Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 362.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brawo Ty oby czesciej i bez nerwow czekam na nastepne

• My spimy a Dris zbiera zniwa nocne graty rosnij w sile

• Witam kolejny spadajacy moon tym razem na troche wiecej % nie udalo sie zlapac miedzy odswiezeniami to trzeba bylo na noc troche slotow zapchac Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces. Flota wraca na swoją rodzimą planetę. Szansa na zniszczenie księżyca: 11.31 % Szansa na zniszczenie GŚ: 46 % a po tym juz tylko czekac na dluuugiego fsa pozdrawiam tego co sie wstrzelil idealnie z reckami na zdrowie…

• Wazne ze Ty pomogles mu zrobic porzadek z flota jak zapomnial fs graty i do nastepnego

• Pozdrawiam caly sojusz oraz tych ktorzy chca byc pozdrowieni czasu brak i zapomnialem to wczoraj wstawic Dnia 17-09-2019 11:46:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Pancernik 6.234 _________________________________________ Obrońca Director Perseus ________________________________________________ Krążownik 2.708 Okręt wojenny 1.137 Bombowiec 549 Niszczyciel 100 _________________________________________ Po bitwie... Agres…

• Zwariowana noc ale na szczescie jestem cały Oczy sie zamykały i lot dopiero po 1h od skana, na szczescie obronca dalej spał Krazki zamiast pc to juz wina zmeczenia pozdrawiam caly sojusz oraz znajomych Dnia 16-09-2019 06:06:03 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Krążownik 13.638 _________________________________________ Obrońca Viceregent Xanthus [IGRP] ________________________________________________ Mały transporter 31…

• Pokaz cała ta rozmowe niech kazdy sie dowie jak bylo na prawde w tych wiadomosciach graty dawczu przetapiaj

• Fever co to ma byc ?? Ty masz eko robic a nie moony ludzia po nocach sciagac ?? a tak na powaznie to gratuluje, surowce wyslij mi na moona Tobie sie nie przydaja pozdrawiam

• dzieki za zaproszenie do tej akcji oby wiecej takich Przetapiaj bo masz tego troche a ja pojde w eko xD obroncy SzO

• Witam wkoncu sie udało tego pana ustrzelic, prob bylo hmm po 20 przestalem juz liczyc ilosc straconego deu sie na szczescie zwrociła Dzisiaj siadło konkretnie, dofarmy wleciały a obroncy dalej nie bylo, pz w całosci zebrany :)) pozdrawiam caly sojusz oraz wszystkich znajomych tych nie grajacych oczywiscie tez Viserion i Bombowy Dnia 13-09-2019 17:51:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Krążownik 13.924 Okręt wojenny 3.…

• Cytat od hell riders: „Gratulowałem na pw zrobie to tez tutaj. Zeol idealnie sie wstrzlił jezeli chodzi o moją nie obecność,brawo za wyczucie. dopóki nie bedzie turborecków wieksze złomy w ciagu dnia będą sie konczyć jak ten. Z tego co kojarze moj oprawca tez juz wiosłował na tym uni i jakos sojusznicy tego nie krytykowałi, Rozumiem sa równi i równiesi ale zasady sa dla wszsytkich takie same. Co do recków, maiłem kilka dopalaczy i troche anty i nie bolało mnie to ze trzeba to kliknąć jak tu nie …

• Nocka udana, wszystko wyczysciliscie pozniej nie bylo na co leciec pozdrawiam

• Graty Limfa cos sie ruszylo zobaczymy na jak dlugo pozdro

• dawno tu sie nic nie dzialo dzisiaj sie udalo takze jest juz 9025,3 % KaMiKaZe [SKB] vs. CBoDone [LHiP] ~ 1742.6% Dnia 10-09-2019 20:38:38 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Krążownik 14.701 Okręt wojenny 3.160 Pancernik 6.142 _________________________________________ Obrońca CBoDone [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 2.507 Duży transporter 600 Lekki myśliwiec 11.622 Ciężki myśliwie…

• Udało sie idealnie wstrzelic i efekt widac nizej, aczkolwiek obronca szybko odswiezyl po ataku wymienilismy pare pw, i szanuje jego zachowanie po starciu. Oby wiecej takich graczy ktorzy zostawiaj pz a nie buduja anty recki i zbieraja wszystko, nie liczac tam moze z 30 reckow ktore obronca zebral Takze powodzenia w realu CBoDone pozdrawiam SKB oraz wszystkich znajomych także tych na emeryturze Viserion oraz Bombowy Bomberman Dnia 10-09-2019 20:38:38 następujące floty spotkały się w walce: Agreso…

• Gratuluje aczkolwiek ten gracz nie jest honorowy i nie zostawil nic z pz, jego zlom troszke pln kosztowal, ale pewnie bajke pusci ze dopalacze mial z licytacji .. nastepnym razem bedzie lepiej pozdro

• Nie ma to jak wrocic w stare okolice :)) Pozdro dla Visera, SKB i reszte znajomych Dnia 06-09-2019 08:53:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Krążownik 11.270 _________________________________________ Obrońca KempeS [TAF] ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 1.827 Lekki myśliwiec 8.392 Krążownik 1.165 Okręt wojenny 750 Recykler 182 ________________________________________…

• no coz do mnie nie pisal ... nie mam zadnego pw od tego pana wiec skad mialem wiedziec

• gratuluje kolejny maly bunkier przeorany przetapiajcie i do nastepnego

• Nocne latanie SKB pozdrawiam caly sojusz i znajomych Visera też bo widzialem ze marudzi jak sie go nie pozdrowi Dnia 05-09-2019 03:13:58 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KaMiKaZe [SKB] ________________________________________________ Krążownik 11.640 Okręt wojenny 2.960 Pancernik 3.841 _________________________________________ Obrońca OddamKonto ________________________________________________ Mały transporter 29 Duży transporter 406 Lekki myśliwiec 2.198 Krążownik 1.640 Okręt woj…