Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ekspedycje Ile musisz na nowym farmic żeby mieć 20kk surowców? Odkrywca wyśle sobie 6 czy 7 slotów i tyle znajdzie. A Ty? Ile tracisz na skanowanie? Teraz tak ta gra wygląda. Wysyłasz ekspy cały dzień i masz dobry top. Zwieracza testowałem niedawno. Przewagę miał przez pierwsze kilkanaście godzin. Potem ludzie masowo zaczęli latać na 16 i się zaczął spadek
-
Po części zgadzam się z @asherl Tak zupełnie serio, to chyba największym wrzodem na tyłku Winterów, nie licząc Kamila :P, był Obi/Zgred/ @Arkadius . Akcja na Rudej (Zgredek [WarriorS] vs. Ruda [WINTER] ~ 600449.8%) w weekend, kiedy te ufsy łoriorsy schodziły tylko z urlopów. Do tego w ulu i pomiędzy odświeżeniami. Wcześniej wspomniana kontra na Starrku (Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL ). Do tego jeszcze parę ciekawych starć by się zn…
-
Tylko i wyłącznie @Starrk ! A dlaczego? Po pierwsze, bo top1. Osiągnął to ciężką pracą i kryształowo czystą grą. Nigdy nie był posądzany o żadne pusze, multi, czy (o zgrozo!) grę na bocie (bleh!). Po drugie, to geniusz strategii. Jego finezyjne ataki (Starrk [WINTER] vs. androg [WarriorS] & Therion [WarriorS] ~ 185 845.23% czyli lameriada na całego czy Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji! ) zapisały się w annałach historii nie tylko…
-
ooooo SzO Zwak, miły z Ciebie somsiad był A agresorzy niech się douczą, jak chcą kopiować niszczenia z libry Tam to się gsy na 100% szans puszczało
-
@Art poproszę o złomiarza 100% dla niedorobionych flociarzy, co to se pobudowali statków i teraz nie mają co z nimi zrobić i siedzą na urlopie i nie grają (w sumie dobrze) i myślą nad 'oddaniem' konta i zapomniałem już co chciałem dodać. I jeszcze darmowy przedmiot zmiany klasy, bo może jednak nie oddam, to se poklikam eko. Albo przedmiot zamiany floty w obronę!
-
Antharas [KOMORNIC] & szajka [KOMORNIC] vs. shadow [ToXic] ~ 13448.79%
NowyLolek - - Starcia U68
Postweź to wypośrodkuj, bo nie da się podziwiać tych starć