Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 257.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
sisko - - Archiwum CT
PostA jakiej używasz przeglądarki w telefonie? Chyba najlepsza jest opera mini. Skyfire nie polecam.
-
We mnie nie budzi lęku sama elektrownia, ale nasze podejście do procedur i wszelkich zasad, regulaminów. Każdy pewnie ze swojego doświadczenia mógłby podać mnóstwo przykładów, jak "olewa "się zwykłe zasady BHP, przepisy Sanepidu czy HACCP w miejscu pracy. Szkolenia są często fikcyjne, a egzaminy z przepisów dla personelu to tylko formalność, bo zazwyczaj egzaminatorzy dają gotowe odpowiedzi i trzeba je tylko wpisać. To tylko wierzchołek góry lodowej. A potem spadają nam casy, tupolewy.I jest tra…
-
Po prostu Valefor
sisko - - Archiwum CT
PostCytat: „ Liczba odwiedzin profilu 70 (0,23 odwiedzin dziennie ” Zepsułem Nie musisz dziękować. Cieszysz się?
-
marcik - szefowa szefow;)
sisko - - Archiwum CT
PostMoja teoria była strasznie głupia i lepiej nie będę jej ujawniać, bo ośmieszę się juz kompletnie Właściwie to nie wierzę w spiski, nie lubię ich. Problem tylko w tym, że czasami takowe są i bywają groźne. Czy wierzysz w jakieś teorie spiskowe? Jesteś podejrzliwa czy naiwna? Ba ja miotam się między podejrzliwością a naiwnością.Ta pierwsza mnie męczy i psuje emocjonalną równowagę, a druga usypia, relaksuje i sprawia, ze czuję sie znowu jak dziecko.
-
marcik - szefowa szefow;)
sisko - - Archiwum CT
PostCytat od Dragon 220: „Marcin żyjesz?” Zbudowałem sobie teorię spiskową. Marcik już mnie nie przekona, ze białe jest białe.
-
Cytat: „ Tia, ale to zamknięte fora. ” Wiedziałem,wiedziałem! Wiedziałem, że elfy mają jakieś tajne forum do spamowania. Teraz moje spiskowe teorie i wyobraźnia znalazły pożywkę. Dziękuję ^ ^ Cytat: „ było to tak, że brakowało modków i dwóch obecnych modów zachęciło mnie do złożenia podania, ” no no no Jednego to chyba nawet kojarzę, a o drugiego nie pytam, bo ciekawość nie musi być wcale zaspokojona, nawet nie powinna czasami. A w tym lesie, do którego uciekniesz na wakacje, to będziesz online?…
-
jucek - maruda
sisko - - Archiwum CT
PostCytat: „ Nie wiem czy słyszeliście ale ostatnio było głośno o Służewie i dziewczynce porwanej przez kuzyna, zgwałconej, zamordowanej i porzuconej w lesie - w takich przypadkach jestem za karą śmierci ” Nie zgadzam się z taką wizją wymiaru sprawiedliwosci, który ma zaspokajać żądzę zemsty rodziny ofiary czy opinii publicznej. Celem powinno być takie ukaranie przestepcy, by nigdy nie popelnił już przestępstwa, a kara dozywocia w skrajnych przypadkach wystarczająco eliminuje groźbę recydywy. Kara ś…
-
jucek - maruda
sisko - - Archiwum CT
PostWitaj! Skoro interesujesz się polityką, to dopytam. Jakie jest Twoje zdanie o karze śmierci? Barbarzyństwo czy skuteczny środek odstraszający i sprawiedliwa kara? Jesteś zwolennikiem Unii Europejskiej? Powinna ona być nadal związkiem państw czy zmierzać w kierunku budowania federacji,czegoś w rodzaju stanów zjednoczonych Europy, ze wspólna polityką zagraniczną, wojskiem? Jakie masz zdanie o obowiązującej w Polsce ustawie antyaborcyjnej? Czy jest to dobry kompromis, czy raczej prawo narzucające k…
-
buleon
sisko - - Archiwum CT
PostTo wspaniałe, ze masz tyle optymizmu i wiarę, że przyszłość będzie lepsza. Niestety ja tej wiary nie mam i wątpię w postęp.Wydarzyło się już tyle strasznych rzeczy, popełniono chyba wszystkie możliwe zbrodnie przeciwko ludzkości, a ludzie na przestrzeni wieków niewiele się zmienili. Teraz po prostu nie ma już tabu i o wszystkim można mówić. Ogrom zbrodni z przeszłości jest powszechnie znany. I co z tego? W Europie odchodzą już pokolenia pamiętające grozę wojny.Następne pokolenia - prędzej czy pó…
-
buleon
sisko - - Archiwum CT
PostHej! Do jakiej postaci historycznej czujesz największą sympatię? Gdybyś mógł przenieść się w czasie, to w jakich czasach chciałbyś żyć? A może teraz jest najlepszy czas?