Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
LEDA - FALA
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postjuz w 7.1 dzial szpiega sobie @DUDEUSZ PODNIES SAM
-
LEDA - FALA
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postpo co ta falanga skoro nie dziala, pokazuje ze cos leci X, czas i tyle.. masakra z tym serwerem. szanowni GO dzialac !
-
hahah @DrZgon dzieki, no wkoncu :D, haha a @Lubie Piwo nikt nie lubi bo jest rudy
-
Cytat od zona_rolnika: „@Art kogo zbawi blokada ataków do 10 rano jak nie da się wysłać FSa?? Flota niby wróciła a jej nie ma. Ja o 6 do pracy idę, więc po zdjęciu blokady ataków o 10 nie będę miała możliwości wysłać floty. Albo blokada do 22 albo urlopy dla wszystkich ” dokladnie, rowniez o 10 fsa nie wysle i co z tym zrobic? co z flota itd ? pewnie bedzie ze nie Wasze sprawa drogi Team`ie OG
-
ekspy 400%
Posttakie pytaie, czy tylko ja mam takie wrazenie ze dzis od rana powrocily stare ekspy? bo od rana zyski z nich diametralnie sie zmienily..
-
graty tam panowie, az na kalece bylo slycach jak yebuo
-
@Billie the kid dzieki za link, gratki Akcji wstaw wkoncu jakies silosy bo za grubo lecisz haha, Amena tak troszke pozdrowie i pogratuluje moze przestanie skanowac wkoncu ! ps minus dla nowego UNI z tymi bugami i dziwnie zbugowanymi opcjami, GF wychodzi dobrze jedynie otwieranie nowych kont pod AM.. Administrator Forum Toadie:Edytowane formatowanie posta, proszę tak nie szarżować z rozmiarem i kolorem czcionki