Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 45.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• OKA: Dzień 5

Kratos - - Pytania

imgupload.pl/images/2020/12/05…20201205-201336_Paint.jpg

• OKA: Dzień 4

Kratos - - Pytania

uniwersum 50, otwarte 4 stycznia 2007

• OKA: Dzień 3

Kratos - - Pytania

planety na 8 pozycji

• OKA: Dzień 2

Kratos - - Pytania

moderator działu pierwsza pomoc,faq

• OKA: Dzień 1

Kratos - - Pytania

3 pazdziernik 2002

• Wg mnie: - El Marek - flociarz, top st uwezn - zlomek - caly czas aktywny i zlomuje - czubulus - najlepiej wykorzystał wersje 7, flociarz, topka st uwezn Pozdro

• Cytat od Ecc0: „Cytat od Kratos: „A dlaczego niby od razu 3 stopień kary, jak się pushuje 10 kontami to od razu 10 stopień i perm? ” A co w tym złego? Pushnie się 1 kontem dostanie 1 ostrzeżenie, pushnie się drugim dostanie drugie ostrzeżenie, pushnie się 10 kontami za jednym razem to jego problem że nie gra fair - znał ryzyko. Czemu za 10-krotne złamanie regulaminu ma być kara jak za 1-krotne przewinienie? ” Dla Ciebie 1 transport = 1 push, trochę bez sensu bo jak ktoś się pushnie na 100, 50 je…

• Cytat od Ecc0: „Cytat od kruszynka: „Slabsi gracze A,B,C wysyłają tego samego dnia do gracza D surowce i dochodzi do naruszenia zasady push. Uważasz że gracz D powinien mieć od razu 3 stopien kary? Zostaw moje pytanie tutaj bez odpowiedzi. ” To ja się też może do tego odniosę bo uważam że gracz D powinien od razu dostać 3 stopień kary, a mam wrażenie że niekoniecznie tak to jest postrzegane. Czemu miałby tego 3 stopnia kary nie dostać? Trochę wyolbrzymię, ale jeżeli ktoś sobie kupi 5 kont na now…

• gratki, fajny procent Z taką flotą jak masz to nastepny x2 Recki to podstawa, bo potem złom ginie

• Panie kochany, ja to się smażę na wakacjach, proszę mnie w nic nie wciągać Trudno to konto nie puknąć, jak flota stoi, gratulacje wyskanowania i trafienia P.s. Wracam po weekendzie (mam nadzieję )

• Ale zysk, gratulacje W sumie to nie wiele zostało flot godnych uwagi do zezłomowania Chyba trzeba zacząć grać ufs

• fajny zysk- gratulacje Ciekawe czy będzie rewanż że strony Obiego, chociaż mam wrażenie że nie

• tam jeszcze 120k dt sobie lata Gratulacje trafienia

• Wersja 7.x - dyskusja

Kratos - - Porozmawiajmy o OGame

@roermond trollujesz ? latam sobie na expy już z 4-5 miesiące, nie wrzucałem nigdzie do tej pory statystyk, dopiero po jakimś czasie wrzucam sobie do topraidera, proszę bardzo: prnt.sc/syg0fo tabelka nie uwzględnia pzta zebranego z piratów i obcych - nie chciało mi się wrzucać raporty zbiórki, więc zysk jest odpowiednio większy. znalezione statki prnt.sc/syg0qs Gdy zaczynałem latać nie miałem ani jednego lma,żadnej floty bojowej poza dt i mt. Wysyłałem na ekspedycje na początku tylko dt i pionie…

• To już chyba znęcanie się Daj mu już spokój na tydzień czy dwa

• Rakietowanie?

Kratos - - DiD U68

Cytat od Qnick: „Cytat od Guderian es numero uno: „Po ostatniej akcji nadal się bany sypią także kogoś zapiekło ” Jaki jest powód bana? ” Dajcie mi człowieka, paragraf znajdę na niego

• gratki, masz nosa do znajdywania celów;) nie widziałem wczoraj i dzisiaj tej floty;)

• Jasne, że wiem kto, tylko problemem jest zbyt często święcący się kolor niebieski w galaktyce

• Siemka, Takie tam skromne PB, jako że nie tylko ja na niego leciałem ( przynajmniej reckami ) to zysk jest taki a nie inny Pozdrawiam Dnia 04-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Kratos ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.836.431 Krążownik 105.224 Okręt wojenny 115.009 Pancernik 111.959 Reaper 6.424 _________________________________________ Obrońca Governor Hunterr ________________________________________________ Mały transporter 24.202 …

• Rakietowanie?

Kratos - - DiD U68

Cytat od Antharas: „Za takie imprezy nagrody lecą urlopy dłuższe, krótsze xD ” jeżeli zostanie potraktowane jako spam, czyli ilość po 5 lub mniej. Nie można karać za oranie bunkra rakietami, jeżeli bunkier wymaga powiedzmy 10k rakiet, to jak masz to zrobić? jest to element strategii.