Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę JavaScript. Jeśli chcesz korzystać ze wszystkich funkcji tej strony, wymagane jest włączenie JavaScript.
gratki miodzio procencik przyjemny dla oka zysk top na stateczki i dalej ustawiaj w szeregu kolejka do wora jeszcze długa Obrońcy SzO
Gratuluje Rolnik Obrońcy życzę lekcji kultury
Zyle gratulacje obrony. Tomkowi lepszych dni w nowym roku, odbudowy i wiecej szczescia. Zdecydowanie wole Cie ogladac po zwycieskiej stronie. I wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku
Ravenowi gratki bo procent miły dla oka Chmieleksowi kop w zadek i sio z uni za zachowanie.
Gratki Szturmi niby małe a jak cieszy czekam na kolejne
brawo Sorro A czy to kula szpiegula czy magia świąt czy inne olśnienie... Nie ważne. Liczy się że do przodu Top i jedziesz dalej
gratki Raven po raz kolejny puchnij dla Owieczek Ramkowi oddechu i powrotu ze zdwojoną siłą
strata sondek troche boli ale... To tylko sondy Jeszcze raz gratki Raven I przepraszam Owieczki za moją nierozwagę
Brawo Eluś top na stateczki i kolejnego do wora
Rolnik tu... Rolnik tam... Jak tak dalej pójdzie to cała strona w Rolniku będzie graty :p
nie ma to jak miłe gratulacje od obrońcy gratki jak wlecisz drugi raz napisz mu że to przerzut
no to żeś sury przytulił gratki a teraz miotełka w dłoń i sprzątaj obejście przed Świętami Rolnik
szybko i treściwie gratulacje przetapiaj i ścigaj kolejnych Obrońcy SzO
dobrze, dobrze po kolei do wora całe szczęście, że czasami sypiasz, bo już nie miałbyś pewnie po kim latać i co na forum wstawiać
Rolnik... Zostaw coś dla innych... Owiec graty i ciśnij dalej
graty Rolnik psuju jeden Obrońcy SzO
gratuluje raz jeszcze Chłopcy ;D świetnie się z Wami bawiłam hehe i dzięki za zapkę moje mordercze sondy zrobiły co trzeba Obrońcy SzO
Gratuluje zakąski Obrońcy SzO
no ładnie ładnie tylko tak dalej top i wrzucaj kolejne starcie
przyjemne tankowanko gratuluje i nie gadaj głupot o kilofach tylko flote stawiaj hehe