Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 134.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Rynek - dyskusje

arts - - Porozmawiajmy o OGame

@ciap A czy w zgłoszeniu ma być skopiowany raport z transportu?

• Rynek - dyskusje

I mnie to gówno dotknęło.. Chce być czysty. Wystawiłem 78 pancy za 15 400 000 metalu. I od razu po ofercie lecą3 transporty. Łącznie ponad 20kk mety. Czyli co dodaje sumę transportów. Odejmuje od tego 15 400 000 I resztki odsyłam do go, jednocześnie pisząc ticket tak?? @ciap @Art Niech ktoś to w końcu naprawi... ludzie xD

• już sam znalazłem. Trzeba ustawianiach zaznaczyć szczegółowy podgląd. Do usunięcia xD

• Jakiś czas temu na uni fenrir pojawiły się w podgladzie galaktyki zamiast minut żółte trójkąty. Są też te stare czerwone trójkąty. Na uni leda jest po staremu. Są minuty. Bardzo utrudnia to grę na telefonie. Trzeba odpowiednio najechac na żółty trójkąt i zwiększać ekran. To jest kwestia indywidualnego ustawiania? Samo mi to się ustawilo.

• Cytat od @Piciu: „Tak się zastanawiam: jak we flocie mam niszczarkę/bombowiec to trafiając flotę mam szansę na wszystko. Ok, jasne. Potem gra losuje ile floty przywiozę. I powiedzmy dostaje: 100 lm 50 mt 20 dt 20 niszczarek 10 ow Jest to flota o wartości powiedzmy 10 milionów surowców. A co w sytuacji jak nie ma niszczyciela we flocie? Czy też przywiozę flotę o wartości 10 milionów surowców, ale w innym składzie? Czy jednak brak niszczyciela powoduje, że efekt surowcowy eventu jest gorszy? ” nie…

• Ja ofensywna flotą jeszcze nie. Ale jestem na to gotowy mentalnie

• Ale wiadomo że plus reasumując i tak będzie bo dużyevent jest nieczęsto.

• Z moich doświadczeń też to wynika. Z tym że puszczam raz na jakiś czas ow też. Tak naprawdę to dt można wyeliminowac bo spora ilość dt też ma już ładownośc na sure. A napewno z małego eventu

• @dexPL @Starrk Wy mówicie o puszczaniu w jednym slocie samych ow lub samych lmow prawda? Bo też się bawię w piratów

• Klonowanie Surowców Rynek

arts - - Błędy w grze

Cytat od ciap: „Cytat od Muniek: „a gdy ktos dostanie 50kkk surki z nieba i czeka miesiac na tiket to co ma z ta surka zrobic ? ” Może zaraz odesłać do GO jeżeli surowce sa z nieba. Chyba przy 50kkk można spodziewać się że coś nie gra? ” @ciap A orientujesz się czy w ogóle trwają próby żeby to ukrocic? Działanie buga zostanie skasowane?

• Na pewno wiecie co się dzieje na u.Leda. To jest żart. Ja pierdole. Bo już inaczej nie można powiedzieć. @Art widziałem raporty handlu 10kk metalu za 1kk kryształu. Ja rozumiem że tam jest nadmiar metalu ale to się nie mieści w żadnych przelicznikach. Czy leda jest dla graczy speclanej troski? Art czy tam tak można szukać jeleni czy jednak to nadal błąd?

• Wersja 7.x - dyskusja

mi działało poprawnie.

• A teraz na Uni Leda optymalna ilośc DT ile wynosi? Z odkrywcą oczywiście.

• Ekspedycje a klasa zbieracz

arts - - Zadawanie pytań

Ale patrzę ten kalkulator jakiś " beta " jest xD On Ow nie dodaje. Zresztą bardziej mi chodziło o opinię kilku zbieraczy.

arts - - Zadawanie pytań

Nie za mocno xD 1- Zrabowano 216k kryształu 2- 13kr 3 pioniery 3- 80mt 13ow 1dt

arts - - Zadawanie pytań

teraz wysłałem 5 eksp. Po 417dt ss i pionier. Zobaczymy

arts - - Zadawanie pytań

wg tego starego poradnika 417dt to był maksymalny próg. Cytat od Poka_Bydlaka: „500dt, pionier oraz ss ” I jakiego rzędu ilości sury dostajesz?

arts - - Zadawanie pytań

witam, Zbieracze podobno też mogą zyskać na reformie. Juz nie wnikam o.ile razy zyski się podnoszą bo jest wiele zdań. Natomiast ciekawi mnie jak wysylacie ekspy grając klasa zbieracz. Na forum jest temat - poradnik ekspedycji no ale stał się nieaktualny chyba.. @ciap Ty się na Eko chyba znasz xD Czy współczynnik Eko na danym uni może mieć teraz wpływ na ilość statków wysyłanych? Ile tych DT wysyłać teraz ? Na uni gdzie top 1 ma mniej niż 100kk pkt.

• Cytat od jibrill: „Pytanie może i głupie, ale na pewno masz wystarczająco dużo anty? BTW, 10 pionierów zakupionych na rynku przyleciało do mnie w 62 statkach, z kolei 2k MT zdołali wcisnąć w 1600 statków. Pracownicy floty handlowej mają Średnie Transportery czy jak? ” to samo z pionierami mialem, ale to w.sumie kosmetyczny błąd. Pioniery dolecialy w ilości sztuk 10.

• Wersja 7.x - dyskusja

no tak... niedoczytanie. Dzięki