Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
O niee, to przecież wspaniały imperator znów się odrodził. A legenda mówiła że zaginał w otchłani bunkrowników, a tu jednak żyje . Fajnie że masz chęci i jako tako czas, bo ja to w sumie sam nie wiem co tu robię
No w końcu wiatrak, można Ci się gdzieś wpisać Nie ładnie tak zasypiać na warcie, oczywiście utracone surowce odbierzemy w przyszłości , nie martw się Agresorowi graty.
Dostałem linka to się wpiszę , a co tam raz na rok można Gratulacje all ślitaśne starcie , dziwna nazwa uni i bardzo mało różowego koloru. Fajnie widzieć znajomy nick kompana
Oooo to jeszcze Paweł gra na wasacie : D o i nawet ma tag GEN przy starciu : D no fajnie ze odpinasz raz na 2 miesiące urlopa jak pisze Marta i wietrzysz coś na koncie ; ) gratki a teraz klep eko na Polaris : D
wpisze ci się z żalu i dobroci serca bo nikt cie już nawet nie lubi z własnego sojuszu : DD no to ten tego graty coś tam zarobiłeś możesz dać już urlopa