Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 101-120 z 218.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Goldbluszcz - ogrodnik

Goldbluszcz - - Archiwum CT

Cytat: „Angelique88 napisał(a) jakie traumatyczne przezycia masz po rozmowie ze mna i La_Chatte na skype?:D ulubiony slapsik?? czarna czy czerowna bielizna??:D:P co tygryski lubia najbardziej ?:D” No miło, miło W pępuszek Czerwona Bujać się Kwiatuszek dla Ciebie: k14qm.gif

• Poniżej podana lista zawiera konwertery, które zespół Ogame.PL pragnie wam polecić. Lista jest mobilna i mogą pojawiać sie na niej zmiany. Oczywiście nie jesteśmy w stanie na bieżąco śledzić wszystkich zmian w konwerterach dlatego prosimy was o pomoc w redagowaniu tej listy. Możecie zgłaszać swoje propozycję konwerterów do tej listy wraz z wstępnymi opisami. Temat gdzie możecie podyskutować na temat listy: Dyskusja na temat "Rekomendowanych konwerterów RW" Dziękuje wszystkim osobom, które pomogł…

• Kasia321

Goldbluszcz - - Członkowie Teamu

Komu lubisz pomruczeć ?

• Goldbluszcz - ogrodnik

Będę się starał gdzieś przed wakacjami... może jakiś zlot planujesz? ;p

• Goldbluszcz - ogrodnik

Olivka Nie wiem czy było już to największe, liczę ciągle ze ono na mnie gdzieś tam czeka Ale biorąc to co już za mną to fakt że ciągle pozostałem sobą. Molestować hmmm, lubię poznawać, a jeśli to tak odebrałaś to wybacz Przestane. Prawdę Nie, choć zależy o czym szczęściu mówimy. Dla mnie najważniejsze było szczęście innych, bliskich mi osób. Wiec tu może być rożnie Dance4Me Molestowanie to chyba za mocne słowo. Olivka Szkodliwy, nie przepadam za samochodami i tym co złego ze sobą niosą. Dance4Me…

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Zgredo napisał(a) Milo, ze znowu kwitniesz Jakie bylo najwyższe miejsce, z jakiego miales okazje ogladac świat? Jak Ci sie podobal widok? :)” E tam kwitnę przesadzasz ;p No ale niech ten jeden kwiatuszek w moim avatarze będzie dla Ciebie Miło spojrzeć na Ciebie gdy jesteś taka radosna. Nie dam sobie reki ale będą to gdzieś moje rodzime góry ..... mrrr połoniny w Bieszczadach... a jeśli chodzi o najwyższe w nich miejsce to Tarnica :)) No ale wciąż liczę, że mnie ktoś do nieba zabierze Róż…

• Goldbluszcz - ogrodnik

Wybaczam Kobietom zawsze wybaczam nie potrafię inaczej....

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

Jak smakują niezapominajki ?

• B.H. 23 a.k.a Żubrzyk :))

Ulubiony kształt lodu? (żeby nie napisać kostek lodu :P)

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Turles napisał(a) Podoba ci się mój avek ^^??” Humorystyczny ;p Cytat: „kreczmanU7 napisał(a) czy na wszystkie pytania odpowiadałeś szczerze? :P” Staram się Cytat: „Turles napisał(a) Panie Goldbluszcz czemu nieodpowiedziałeś pan na moje pytanie :>” Właśnie się poprawiłem Dziękuję za ten czas który mogłem poświęcić wam i za czas który w potrafiliście poświęcić mi.

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Gotenks napisał(a) Kiedy zaczynasz sesję ? Masz samochód ? Pozdrawiam!” Sesje zaczyna w drugim semestrze bo w pierwszym nie mam. Nie mam samochodu. Cytat: „Lord Waliglot napisał(a) Jaki masz kolor włosów? :>” Hmmm szatynowy

• Goldbluszcz - ogrodnik

Nie zapomnę powiadomić jak znów pojawię się w mieście

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Gotenks napisał(a) Co robiłeś w chwili gdy napisałem mojego posta ? Co robisz w tej chwili ? Czy lubisz team ? Co Ci się w nim najbardziej podoba i nie podoba ? Kogo najbardziej lubisz i nie lubisz w teamie ? Pozdrawiam!” 1.Nie ma zielonego pojęcia 2. Odpowiadam na posta i myślę o kobiecie 3. Lubię Team 4. Podoba mi się atmosfera w nim panująca, a nie podoba to że zbyt dużo doświadczonych i wartościowych osób odchodzi, gdyż życie je do tego zmusza. 5. Najbardziej lubię KOBIETY nie lubię …

• Art

Tak, tak moi drodzy moderator czuwa i jak trzeba to interweniuje, dwóch panów już zostało nagrodzonych ostrzeżeniem, pojawiło się też upomnienie więc proszę pamiętać o idei tego działu i nie robić z tematów w nim zamieszczonych spamu. Art co dla Ciebie jest tak magicznego w tych świętach Bożego Narodzenia ?

• Goldbluszcz - ogrodnik

[00:07] -> [Account] version [00:07] [Account VERSION reply] irssi v0.8.10 - running on Linux i686 (openSUSE 10.1) Nie oswoiłem jeszcze pingwina ;p

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „kamil9091 napisał(a) jaki masz nick i hasło ??? grasz na uni 11 ??? czemu za szybko zamykasz tematy ??? Cytat: „juz miesiąc uprzyjemniam wam (albo i nie)” NIE :P” Nick taki jak na forum, a hasło jest tajemnicze Tak gram na Uni11 Za szybko? myślę że i tak można to robić szybciej - obiecuje poprawę Nie to Nie

• Kasia321

Tak sobie myślę, że idą święta to i topic otworze, może się też na jakiegoś buziaka załapie? No to jak dostane buzi czy nie?

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „BarcaFan napisał(a) Co byś zrobił jak by zdelegalizowano Ogame xD??” Dziwne pytanie i nie do końca rozumiem o co chodzi, ale pewnie bym przestał grać

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „BarcaFan napisał(a) Co byś zrobił jak by cię wybrano na burmistrza twojego miasta :P??” Był bym burmistrzem? i pewnie zakupił bym sobie laptopa za pierwsza wypłatę

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Gotenks napisał(a) Największy % solo i ACS ? Ulubione zwierzę ? Ulubiona roślinka ? Co sądzisz osmerfach i muminkach ? Pozdrawiam!” Solo 208% ACS nie było Ulubione zwierze - patrz wyżej - Kobieta Bluszcz Pozdrawiam