie stracimy kontaktu -wiem, gdzie Cię szukać. Przyjdę czasami pomarudzić.

• Cytat: „ Tia, ale to zamknięte fora. ” Wiedziałem,wiedziałem! Wiedziałem, że elfy mają jakieś tajne forum do spamowania. Teraz moje spiskowe teorie i wyobraźnia znalazły pożywkę. Dziękuję ^ ^ Cytat: „ było to tak, że brakowało modków i dwóch obecnych modów zachęciło mnie do złożenia podania, ” no no no Jednego to chyba nawet kojarzę, a o drugiego nie pytam, bo ciekawość nie musi być wcale zaspokojona, nawet nie powinna czasami. A w tym lesie, do którego uciekniesz na wakacje, to będziesz online?…

• jucek - maruda

sisko - - Archiwum CT

Cytat: „ Nie wiem czy słyszeliście ale ostatnio było głośno o Służewie i dziewczynce porwanej przez kuzyna, zgwałconej, zamordowanej i porzuconej w lesie - w takich przypadkach jestem za karą śmierci ” Nie zgadzam się z taką wizją wymiaru sprawiedliwosci, który ma zaspokajać żądzę zemsty rodziny ofiary czy opinii publicznej. Celem powinno być takie ukaranie przestepcy, by nigdy nie popelnił już przestępstwa, a kara dozywocia w skrajnych przypadkach wystarczająco eliminuje groźbę recydywy. Kara ś…

• jucek - maruda

sisko - - Archiwum CT

Witaj! Skoro interesujesz się polityką, to dopytam. Jakie jest Twoje zdanie o karze śmierci? Barbarzyństwo czy skuteczny środek odstraszający i sprawiedliwa kara? Jesteś zwolennikiem Unii Europejskiej? Powinna ona być nadal związkiem państw czy zmierzać w kierunku budowania federacji,czegoś w rodzaju stanów zjednoczonych Europy, ze wspólna polityką zagraniczną, wojskiem? Jakie masz zdanie o obowiązującej w Polsce ustawie antyaborcyjnej? Czy jest to dobry kompromis, czy raczej prawo narzucające k…

• No wreszcie otwarte, elfi! Udzielasz się jeszcze na jakimś forum? Jesteś uzależniona od facebooka? Ile godzin dziennie spędzasz przy kompie? Wypoczęłaś chociaż na tym długim urlopie? Planujesz już wyjazd na wakacje? Miłego dnia!

• buleon

sisko - - Archiwum CT

To wspaniałe, ze masz tyle optymizmu i wiarę, że przyszłość będzie lepsza. Niestety ja tej wiary nie mam i wątpię w postęp.Wydarzyło się już tyle strasznych rzeczy, popełniono chyba wszystkie możliwe zbrodnie przeciwko ludzkości, a ludzie na przestrzeni wieków niewiele się zmienili. Teraz po prostu nie ma już tabu i o wszystkim można mówić. Ogrom zbrodni z przeszłości jest powszechnie znany. I co z tego? W Europie odchodzą już pokolenia pamiętające grozę wojny.Następne pokolenia - prędzej czy pó…

• buleon

sisko - - Archiwum CT

Hej! Do jakiej postaci historycznej czujesz największą sympatię? Gdybyś mógł przenieść się w czasie, to w jakich czasach chciałbyś żyć? A może teraz jest najlepszy czas?

• Witaj po przerwie! I jak to jest z tym banowaniem: rzeczywiście czynisz szkody jak huragan?

• Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki

sisko - - Spam

krytykapolityczna.pl/Opinie/Sw…eimilczycie/menuid-1.html

• Linkownia ... Miejsce na ciekawe linki

sisko - - Spam

zostanwege.pl/dlaczego-warto/zwierzeta/