Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 961-980 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Najlepiej jednoczesnie utworzyc kilka unii o roznych konfiguracjach Wszyscy beda zadowoleni,bo kazdy znajdzie cos co mu odpowiada Ale z drugiej strony wszyscy beda niezadowoleni bo bedzie za malo graczy Wypowiada sie kilku graczy i kazdy chce takie unii by mu pasowalo Ludzie ogarnijcie sie i spojzcie prawdzie w oczy Czasy gdy po otwarciu unii gralo 5..10 tys graczy minely i nie wroca Trzeba by rewolucyjnych zmian w grze ,a nie wiem czy by to pomoglo , moze tak a moze nie , kto to wie ? Pozdrawia…
-
Napęd grawitonowy
john malkowitz007 - - Gra
PostPomysl godny uwagi Jedno pytanie Każdy poziom dawałby o 50% większą prędkość wszystkich statków z poziomu na poziom. Liczony od wartosci podstawowej czy od aktualnie posiadanych predkosci ?
-
Pomysl nie do przyjecia 1. Zbyt mocno faworyzuje grajacych flota ( na nowo otwartych i otwieranych Unii ) 2.Prawie nikt nie zobaczy w Hangarze flot topowych graczy 3.Predkosc statkow zalezy od napedow ( pproponujesz stale czasy przelotu ) 4. Gdzie ten budynek by mial byc na Moonie czy planecie ? 5. Po co komus Hangar kto ma flote liczaca ponad 1 mln jednostek ? ( stare unii i speed unii ) Pomyslodawca chyba nie ma zielonego pojecia o grze Satki mimo ze zaliczaja sie do floty , nie lataja ( zajmu…
-
Starrk Za malo o mnie wiesz Nie jestem zadnym nobem , i nie obrazaj mnie Pancrow mam troche wiecej Jedyny blad z mojej strony to ilosc reckow , moja pomylka i niedopatrzenie , sam mam okolo 1,5 kk ( myslalem o 1kkk) Reszta bez zmian Podtrzymuje swoja propozycje , trzeba koniecznie cos zrobic by zniechecic do gry UFS.em Co ??? , patrz poprzednie moje posty
-
Starrk A gdzie ja napisalem ze grajacy UFS.em topowi gracze sa dla mnie zagrozeniem ??? Nikt mnie nie farmi , bo gram bardzo aktywnie , gram flota Mi chodzi o to ze nikt nie jest w stanie ich zezlomowac Ja nie chce by kogos zmuszac do gry bez przerwy i uniemozliwiac wlaczenia Urlopu Chodzi by utrudnic gre grajacym UF.S.em , by mozna ich farmic czy ewentualnie zezlomowac , organizujac jakas akcje Oni zdejmuja urlop na kilka godzin stale siedzac na koncie Jak takiemu chcesz zdjac moona ? , czy go …
-
Nie bardzo rozumie o co chodzi autorowi tematu Pomieszal pojecia, zakup surowcow za antymaterie ( byl event ) z kosztem rozpoczecia budowli , badania za antymaterie ( nie ma czeos takiego ) Chodzilo o to ze na zakup brakujacych surowcow do rozpoczecia budowli ,badania trzeba wydac tyle antymaterii Event sie skonczyl , to cena wzrosla Proste i jasne jak budowa cepa To nie byl zaden blad ani Bug tylko zle zrozumienie autora tematu Pozdrawiam Ps Do usuniecia dubel
-
Nie bardzo rozumie o co chodzi autorowi tematu Pomieszal pojecia, zakup surowcow za antymaterie ( byl event ) z kosztem rozpoczecia budowli , badania za antymaterie ( nie ma czeos takiego ) Chodzilo o to ze na zakup brakujacych surowcow do rozpoczecia budowli ,badania trzeba wydac tyle antymaterii Event sie skonczyl , to cena wzrosla Proste i jasne jak budowa cepa To nie byl zaden blad ani Bug tylko zle zrozumienie autora tematu Pozdrawiam
-
Bandzior1991 i terry i inni No to pochwalcie sie ilu grajacych UFS.em zezlomowaliscie ??? Bandzior1991 super !!! czekasz pod telefonem az sojusznik zadzwoni ze jest atakowany , zdejmiesz urlop i sie podstawisz Jestes super gracz ( czytaj cwaniak ) Ja nikogo sie nie boje , czy gra UFS.em , czy nie , i nie boje sie robic FS.ow Ps To ostatni post w tym temacie Szkoda klawiatury i czasu
-
Terry Przeczytaj moje posty wyzej , nie bede siie cagle powtarzal , tam jest wszystko napisane Gram na , uni 68 speed 1 X poprzednio Unii 13 Dziennie na FS.a wydaje ponad 2 mln deuteru , i nigdy paliwa mi nie brakuje Nie pamietam kiedy ostatnio mialem wlaczony Urlop ( tylko 2 dniowy ) z koniecznosci Cyba ty nie masz pojecia o grze Podaj sposob jak zlomowac topowych graczy grajacych UFS.em Tylko bez takich , typu obserwacja , podstawka itp Opisalem to wyzej Najlepszym rozwiazaniem bylo by wydluze…
-
kawa z mlekiem Ja pisze o topowych graczach a nie przecietnych Przecietni gracze nie graja UFS.em Kto ich ma zlomowac ???. Ci przecietni i normalni gracze ??? Topowi gracze grajacy UFS.em , maja gsowki i pushowki z ktorych obserwuja i namierzaja floty Potem wylaczaja urlop i robia ST , a jak nie ma kogo to zlomujja jedna pushowke lub kupione konto i jest ST i znowu Urlop Sfora klakierow sklada gratki i uwaza ich za super graczy , myslac ze to zapewni im bezpieczenstwo i uchroni od zloma Ponawiam…
-
@Draken Jak jestes taki madry i dobry to zezlomuj UFS.a z top 100 ktory zdejmuje Urlop na kilka godz i stale wtedy siedzi na koncie I raczej niech Cie krew zaleje jak natepnym razem bedziesz pisal takie brednie Prosze bardzo podaj sposob jak takiego zezlomowac , bede bardzo wdzieczny i nie tylko ja Pozdrawiam
-
Pomysl moze i dobry , ale dla tych co maja kase i kupuja AM Jak dla mnie nie do przyjecia , bez AM tak Ps A moze by tak wprrowadzic oplate Za kazda flote wyslana na atakuj 1 k...5k...100k ....AM ( do ustalenia ) Lub od watosci pkt wyslanej floty Oczywiscie to zart Wszystkie propozycje za AM do kosza Pozdrawiam
-
Aukcje handlarza
Postzefir Tez bardzo dobra propozycja
-
Aukcje handlarza
PostPomysl mi sie podoba ,ale z mala zmiana Nie licytacja a wystawienie na sprzedaz , danego przedmiotu Reszta bez zmian Sprzedajacy oferowal by cene za ktora chce sprzedac , niekoniecznie ta max Mogl by oczywiscie wycofac oferte sprzedazy