Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 134.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dlatego zaproponowałem ale tylko w ekspie. Może nawet z mniejszą szansą trafienia. @Art odnieś się proszę daj znać czy są jakieś szanse lub zabierz nam marzenia xD
-
Bugow w handlarzu? No przecież handlarz działał poprawnie. Na starszych uniwersach działa i handlarz i rynek na raz.
-
No to przydałaby się ankieta. Tylko mam wątpliwości czy w ogóle nam na nią pozwolą.
-
Cytat od psycho: „@arts handlarza nie oddadza. uparli sie na niego, chociaz od 2 miesiecy cala spolecznosc krzyczy o ten temat. zapomnij ” Ja wiem że całościowo nie oddadzą ale może na ekspie. Nawet z mniejszą szansą trafienia. Fajnie by było
-
no to może @Art zgodzi na ankietę. Większość zdecyduje. I temacie handlarza na ekspie też mógłby
-
Przy zmniejszeniu spalania to już całkiem dex na wartości straci..
-
@Art @smoki Czy jest możliwość żeby gracze Ledy otrzymali ankiete w grze dotyczącą umożliwienie trafienia handlarza w ekspedycji?? Tylko na ekspie.
-
każde uni teraz zamiera i to po krótkim czasie. I wszędzie te same śpiewki. Teraz ogame taki jest. To jest jasne. I inny nie będzie a pisanie rozprawki o tym to nic nie zmieni. Brak handlarza jest rewolucja na dzisiejszy stan i takie stawki wytworzył. I trzeba się dostosować. Lub odejść. Pozdrawiam:)
-
Rynek - dyskusje
Postno one powinny się pojawić na moonie/planecie na której wystawiałes. Mi kolegę tak sfarmili bo zapomniał za aukcja się kończy i towar był na moonie.
-
Spalanie dexu na Ledzie
arts - - Zadawanie pytań
PostDzięki
-
Rynek - dyskusje
PostKolega na u.Leda wystawił 65 Ow za 8.5kk metalu a leci do niego 5.1kk. Czy to ma związek z tolerancją ?? A może na tym polega naprawa rynku? Dalej jest jakiś błąd?
-
Spalanie dexu na Ledzie
arts - - Zadawanie pytań
PostCzy na Leda jest spalanie deuteru 0.7 ?
-
[T R] Szutruk-Nahhunte vs. HeadHunter [GORNICY] ~ 66988.81% numero uno solo
arts - - Starcia Fenrir
PostGratulacje Szutruk. Jeszcze widać Uni jakoś żyje. Pozdrawiam całe uni fenrir z urlopu.