Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 311.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mefi [SKB] vs. JakiOjciecTakiSyn [M-W] ~ 10912.84% Top 1 odzyskane SKB
Mefist - - Starcia Indus
PostWitam, co tu dużo pisać , udało się wstrzelić , a ze blisko Najbardziej szkoda mi obrońcy, ze wszystkich których byli by po za sojuszem, jego nie chciałem złomować Bardzo w porządku osoba : Kot na Kacu, sa rzeczy wazniejsze niz obrrazki. Zreszta nie raz gadaliśmy, z jednej strony mam nadzieje ze cie od tego uwolniłem na trochę Powodzenia w realu ; ) Dzięki Vis za pomoc wiesz jaki ja biedny w deuter Pozdrowienia dla słabego sojuszu SKB : KaMiKaZe, farcik , Wujo , Dris, Limfa oraz Viserion ; ) Obr…
-
#56 ODDAM - FINITO [SKB] vs. Engineer Nebula [IGRP] ~ 1072.15% + 499.68% + dofarm
Mefist - - Starcia Indus
PostNiezła akcja , szkoda ze mnie i Wuja do zabawy nie chcieliscie wziaść Gratulacje limfa , botowy surowiec cieszy podwójnie
-
Z pozdrowieniami dla SKB i dla tych którym się chce Dnia 09-11-2019 02:12:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Mefi [SKB] ________________________________________________ Pancernik 17.672 Okręt wojenny 6.969 _________________________________________ Obrońca Ress [R66] ________________________________________________ Mały transporter 7.009 Duży transporter 894 Lekki myśliwiec 14.448 Ciężki myśliwiec 3 Krążownik 3.110 Okręt wojenny 4.312 Recykler 4.231 Sonda szpiegowska 218 Bombowiec…