Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 201-218 z 218.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Goldbluszcz - ogrodnik

Goldbluszcz - - Archiwum CT

Cytat: „grzeczny Shawn napisał(a) czyli jeżeli wiesz o co chodzi, to ile razy byłes na Aniołach? i czy sie w przyszłym roku wbierasz. co wolisz, Wetline czy Cisną?” Na Aniołach byłem chyba raz jeśli dobrze pamiętam, choć nie jestem pewien czy to były anioły i z racji aniołów wole Cisną

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „grzeczny Shawn napisał(a) tatry czy bieszczady czy bedziesz w bieszczadach w terminie 10-14 sierpnia??” W Tatrach nigdyy nie byłem, a w Bieszczadach kilkakrotnie, na Anioły raczej się nie wybieram. Cytat: „peper3 napisał(a) Twoje najwieksze osiagniecie w zyciu ? Chcialbys zostac woznym w szkole ? Kiedy ostatni raz chorowales ? Kiedy planujesz rodzine ?” 1. Urodzenie się i to że jeszcze żyję 2. Nie, choć żadna praca nie chańbi. 3. Pod koniec ubiegłego roku. 4. Jak poznam odpowiednią kobie…

• Miałem zadac pytanie ale chyba za mały acc.....więc nie zadam

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „dawid997 napisał(a) Sory myślałem że ja wymyśliłem te pytania (nie licząc wyrostka ) Jaki masz telefon (firma i model)” Nokia 6030

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „dawid997 napisał(a) Ulubione radio? Czy masz moherowy beret ? Co bylo 1 jajko czy kura? Ulubiony kwiatek ? Skad sie wzial ten Bin Laden ? Popierasz wojne w Iraku ? Komandora legalnego czy nie ? Zlapal Cie ktos kiedys na falange ? Ogame czy forum Ogame ? Ile miales lat gdy po raz 1 pocalowales dziewczyne ? Ile gdy nauczyles sie jezdzic na rowerze ? Czy ogame utrudnia Ci zycie towarzyskie ? Jestes opalony ? Ulubiony kolor? Masz GS-a ? Uzywasz sond do farmingu ? Tusk, czy Kaczynski?? Znasz …

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „peper3 napisał(a) ale odkopalem temat W jakim miejscu w Polsce najbardziej ci sie podoba i dalczego ? Modlisz sie rano i wieczorem ? Kim chcialbys byc jezeli nie soba ? Mleko z krowy, czy z kozy ? Co myslisz o powolaniu Dudka i Frankowskiego na mecz z Dania ?” 1. Zawsze ciągneło mnie w góry, za morzem nie przepadam ale ostatni spędziłem 6 cudownch dni nad Jeziorem Białym i mam zamiar tam jeszcze wrócić. 2. Ostatnio coraz mniej 3. Nigd się nad tym nie zastanawiałem, ale raczej nikim popul…

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Black_Guardian napisał(a) Zegarek reczny czy budzik:)? Mozilla czy opera? Abnega, GosiaK czy moze Kopernik:D? Komu kibicowales w meczu Wlochy-Niemcy?” 1. Zegare ręczny 2. Mozilla FF 3. GosiaK 4. Niemcą ale ciesze się że włosi awansowali Cytat: „Laserdance napisał(a) Policja czy straż miejska?? Co sadzisz o wystepie Poslki na MŚ2006?” 1. Straż Miejska. 2. Był za krótki. Cytat: „Max Schreiber napisał(a) Czy jakby ogame zamknięto próbowałbyś znaleźć coś podobnego? Masz odblaski na rowerze?(…

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „-MaD MaX- napisał(a) dlaczego zostales MODem ? nie wydaje ci sie ze jestes uzalezniony od tej gry ?” 1. Bo lubię zielony 2. Trochę jestem, ale bardziej od atmosfery gry, niż samej gry.

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „marcintomc napisał(a) moje pytania: kawa czy herbata? masz wycięty wyrostek robaczkowy? grasz w ET?” Kawa Nie Nie

• Art

Goldbluszcz - - Członkowie Teamu

Ja sie chciałem szanownego kierownika zapytać jakie okulary w tym sezonie będą modne ?

