Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 218.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kasia321
PostWymarzony zielony urlop?
-
Djablica
PostUmiesz zrobić fiflaka?
-
Djablica
PostKto dziś plącze Twoje myśli?
-
Djablica
PostCzemu "j" Ci się tak ciągnie?
-
Djablica
PostWszystko jedno, pewność będę miał w tedy jak sam sprawdzę, więc rozmiar miseczki? Czym pachnie wiosna? pamiętasz jeszcze?
-
Djablica
PostRozmiar miseczki?
-
Gienek
PostSuche spodnie?
-
Kasia321
PostDo jakiego zwierzątka czujesz większy sentyment foczki czy wielorybka, a może jednak do jakiejś roślinki?
-
Bo tylko ja wiem kiedy jesteś pijana i jak bardzo jesteś w tedy urocza Dziękuje tym 20 kilku panią, które miały odwagę zada mi pytanie jak i każdej osobie która sie tu pojawiała. Dowidzenia.
-
Uwielbiam
-
Poczekamy, aż pójdzie spać :uhuhaua:
-
@NieustraszonA naprawdę szczerzę dziękuje za złożone życzenia, to wiele dla mnie znaczy jeśli ktoś pamięta o dniach dla mnie szczególnych. @Turles 1. Trwała ok 116 lat choć tak naprawdę oficjalnego zakończenia nie było. 2. Ekwador lub Gwatemala 3. Koza 4. Listopad 5. Wiewiórka? 6. To wyspy szczęścia, Teneryfa jest piękna 7. Albercik? 8. mogła by by złota 9. To kiwi? 10. Jaskrawego Dzięki za życzenia @Nya Dziękuje za życzenia ;* @Sejk Nie uważam tak @Ajax Przykazanie 4. Moderator nie spamuje, mod…
-
IRC-owe skróty
Goldbluszcz - - IRC - FAQ
PostSkróty związane bezposrednio z nickiem: [list] BNC - z ang. Bouncer, osoba z tym dopiskiem do nicku nie jest dostępna obecnie na ircu, a posiada jedynie swoją wiszącą sesje. DND - z ang. do not disturb - dopisek do nicku oznacza tyle co "proszę nie przeszkadzać" AW - z ang. away, ktoś znajduje sie na ircu, ale nie ma go obecnie przy komputerze. AFK - z ang. away from keyboard, oznacza to samo co away (z dala od klawiatury). BRB - z ang. Be Right Back - ktoś odszedł od komputer na chwilkę i ma za…