Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ludzie. Czy Wy nie rozumiecie gry dla fanu? Mam sury tyle z ekspów, że ten złom mi za bardzo i tak nie pomoże. Uni fajne, bo nie ma rynku. Lubię latać, lubię się chwalić. Nie oszukałem żadnych procent. Ciężko się z telefonu wbija raporty, dlatego można odnieść wrażenie, że coś skłamałem ze złomem. Teraz będę zaznaczał, że nie zebrałem i tyle. A ile zbiorę tyle zbiorę. Mimo wszystko pozdrawiam i życzę wszystkim graczom szczęśliwej gry. BO TO TYLKO GRA a Wy się podniecacie jakby to było życie P.S …
-
Remis, nawet sam nie umiesz nikogo pokonać Hanysek. Nie dość, że ACS to remis. Weź się chłopaku naucz podstaw a potem się wypowiadaj pod moimi postami. Wstyd by mi było na Twoim miejscu to w ogóle wklejać
-
Na wstępie chciałbym podziękować sojuszowi Terefere za przyjęcie mnie pod swoje skrzydła. Chciałbym podziękować Staszkowi za namierzenie celu, recki i paliwo. Podziękowania także dla T Baga za paliwo i reszty sojuszu za wspaniałą atmosferę na disco i w grze. Atak dedykowany dla mojego przyjaciela Aliena Dnia 23-06-2020 20:26:09 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GulashPL [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.352 Ciężki myśliwiec 1.087 Okręt wo…
-
Cytat od Weekend Warrior: „Graty Luffy, mieć flote to jedno, ale potrafić nią latać, złomować i nie dać się złapać drugie Cytat od GulashPL: „Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A …
-
Gratki. Straty jednak są, ale do odbudowy. Pozdrawiam uczestników ACS Obrońcy SZO
-
Szczerze im dłużej w to gram tym bardziej się zastanawiam czy to mój poziom. Jeden skupuje konta, drugi sprzedaje bo ma ich dziesięć, trzeci mówi, że nie kłamie, czwarty im nie wierzy, z jedej wypowiedzi robi się sto, bo on tamto a on tamto. Ludzie grajcie bez emocji a nie podniecacie się, bo top lepszy, bo flota, bo cokolwiek. Jak dzieci w piaskownicy. A ja mam wiaderko i łopatkę a Ty nie. Tragedia Gratulacje Luffy, należało się koledze nabić złoma za wszystkie wyzwiska i przechwałki. Lubię ogl…
-
BoT-LAND
PostNapiszmy prośbę o usunięcie możliwości kupowania antymaterii. Jestem święcie przekonany, że nagle 30% graczy przestanie grać. Kiedyś nie było anty i klas i było dobrze. Jakieś 15 lat temu. Wtedy nawet astrofizyki nie było w badaniach hah. Ciekaw jestem czy admini by się zgodzili na totalną likwidację antymaterii
-
BoT-LAND
PostNic z tym nie zrobią bo utrzymanie serwerów na chodzie kosztuje. Źródłem utrzymania są gracze kupujący anty, czyli można przyjąć top 200 każdego uni. W tej grze nie chodzi o to, żeby każdy miał równe szanse i od umiejętności zależało kto jest lepszy tylko teraz od tego kto więcej zapłaci adminom za bycie ,,topem". A oni przymykają oko. Coś jak nasi politycy i policjanci. Normalne
-
Graty Chruścik. Mimo, że nie gram to widzę, że moje statki nadal latają hah Obrońcy SZO
-
Przepalaj i zaorajcie uni. Pozdrawiam PGR
-
Gratki dla atakujących i serdeczne pozdrowienia z uni Octans na które wróciłem. Niestety u Was za szybkie tempo jak dla mnie. Obrońcy szo
-
To prawda. Dałem się że złomować, bo znudziła mi się gra i wróciłem do rodziny. Nie jestem w stanie zajmować się dzieckiem i żoną cały czas pilnując floty. Wysłałem do Bogoty flotę na złom i dałem urlop. Koniec z bzdurami. A Wy się bawcie pozdrawiam