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Wotz napisał(a) Wiertarka czy glebogryzarka?” Zdecydowanie wiertarka - nie ma to jak dobre wkręcenie

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „ALX888 napisał(a) 1. jakie nosisz skarpety 2. kisiel czy budyn 3. deskorolka czy rower” 1. Białe 2. Budyń 3. Rower @Konrad131313 Czy ja wyglądam na nauczyciela, żebym na takie pytania odpowiadał ?? Może o coś sam zapytasz a nie za pomocą google.pl

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „McP napisał(a) to teraz czas na mnei: Co sprawia Ci najwieksza frajde a) dawanie ostrzezen b) banowanie c) zamykanie tematow tylko 1 odpowiedz ma byc nie ma takich ze wszystko Cie jara :P:P” c)zamykanie tematów (ale jedynie w tedy kiedy autor o to prosi)

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „hadrian22 napisał(a) to ja musze tęz zapytac dlaczego tak szalejesz na forum ostrzeżenia bany zamykania tematów to twoje życie ??” Nie to czysta przjemnośc Cytat: „Almah Al Dohmin napisał(a) dlaczego dostałem 2 ostrzeżenia??:D” Bo zupa była za słona...:D Cytat: „Transformer napisał(a) 1. Pamietasz Wielebnego z uni 11 2. Co słychać na uni 11” 1. Pamiętam - stare dawne dobre czasy 2. Na 11 duzo się dziej no i jak zawsze tylko Legion się nie zmienia no i znów YAKUZA powróciła

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „kubiczkos napisał(a) nie znasz mnie pewnie nie zagladasz do dzialu PiP Ja z Lewatywa mozemy udawac kobiety wiec bedzie juz blizej do twoich fotek Pyt: Czemu taki masz nick?? z czym sie to wiaze?? pozdro kubi” Rzadko zaglądam do PiP - racja Możecie udawać ale ja tego nie wezmę pod uwagę Taki nick bo lubię złot kolor i mam bluszcz w pokoju

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „..::Lotr::.. napisał(a) Ile masz lat? i Dlaczego akurat grasz na uni11 :)” Mam 21 lat Uni 11 ponieważ kiedy zaczynałem grać w ogame to własnie 11 była najmłodsza Cytat: „Ciasteczkowy Ohyd napisał(a) Czy jakby Abi zdecydowała się zmienić płeć to chciałbyś jej wymasować plecy ? 8o” Nie wiem wszstko zależy od chwili....

• Goldbluszcz - ogrodnik

Cytat: „Czarownica napisał(a) no to ja bede pierwsza - dlaczego mod a nie go ?” Bo od niedawna rozkochałem sie w zielonym, choć przyznam ze pomaracz też niczego sobie No i oczywiście różyczka dla ciebie k14qm.gif Cytat: „Darth Goose napisał(a) Heh Oki to zaczynamy Ulubiony Kolor Ulubiona Ksiązka Ulubiony Film Ulubiona Muzyka Blondynka, Brunetka czy moze Szatynka? Samochód czy Motocykl? starczy, co by inni mieli o co pytac :D” Zielono-pamaranczowo-zólty Nie mam ulubionej ksiązki, bardziej zbiór w…

• Goldbluszcz - ogrodnik

Z racji tego, że juz miesiąc uprzyjemniam wam (albo i nie) podróżowanie po forum to coś napisze o sobie. Imie Igor, nie prawdziwe ale 90% ludzi którzy mnie widzieli myślą że tak mam na imie Mieszkam w Rzeszowie i tu studiuje Informatykę, lubię dobra muzykę bez względu na gatunek no i zawsze pasjonowałem się rozmowami z kobietami i tak mi zostało już do dziś. Zdjęcia będą ale jeśli 69 pań o to poprosi (każda musi być nie powtarzalna) Każda pani która zada pytanie otrzyma na nie odpowiedz oraz....…