Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 641-660 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Po prostu Valefor

kruszynka - - Archiwum CT

Czy zdarza Ci się pisać post pod postem w jakimś temacie?

• Tygrysku czy marzną Ci teraz łapki?

• Tygrysiczko nie gniewaj się, ale jak zobaczyłam ten obrazek od razu mi się z Tobą skojarzył Co o nim sądzisz? (Ukryta treść)

• Po prostu Valefor

A zdradź jakiś psikus z podstawówki Czy to Ty byłeś jego pomysłodawcą czy jakiś kolega? Chodziłeś na wagary? Dostałeś kiedyś Walentynkę od nieznajomej osoby? Jak jedziesz autem lubisz sobie pośpiewać do utworu lecącego z radia? Czy jak jedziesz autem wyzywasz uczestników ruchu (kierowców, pieszych) którzy zachowują się jak łosie chociaż wiesz że i tak tego nie słyszą? Wylałeś sobie kiedyś jakiś napój na klawiaturę? Wolałbyś .... być niewidzialny, czytać ludziom w myślach czy mieć zdolność telepo…

• Jesteś duża? taa...jesteś dużym krasnoludkiem hyhy Hmm podejrzewam że nigdy nie nastąpi zdjęcie nadające się do publikacji.. pewnie dziwnym trafem aparat się zepsuje, telefon rozładuje albo klisza prześwietli A czego nie wiedziałaś w związku z tym co przeskrobałaś? hehe ale mi się zrymowało tak czy siak czeka Cię dywanik! Bój się Jednak tłumacz google mnie okłamał Chyba się na niego pogniewam... Skoro siedzi trochę wilka w Tobie to czy wyłaś kiedyś do księżyca? Czy wpadasz w świąteczny amok jak …

• Cytat od Indestructible: „ w 6 klasie podstawówki powiesiłam chłopaka na płocie, bo mnie z górki zrzucił. Ostatnio widziałam go w autobusie, pogadaliśmy - oczywiście mi to wypomniał.. :D ” Miałaś tyle siły aby chłopaka jakiegoś na płocie wieszać? Czy oprócz piłki nożnej trenowałaś podnoszenie ciężarów? Cytat od Indestructible: „Cytat od kruszynka: „ Czy też wymieniałyście się koszulami? Nie, z dziewczynami nigdy. Z chłopakami się zdarzył raz, czy dwa. :D” ” ulala...czy scenariusz był taki że sci…

• Cytat od Indestructible: „ Masę mam!” taa chyba w cyckach Cytat od Indestructible: „Cytat od kruszynka: „ Czy zostałaś kiedyś brutalnie sfaulowana? Raz była taka sytuacja, ale w większości przypadków to ja byłam prowodyrem takich sytuacji. A robiłam to w taki umiejętny sposób, że nigdy nie dostałam kartki i nie zeszłam z boiska. ” ” No to jednak siedzi w Tobie mały diabełek Czy po faulu, który zrobiłaś na kimś tenktoś miał ochotę Cię bić? Czy też wymieniałyście się koszulami? Duże tłumy przychod…

• smoki

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od smoki: „Cytat od kruszynka: „ Czy kiedykolwiek przeszło Ci przez myśl aby wstąpić do zielonego Teamu? Cez, nie czytaj! Tak :D” ” O kurcze...tu mnie zaskoczyłaś! to dlaczego akurat pomarańczki? robiłaś listę za i przeciw obydwóm "ugrupowaniom"? Cytat od smoki: „Cytat od kruszynka: „Dlaczego chronisz Ceza przed Tygrysem? Przecież jest niegrzeczny i należy mu się kara Bo to mój ulubiony SMOD :D ” ” To, że ulubiony nie znaczy że tygrysek nie może go lekko poturbować Czy Cez zapłacił Ci w do…

• Bed

Czy odpocząłeś już po listopadowych imprezkach? Zawsze jesteś spokojny czy czasami wstępuje w Ciebie diabelskie wcielenie? Zdarzało się, że gdy jakiś user był masakrycznie upierdliwy to pomyślałeś sobie "jesso co on znowu ode mnie chce?" Zastanawiałeś się czy nie powrócić do aktywnej gry? Np. na Ursie? Czy uważasz że jesteś uzależniony od telefonu? Lubisz swoje miasto? Zastanawiałeś się kiedyś nad wyprowadzką do innego? Byłeś kiedyś nieszczęśliwie zakochany? Rozważny czy romantyczny? Lubiłeś kie…

• smoki

kruszynka - - Członkowie Teamu

Czy masz swojego ulubionego GO i SGO? Czy zdenerwowałaś się na kogoś kogo lubisz tak bardzo że miałaś ochotę mu powiedzieć kilka "mocnych" słów ale ugryzłaś się w język aby nie zrobić mu przykrości? Wierzysz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną? Tęsknisz czasami za dzieciństwem? Pisałaś w dzieciństwie pamiętnik? Masz go jeszcze czy przepadł w niewyjaśnionych okolicznościach? Wolisz zdjęcia oglądać na komputerze czy tradycyjnie wywołane i wpięte w albumie? Czy miewasz chwilę na Ogame że myślisz …

