Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 72.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No mnie na szczęście nie trafiłeś. Póki grałem jak sierota w top 300-500 nikt mnie nie znał. Potem na nowych uniach jak nauczyłem się latać i skakałem na top 50-100 zacząłem mieć wrogów i hejterów. To normalne. Też miałem teraz przerwę od gry i wyluzowałem, ale wracam na Rosalinde. Pusze i tak będą, boty też. Nieważne. Jak masz w dupie bycie top i pilnujesz floty to Ci nikt nie trafi. Gratki i ogólnie czy będziesz grał czy nie ja życzę Ci powodzenia
-
Caribena szalejesz stary pająku hah xD Graty wlotu. Ładny stek Obrońcy SZO
-
[GRUPA] Grupa zorganizowana vs [TEREFERE] TEREFERE KUKU Wygrana TEREFERE
GulashPL - - Wojny Quasar
PostMimo, że już nie gram w Ogame jestem całym sercem za Terefere. Kasiu prowadź chłopaków do zwycięstwa nad Anty lotami i Ninja botami. Nie wiem po co Weekend Warrior się znów tak aktywnie udziela. Pewnie to jest jego żywioł. Musi być wszędzie głośny i widoczny. Jak mój synek. Heh Staszek, Inżynier, Koneser, Szary, Żona Rolnika, Suchy i inni których nie wymieniłem wszystkiego dobrego Wam życzę na ścieżce wojennej. Trzymam kciuki, pozdrawiam i będę czasem śledził wasze Steczki xD A grupa? Rozpadniec…
-
Ja Tobie mówię mówię, Ja Tobie mówię mówię, Aj em najlepsza flota, W Tere klubie! Hahahahahaha xD Dnia 30-06-2020 08:01:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor TereBajere [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 11.662 Reaper 135 Ciężki myśliwiec 942 Pancernik 284 Okręt wojenny 2.792 Krążownik 1.294 Pathfinder 557 _________________________________________ Obrońca Zang [TROJA] ________________________________________________ Mały transporter 350 Duży …
-
To ja GulashPL. Dla niepoznaki zmieniłem nick, bo za dużo ludzi mnie szuka na grze, jednak to nie powstrzyma mnie przed wykorzystywaniem błędów innych graczy. Kolega zostawił flotę z ekspedycji bez opieki. Zalogował się 10 min po wlocie, ale złom był już mój. Niestety za błędy się płaci. Dużo nie straciłeś więc SZO Pozdrawiam Inżyniera, Chrusta, Szarego i Żonę Rolnika Oraz innych z Terefere Dnia 29-06-2020 23:20:46 następujące floty spotkały się w walce: Agresor TereBajere [TEREFERE] ___________…
-
Cytat od Weekend Warrior: „Suchy padł, tychy spadły z ligi , czekamy na zatrzymanie się na pyszny gulasz przetapiaj na latawce ” A jest mój największy hejter. No smutno by było tu bez Ciebie. Nadal nie znam Twojego nicku z gry, ale gwiazdą forum jesteś na bank. Ja nigdy nikomu nie odmówiłem rywalizacji, ale skoro obiecujesz to dotrzymuj. Moje złomy to w 95% gdy mi się gra nudziła. Czekam na Ciebie z utęsknieniem xD Suchy SZO i pisz na discord co Ci potrzeba. Wyślę Ci
-
No cóż. Niby standardowa akcja. Skan, minutki, lot 43 minuty i potem zaczęły się jaja. Ze skanu wynikało że na moonie stoi 80kk floty. Ale... 13 minut przed wlotem kolega się zalogował. Wtedy już wiedziałem, że kiszka z wlotem, złomem i ogóle spalony dex bezsensu i stracony czas. Tak jak myślałem zniknęła surka z moona. Ale myślę sobie lecę to już lecę do końca, może ktoś się podstawił to chociaż kogoś trafię. I weszło 40kk bo koledze wrócił eksp. Byłem happy, ale szybko zrozumiałem że źle ustaw…
-
Dario [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Irial Astrauza [GRUPA] vs. inter888 [CAZADOR] ~ 3218.2% Top 1 ACS
PostTy lepiej zajmij się zbieraniem swojego złomu bo słabo Ci to wychodzi Gulasz ocb.gif Weekend warrior widzę że nie tylko na głowę ale i na oczy Ci padło. Sprawdź moje ostatnie steki. Specjalnie dla Ciebie wklejam raport zbioru PZ a potem wypisuj okej? Szału nie zostawili bo 30kk mety, ale zawsze na opancerzenie się przyda Pozdrawiam
-
Z dedykacją dla GKS Tychy za drobną pomoc w małej sprawie i wszystkich Tereferków Dnia 26-06-2020 23:38:56 następujące floty spotkały się w walce: Agresor GulashPL [TEREFERE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 257 Bombowiec 259 Niszczyciel 41 Reaper 21 Mały transporter 2.271 Ciężki myśliwiec 352 Pathfinder 711 Krążownik 475 Okręt wojenny 832 Pancernik 200 _________________________________________ Obrońca Director Corona ______________________________________________…
-
Dario [GRUPA] & Amadeus [GRUPA] & Irial Astrauza [GRUPA] vs. inter888 [CAZADOR] ~ 3218.2% Top 1 ACS
PostGratulacje Grupa. Kolega inter zanim dał urlop skasował planety z moonami i pozwoliłem sobie skosić złom. Zarówno z PZ jak i jego planet. Dziękuję Wam za darmową surkę hah Obrońcy napisałbym SZO, ale skoro urlop (wieczny) to jeśli to czytasz życzę Ci wszystkiego co najlepsze
-
Na początku wkleję raport ze zbioru złomu, żeby nikt mi nie wmawiał, że kłamię: Twoje statki typu Recykler (1550 szt.) posiadają łączną ładowność 43.400.000. U celu znajduje się 27.993.492 szt. metalu i 19.105.309 szt. kryształu. Udało ci się odzyskać 24.294.691 szt. metalu i 19.105.309 szt. kryształu. A teraz atak, który namierzyłem o 9 rano na falandze. Czekałem 6 godzin. Ale udało się. Kolega nadal nieaktywny. Życzę mu szo. Pozdrawiam mój sojusz TEREFERE który uczy mnie latania i zasad gry. D…