Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Jeden statek na 10%
PostKażdy przypadek długiego ataku rozpatrywany jest indywidualnie. Także to że inny gracz, który wysłał zgłoszenie uzyskał informację że ataki wysłane na niego nie kwalifikują się jako "spam" nie oznacza, że w Pana przypadku będzie podobnie. Zawsze warto wysłać ticket. Proszę tylko pamiętać aby zawsze załączać aktualny screen z gry (nie modyfikowany, nie ucięty) z widoczną lecącą flotą. Cytat: „Spam, bez względu na formę (np. poprzez wiadomości, raporty szpiegowskie bądź też spam zakładki 'Podgląd'…
-
kruszynka
PostCytat od Adanio: „No to zestaw dla kruszynki Special for me? WOW! Gdzie zakopałabyś znaleziony skarb? Gdzieś w lesie Co pijesz najczęściej do obiadu? Hm...chyba wodę. Jakie filmy możesz oglądać w kółko i nadal je kochasz? Na pewno bajki typu Ralph Demolka, Auta, Kraina Lodu etc (tak tak wiem że to dziecinne ale nic na to nie poradzę że lubię bajki :P). Kiedy ostatnio pisałaś do kogoś list na papierze? uuuu hmm...chyba ponad 10 lat temu. Jaka jest twoja ulubiona kanapka? Pyszna mięciutka świeża b…
-
kruszynka
PostCytat od Ingolf: „Bry wieczór Witaj :) Co byś kupiła na początku, gdybyś wygrała milion? Pierwsze co bym spłaciła kredyt a później jakoś by poszło.. :P Udało Ci się coś kiedyś wygrać? hmm...chyba tak ale raczej pechowa jestem. W weekendy pracujesz, czy odpoczywasz? Nie pracuję zawodowo ale czasu na odpoczynek brak pa! ”
-
kruszynka
PostCytat od Ruda: „Bry dawno mnie tu nie było No fakt, chociaż Ty jedyna o mnie pamiętasz! :* Jeśli pizza to jaka? Hmm...na pewno nie z owocami morza Lubię z salami, szynką, pieczarkami Ogólnie ma być mięcho i ma być pyszna o! Której zupy nie trawisz najbardziej? Hm..nie wiem..grzybowej, flaków nie zjem raczej. Łatwiej by mi było napisać jakie zupy lubię Płaszcz czy kurtka? Bez różnicy, byle ciepłe ”
-
Lista dostępnych uniwersów wraz z ich konfiguracjami * Nazwa uni * Data otwarcia * Nr uni * Prędkośćeko * Prędkośćfloty * Prędkośćbadań * PZ flota * PZ obrona * Współ. deu * Ilośćgalaktyk * Ładownośćsond * Extra pola * u68 * 16/04/2012 * 68 * 7 * 1 * 14 * 40% * Nie * 0.5 * 9 * Nie * 25 * Nekkar * 22/02/2012 * 114 * 7 * 1 * 14 * 30% * Nie * 0.5 * 9 * Nie * 25 * Quantum * 03/10/2012 * 117 * 7 * 5 * 14 * 70% * Nie * 0.5 * 10 * Nie * 25 * Taurus * 16/05/2013 * 120 * 7 * 1 * 14 * 30% * Nie * 1 * 9 * …
-
LOBBY announcement_ogame_pl_698bbc5f40cf96f284d8d10159c46e65.jpg...Legenda: 1 - "Graj" - przycisk zielony Graj sprawi, że otworzy się lista serwerów na których masz konta. Poniżej tej listy będzie lista serwerów na których mógłbyś rozpocząć grę 2 - "Ostatnia gra" - jest to przycisk po naciśnięciu którego zaloguje Cię automatycznie na ostatnie uniwersum na którym byłeś zalogowany 3 - "Zacznij grę na nowym uniwersum" - po naciśnięciu przycisku zarejestrujemy się i rozpoczniemy grę na nowo otwartym…
-
Skiny do ogame
PostNa stronie Origina jest odpowiedni dział z tolerowanymi skinami -> Official-Tolerated-Game-Skins
-
Temat zamykam. Jeżeli autor tematu ma podejrzenia co do łamania zasad gry niektórych graczy może wysłać zgłoszenie przez system support.
-
kruszynka
PostCytat od Zaqes: „To ten... Wracam z pytaniami! i już zaczynam się bać! Pochwalę się i... w końcu nadrobiłem polecanego przez ciebie kiedyś Ralpha Demolkę BRAWO!! I tak oglądając cały czas chodziły mi po głowie nowe pytania do ciebie(których oczywiście większość pozapominałem ) A więc... Dlaczego akurat Wandelopa to twoja ulubienica? Nie wiem, po prostu lubię takie charakterki. Zawsze podobają mi się bohaterki takie z charakterem jak Wandelopa z Ralpha, Hit-Girl z Kick Ass'a, czy chociazby Anna z…
-
Wymuszony push?
PostPrzede wszystkim gdyby było tak jak opisujesz blokady by nie dostał ponieważ na rozliczenie transportu każdy gracz ma 72h a nie 24h. Co do postawionego pytania. Kolega niech się skontaktuje z Support. Temat zamykam.