Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 284.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
żeby ją przyjęli, to musi przebić takie proelo starcia: ogotcha.universeview.be/en/rep…50-51c2-ab21-663f90545053 ogotcha.universeview.be/en/rep…e9-56ba-9ab1-4c3a1d7fb7f9 ogotcha.universeview.be/en/rep…39-5f40-a2e5-62ad8c95b5f3 ps. siedzę w pracy i się nudzę, to znalazłem na giegie takie coś pss. tak, czepiam się, ale tylko dlatego, że nie mogę se zajarać. W sumie mógłbym, bo czymś takim handluję , ale jak ja wtedy wrócę do domu?
-
Ta Wasza dyskusja to jak spór co jest lepsze: wino czy kobiety? Chłopcy się kłócą, a mężczyźni zgodnie stwierdzają, że zależy od rocznika! I tak samo tutaj. Na nowych uni odkrywca nie ma konkurencji. I długo nie będzie miał, odkąd usunęli rynek. Na starych uniwersach, na starych kontach, na których gracze grają bo grają, bo zawsze grali i grać nie potrafią przestać, to zbieracz może być. Log raz dziennie, zwózka i dalej wegetacja.
-
Patrzcie jaki kulturalny gracz. Szkoda, że nie mam screenów z disco, bo może koleś nie pamięta jaki z niego burak.
-
Dawaj na prawo zaocznie!
-
Czytając forum można odnieść wrażenie, że ten cały @Kris tanto paronto jest, delikatnie mówiąc, chory na umyśle. Albo ma 6-7 lat i pierwszy raz dorwał się do internetu. Cytat od Kris tanto paronto: „Co tu taka cisza próg dałem taki by nie było.. Lipy oba sojusze potężne w miarę możliwości. A tu nic.. Bunkry avalon to ma spore.. Powodzenia obu stronom.... ” To już jest mistrzostwo świata. Wypowiada wojnę, a potem narzeka, że nie ma żadnych starć
-
Cytat od Ruda: „ Już pomijam fakt, że jakby to którejś szarej myszce z Wariors się przytrafiło to przecież NIC SIĘ NIE STAŁO. ” Widać, że Entro miał rację co do Ciebie Szkoda, że już nie gra, w sumie tak jak większość sojuszu. Ale przynajmniej dzięki temu możesz sobie spokojnie rozbudowywać konto bez obaw, że jakiś Zgred poleci na aktach Bawcie się dalej, trzymajcie się ciepło i dokazujcie do woli w tej piaskownicy! Pozdrawiam serdecznie. Serio!
-
Jak nic nie wnoszę do dyskusji? Dobra, teraz wprost to napiszę. A może nie? Napiszę tak: Ciekawi mnie kiedy ktoś z teamu przyzna - lub się dowie - o innych zmianach w expedycjach. Od wprowadzenia ograniczeń ilości piratów/obcych drastycznie spadła ilość strat expedycji, Przed, to miałem czarną raz w tygodniu, a czasami nawet dwa razy. A teraz? Zero. Nic. Null. PS. Dobra, napiszę jasno, bo znowu nie załapiesz i tylko posta sobie nabijesz. Gadasz głupoty. Dalej nie będę uzasadniać, bo jeśli nie zr…