Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 275.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zapalskyy [B-S] & Zuy sen [B-S] & Zyla [B-S] vs. afusdom & Raven [SUICIDE] ~ 463076.74%
Zolka - - Starcia Yildun
Postnie znam dokładnych kulisów tego starcia, ale spójrzmy prawdzie w oczy: 1. Kto prosi o wystawienie kogoś, kogo się farmiło? 2. Który flociarz leci bez screena? 3. Kto nie wykorzystałby możliwości ubicia konkurenta na uni? Raven szkoda że tak to się potoczyło. Odsapnij i wracaj do gry. Gratki OWCE starcie mogło być ładniejsze, ale okazja trafiła się taka a nie inna. W mojej ocenie to po prostu wykorzystanie błędu przeciwnika. Raven SzO i więcej rozwagi. Afusdom wstydziłbyś się tak kręcić i mącić.…
-
widzę co tam jest. wiem, że skany szły na inną lokalizację. tylko mi powiedz jaki jest sens puszczania skanów co 1-2 sek w ta samą lokalizację (w tym przypadku nie w atakowanego moona tylko randomową planetę obrońcy) jeśli nie wymuszenie laga? Cytat od lucky666: „Zolka jak to nie ma znaczenia ? Jezeli obronca nie probowal podniesc floty to nie bylo laga i cala sprawa ze skanowaniem nie ma znaczenia, bo nie bylo czego lagowac . Proste prawda ? Wiec zanim zaczniecie rozmawiac o lagach najpierw ust…
-
moim zdaniem nie ma znaczenia co robił obrońca, czy farmił, wyszedł sobie czy usiłował podnieść flotę. liczy się wymuszanie laga a to, miało tu miejsce. fakt jest taki, że przy wymuszonym błędzie, floty się podnieść nie da. i takie lagowanie powinno być karane. jak? niech team rozstrzygnie i będzie w tym konsekwentny.
-
jedno, czasem dwa przy podwójnym, niezamierzonym kliknięciu myszką, przypadkowe szpiegowania od osoby która nie atakuje to nie to samo co nawalanie sondami co 1-2 sekundy w tą samą lokalizacje. nie rozumiem z czym team ma problem. przecież to proste do odróżnienia. widać jak na dłoni co jest wymuszaniem laga a co nie. nie wiem jakie są Wasze procedury, ale to akurat nie powinno być trudne do wykrycia @Art...
-
# 50 stark87 [B-S] vs. Umako Soga ~ 14158% & # 51 stark87 [B-S] vs. Szamot ~ 1518% Czyli starka pożegnanie
Zolka - - Starcia Yildun
Postgratki Kamil mam nadzieję, że z tą emeryturą to jednak zmienisz zdanie jest jeszcze co robić na Uni, także odpocznij i wracaj
-
Avinashi [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. markus [WINTER] ~ 2 115 121.39% TOP1 ACS
Zolka - - Starcia Libra
Posthuknęło ładnie gratuluje po kolei wszystkich do wora
-
stark87 [B-S] & Zuy sen [B-S] & Rolnik Szuka Zony [B-S] vs. koniec_kalim13 [ArmedFor] ~ 83361.67%
Zolka - - Starcia Yildun
Postgratki chłopcy tylko tak dalej jeszcze pare bunkrów do zaorania jest więc nie zwalniajcie i siejcie spustoszenie
-
propozycja zwiększenia złomu
Zolka - - DiD Yildun
PostDzieki @Art za dobre chęci niestety lud zdecydował tak a nie inaczej
-
Zolka - - DiD Yildun
Postgłosowanie skończone. @Art kiedy możemy się spodziewać wyników?
-
Zolka - - DiD Yildun
PostCytat od Maicon: „Wy czyli? Pisz precyzyjniej (najlepiej nickami) bo poczułem się tak jakbyś post adresował do mnie. ” masz rację, trochę nieprecyzyjnie się określiłam. pisząc "Wy" miałam na myśli przeciwników podniesienia złomu. kto pisał posty do ludzi na uni - nie wnikałam. ale tekst mocno sugerował że ludzie którzy chcą wyższego złomu grają nieuczciwie. odniosłam się jedynie do Twojego komentarza o namawianiu do swoich racji. można to robić podając argumenty, można też robić to mieszając prz…
-
Zolka - - DiD Yildun
PostCytat od Maicon: „ Wy namawiacie do 70% bo macie w tym interes. Inni namawiają za pozostawieniem 50% bo go nie mają Zarówna jedna jak i druga strona ma swoje argumenty. Cytując klasyka: "Moja jest tylko racja, i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!" ” różnica jest taka, że my nie sugerujemy że jesteście oszustami i nieuczciwymi graczami... szanujemy, że ktoś może mieć inne zdanie a Wy wszem i wobec rozpowiadacie o …