Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
PostCytat od Truck driver: „Mi smiga od dwoch godzin ” jaka przegladarka? mi na operze wlasnie nie dziala, na chromie cos zaczelo smigac, ale nie wiem ocb ze jak wlaczam galaktyke chce zmienic US to wiesza sie cala strona i tak za kazdym razemz jak wlacze podglada galaktyki..
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
Posthaha, usunalem AG z rozszerzen teraz nawet dodac nie moge -.- bo nie ma w rozszerzeniach do pobrania.
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postale w grze nawet nie ma chyba info o nowej aktualizacji gry? chyba ze sie myle
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
PostCytat od Maraton: „Na Firefoxie też. ” czyli jednak to u nich blad.
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postwitam, mam pytanie odnosnie AntiGame czy to jakis bug czy po prostu cos z rozszerzeniem, mianowicie nie aktualizuje wgl listy graczy, ani nie mozna sprawdzic wszystkich koloni po kliknieciu na gracza UNI Quaoar, brak rowniez odnosnika do TrahSim itd. Wylogowalo z konta i po ponownym zalogowaniu wszystko zniknelo. ktos cos?
-
Nigeria
-
z chilli
-
Cytat od Ojciec Chrzestny: „no i to nie ja zakładałem ten temat ;D ale ok ” zamknij go.
-
mineralna z wit C, gryba szaleje
-
Technik [RMN] & Schan [MAFIA] & Bizon [MAFIA] & bdnu [RMN] & blokers [MAFIA] vs. Starrk [WINTER] & kefi666 [WINTER] & Sky Is Over [WINTER] & Ruda [WINTER] & ciamajdek [WINTER] ~ 118636.19% TOP1 ACS
FIN1.pl - - Starcia Libra
Postładnie pieruny polecialy ! wkoncu zima odchodzi !
-
Czechy?
-
zgaduj zgadula - lecisz nastepne
-
Oni z ,,potopem" do nas przybyli. Lecz Częstochowy nie zdobyli... Dali nam królów spod zamku Wazy- dziś nie czujemy do nich do nich urazy...
-
Maroka - Marrakesz 49,6stopni C
-
youtube.com/watch?v=k7C2s1WHqsQ
-
takie mozliwosci ? kupilem za te 8k dopalacze niczego niema, kupilem zaq sma`a AM nie ma co to [ciach] jest, co my z kosciola czy zeby tace zbierec[ [koledzy] z Gameforge. Ogarnijcie sie albo co, bo szkoda slow. Super Moderator Dziuba:Używanie wulgaryzmów, oraz obrażanie kogokolwiek na forum OGame.pl jest zabronione
-
brawo atakierom, zysk zzacny takze jest z czego cieszyc michy