Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
PostCytat od Dziuba: „Cytat od u60root: „banda nieudaczników, skoro wiele osób korzysta z wtyczek to powinni informować jakie będą zmiany żeby autorzy się przygotowali do zmian... amatorka gameforge... liczy się tylko hajs... ” To ja tylko dodam, że osoby zajmujące się AGO są też w Teamie i na bieżąco starają się dostosowywać wtyczkę do wersji gry, gdyby nie to na aktualizacje czekalibyśmy zdecydowanie dłużej. ” no i chyba rozwizane wszelkie watplisowsci co i jak sie dzieje.
-
kawka z cynamonemz rana w sam raz
-
mniam mniam chmielowe
-
co wolita -
-
Urlop...
Posta na szybszych UNI nie bylo ze mozna bylo po 24?
-
M.O.O.N.S.
PostCytat: „M.O.O.N.S. jest organizacją specjalizującą się w materializacji księżyca. Po zakupie, M.O.O.N.S. zobowiązuje się do zaatakowania Twojej planety z pomocą 1.667 lekkich myśliwców. ” po prostu robi Ci zwykla probe z 1667lm, nie wazne ile % zlomu jest na danym UNI. A co do surowców to tak Ty musisz je miec. Moderator kruszynka:Odpowiedź udzielona, zamykam
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
PostCytat od zefir: „Cytat od FINEZJA1: „a nie wiesz o co moze chodzic w chrome ze wiesza sie przegladarka jak wlacze podglad galaktyki? ” Niestety nie wiem, co może być tego powodem - nie używam Chroma do grania w Ogame. Tymczasem pojawiła się wersja dla Opery - addons.opera.com/en/extensions/details/antigameorigin-9/ ” rano juz byla dostepna smile.png wkooncuuu ! biggrin.png
-
Helena
-
aleks [LzB] & Czesio [LzB] & pszczolkaMa jaja [LzB] & cruz [LzB] & lajt [K K K_1]vs. Ragnar [The Best] 330468.05% top1 acs og.pl
FIN1.pl - - Hall of Fame
Posthuknęło aż milo dla uszu, Odyn nie zadowolony.
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postja przeinstalowalem OPERE i od nowa AntiGame zainstalowalem i dziala teraz Chrome dalej sie wiesza.
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
PostCytat od zefir: „Poprawione AGO: - na FF: addons.mozilla.org/en-US/firef…antigameorigin-v6/?src=ss - na Chrome: chrome.google.com/webstore/det…kooiapdmkbppmpgmjmhkolaeb - Opera jeszcze czeka na update... ” a nie wiesz o co moze chodzic w chrome ze wiesza sie przegladarka jak wlacze podglad galaktyki?
-
AntiGame na CHROME
FIN1.pl - - Błędy w grze
Postobecnie tez mam chrome, ale tak jak mowie jesli odpale podglad galaktyki przegladarka wiesza sie nie weim czego to wina, czyscilem ciasteczka nic nie dalo.. na FF dziala AG, ale tez jakos dziwnie nie do konca jak wczesniej to samo w OPERZE. Moze to wina tej akrualizacji GF, nie wiem, ze tak zamotali z tym. Zobaczymy jutro.