Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-311 z 311.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• łooooo co za starcie i za jaką cenę Co do 1 trzeba się zgodzić to najtańsze top 1 solo na tak duży % Przetopienia i kiszenia sie dalej w 9 gali ; ) Pozdrawiam Jon Snow z Winterfell ; )

• od ptaszka Cytat: „Gracz rannyptaszek informuje cię, że: Pełen Podziwu dla wielkiego i wspaniałego sojuszu MNS Chciałbym złożyć szczere gratulacje togo niezwykle umiejętnie przeprowadzonego RW Chyle czoła przed skilem Panny Sarnik umiejętnościami naszego Ogiera oraz pancernymi sondami Boga wojny Aresa memento mori tego starcia "Ogólnie należy kierować się zasadą, że "gdy się krzywdzi człowieka, należy czynić to w ten sposób, aby nie trzeba było obawiać się zemsty" ” Ja także chylę czoła duży % g…

• eko x 4 flota x 1 (maksymalnie x2 ; /) + 25 pól 30-70 % PZ , brak ACS lub Pz z obrony dawno tego nie było ; )

• Juventus Turyn F.C.

Mefist - - Piłka Nożna

A ja cały czas nie mogę pogodzić się z odejściem Del Piero Mimo że staruszek bo 37 lat na karku to i tak myślę że zasługuje na kontrakt Przyda się nam jako motywator zespołu no i symbol Juve Ahhh najbardziej pamiętam te gole LM z Realem kiedy Casilas po wolny prawie ryczał A tak pewnie drewno Borielo zostanie kupiony co jest nie do pomyslenia O_o ( Nie wiem co Conte w nim widzi ) a Alex nam odejdzie

• Gratulacje nholio naprawdę dużego i nie codziennego bum Gratulacje również dla webbera który też się przyczynił r do powstania tego rw Nawet jeśli nie został zebrany cały złom ważne że nie jesteś na minus a bitwa długo nie będzie pobita więc przetapiaj raz dwa Rozczarowujące jest zachowanie cypisa podobne do tego co było przy st michasia , nigdy nie można się czuć bezpiecznie nawet jeśli jest to uni bez acs I nie ma co włosów wyrywać

• Juventus Turyn F.C.

Mef 69 - - Piłka Nożna

Ehhh ciekawe czy doczekamy się takiego juve jak kiedyś, które budziło postrach w lidze mistrzów I znowu zaczną się nie kończące bajki transferowe , a zostaną kupieni średniacy ; / Jedyne co mnie nadal cieszy to Del Piero , że pomimo swojego wieku nadal reprezentuje wysoki poziom i stara się coś zdziałać No i oczywiście Chelini i Bufon często dają coś od siebie I tak na koniec żeby znów łezka w oku się zakręciła youtube.com/watch?v=5Kp3KOL7_mE ; )

• Juventus Turyn F.C.

Mef 69 - - Piłka Nożna

Coś cicho się w temacie zrobiło Ale cóż dziwnego patrząc na wynik np niedzielnego meczu , gdy juve dostało 2 do 0 od palermo Szczerze mówiąc to tylko Alex Del Piero mnie trzyma przy tym klubie w ostatnich latach Jedynie na jego gre można popatrzeć entuzjastycznie , oczywiście nie zawsze ma dobry dzień i formę I już nie ten wiek , ale myślę że dalej daje radę W juve brakuje kogoś takiego jak np Aguero , młody szybki napastnik z dobra techniką Diego nieźle drybluje , ale takie jakieś dziwne ma te …

• Biologiczny

Mef 69 - - Nauka

Wiktoria królewska (Victoria amazonica )

• Nie ma co się czepiać i obrażać Uni 50 w porównaniu do uni 60 lub draco , electry i tego nowego szajsu Fornax jest najnormalniejsza Tam jedyne co powiększa % to speed x2 , ale za to poprzez taki podział galaktyk nie jest aż tak łatwo , a deu na pewno idzie troszkę Bardziej bym się przyczepił do osób grających np na electra tam 4 miesiące nie mineły , a już można mieć 100 st mając czas . X 5 czyli odbudowa faremki trwa aż 5 razy szybciej i nie minie tydzień dwa , a już dana osobę można ponownie z…

• Juventus Turyn F.C.

Mefist 69 - - Piłka Nożna

Juve co raz bardzie nakłada na grę młodzików nie robi transferów jakiś wielkich gwiazd 16 , 17 i 18 latkowie z talentem często są kupowani być może przyszłe pokolenie gwiazd tym właśnię się wyróżnia od innych wielkich klubów gdzie dają wielkie pieniądze już za wykreowane gwiazdy

• Juventus Turyn F.C.

Mefist 69 - - Piłka Nożna

Zawsze byłem za Stara Damą nawet jak spadła do 2 ligi po przez degradację , wtedy kiedy wszyscy mówili że juvę się już nie podniesie mineły 2 sezony i Juve pokazuje klasę już nawet w Lidze Mistrzów w porzednim sezonie w Seria a też pokazało że mimo co dopiero wpadło do 1 ligi nadal tam króluje w końcu 3 miejsce po takim spadku podniesieniu świadczy o duchu jaki ma drużyna i o graczach którzy mimo ofert i będąc w 2 lidze Serie b nadal wierzyli we wlaśne siły i z czasem sięgali wyżyn Klase w poprz…