Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-72 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Leciałem dla fejmu hahaha
-
Z dedykacją dla tego co napisał że umiem lać tylko mało cyferkowych Dziękuję Ostremu Markowi za wsparcie i sojuszowi Smerfów za wspieranie mnie Dnia 16-05-2020 12:30:39 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GulashPL [SMURFS] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.470 Pancernik 256 _________________________________________ Agresor OstryMarek [SMURFS] ________________________________________________ Krążownik 1.339 Okręt wojenny 504 Pancernik 207 _______________…
-
(Ukryta treść) Dnia 14-05-2020 16:15:19 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GulashPL [SMURFS] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.408 Pancernik 45 _________________________________________ Obrońca Imphotep [PZDR] ________________________________________________ Mały transporter 1.901 Duży transporter 1.079 Lekki myśliwiec 588 Ciężki myśliwiec 146 Krążownik 23 Okręt wojenny 46 Recykler 18 Sonda szpiegowska 4.698 Satelita słoneczny 20 Pancernik 11 Pathfinde…
-
Licytator.
PostUsunąć ten licytator w diabły. Niektórzy gracze klikają z taką prędkością, że nawet jak podbijesz 30 sekund przed końcem to on zacznie podbijać Ciebie. A na telefonie ciężko się klika jak palce się pocą z nerwów a dotyk nie łapie. Podejrzewam program Kliker (używałem kiedyś w Minecraft). Ktoremu ustawiasz w które miejsce ma klikać i jak często. Zamiast licytacji powinnien być ,,import export" po 20 paczek dziennie i każda droższa i byłoby uczciwie. Bo niektórzy płacą 50kk za ośmiornice brąz...
-
To on taką flotę wysłał na satelity??!!
-
Już za same nicki bym wam sprawdził IP na miejscu admina. Chyba, że kupujecie anty to macie luz. Każdy wie, że w tej grze chodzi o pieniądz a nie uczciwość. W każdym razie gratulacje za programy które wam pomagają