• Po prostu Valefor

Cytat od Valefor: „Cytat od kruszynka: „ A jakiego pokemona lubiłeś najbardziej? Ivysaura :D” ” Kurczę..a dlaczego akurat tego? Ogólnie sądziłam, że napiszesz że pikachu bo ja tylko tego kojarzę i musiałam Twojego wygooglać Lubiłeś zespół R ? Cytat od Valefor: „Cytat od kruszynka: „Czy wkurza Cię jak ktoś głośno gada przez telefon w komunikacji miejskiej? Nie, mam słuchawki w uszach :P” ” A chodzisz w takich małych słuchaweczkach czy Takich wielkich szpanerskich? Ustępujesz babciom miejsca? A ja…

• Cytat od Indestructible: „Cytat od kruszynka: „ Umiesz "prawidłowo" kopać piłkę czy walisz z czuba? Kruszku, ja trenowałam piłkę nożną w klubie. ;)” ” A to mnie zaskoczyłaś! Takie małe, niewinne kociątko w piłkę grało I na jakiej pozycji grałaś? Jaki był Twój numer koszulki? Czy zostałaś kiedyś brutalnie sfaulowana? Cytat od Indestructible: „Cytat od kruszynka: „Czy Witcher ciągnął Cię za ogon za Twoim przyzwoleniem? On mi zawsze robi na zuość i nigdy nie pyta o pozwolenie. "Lepiej prosić o wyba…

• Czy grając w piłkę nożną z chłopakami kopałaś na oślep aby trafić piłkę i niestety trafiałaś w ich kostki? Umiesz "prawidłowo" kopać piłkę czy walisz z czuba? Czy Witcher ciągnął Cię za ogon za Twoim przyzwoleniem? Jeżeli nie, jaka kara go za to spotkała ? Nio Aragon fajowski Chociaż uwielbiałam gdy Legolas z Gimlim się prztykali Nie sądzisz że Aragorn bardziej pasowałby do Eowiny niż do Arweny? Czy było Ci żal Golluma? Sukienka czy spódniczka? Lubisz w nich chodzić?

• Po prostu Valefor

No ja bym tak nie powiedziała..co najwyżej pomyślała Co do Teamu chodziło mi o kolorki na Ogame..inne teamy to wiesz.. A jakiego pokemona lubiłeś najbardziej? Czy wkurza Cię jak ktoś głośno gada przez telefon w komunikacji miejskiej? Wolałbyś być brzydki i bogaty czy piękny ale biedny? Czy byłeś kiedyś na dywaniku u Pani dyrektor w szkole? Jeżeli tak to co przeskrobałeś? Co Ci się ostatnio śniło?

• Po prostu Valefor

Czy idąc ulicą usłyszałeś kiedyś komentarz od kogoś "uuu ale ciacho!" Jak wtedy zareagowałeś? Zastanawiałeś się kiedyś nad zmianą teamu? Czy hypnos Was terroryzuje czy jest raczej sUodkim Szefunciem? Na jaką literę jest Twoje ulubione przekleństwo ? Wysyłasz więcej smsów czy wolisz dzwonić? Czy jesteś emocjonalnie związany ze swoim nickiem? Oglądałeś kiedyś pokemony albo czarodziejke z księzyca? Ulubiony serial? I dlaczego ten? Jak coś jeszcze wymysle to będę dopytywac

• Czy mam zacząć się Ciebie i Ogra bać? Dlaczego chcecie mnie skrzywdzić ? Przecież o tym, że lubi sok z gumijagód wiadomo od dawna! w "wieczornych dziecięcych wiadomościach" na TVP1 o godz. 19:00 puszczali ! Czy miałaś kiedyś problem z agresywnym klientem? Jak sobie poradziłaś? Czy nosisz w torebce gaz pieprzowy? Kogo z Wladcy Pierscieni lubisz najbardziej? Czytałaś książkę Tolkiena czy lubisz tylko na podstawie filmu? Czy ktoś Cię kiedyś ugryzł w pasiasty ogon? Jeżeli tak to czy bolało? Jaki prz…

• Cy_siu na dwóch uniwersach szalejesz Gratki!

• Po prostu Valefor

Czy teściu Cię lubi a Ty teścia? Czy lubisz chodzić w garniturze? Wolisz krawat czy muszkę? Dużo przeklinasz na co dzień? Jesteś duszą towarzystwa czy raczej wolisz z boku przyglądać się co się dzieje? Mógłbyś żyć bez telewizji czy telefonu? Czy masz ładny charakter pisma?

• Cytat od Indestructible: „ Ojej, to tak pozytywnie mnie odebrałaś? To cudownie w sumie, bo uchodzę za strasznie zuego i zuośliwego tygrysa. <; ” W to to ja już nie uwierzę! Do zUego tygrysiątka Ci daleko proszę jakieś przykłady dać Cytat od Indestructible: „ W każdym razie, wracając do pytania - oczywiście, że mam. Ba, nie dość, że czasami jestem cicho jak mysz pod miotłą (rzadko, bo rzadko), ” Czy to wtedy kiedy pracownik ZOO daje Ci zastrzyk usypiający? Cytat od Indestructible: „ Tylko pamięta…

• By By Sid

kruszynka - - Oceń mnie

Wprawdzie w ogóle się na tym nie znam, ale kolorki super i mi się bardzo podoba