Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 621-640 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

kruszynka - - Archiwum CT

hej Kocie! Czy kiedyś odwiedzisz kanał o którym rozmawialiśmy a którego nie odwiedzasz "bo nie i już!" ? Dlaczego taki uparty jesteś? Co najczęściej jesz na śniadanie? Po co napadłeś na pralnie? Chciałeś zwinąć czyjeś gatki? Dlaczego Tesco a nie Biedronka? Skąd w ogóle ten kocur w Twoim avku? To jakaś kreskówka jest? Nie nadążam za młodzieżą to nie wiem Miałeś kiedyś rękę, nogę bądź inną częśc ciała złamaną? Jeżeli tak to cóż to był za wypadek? Boisz się co będzie po studiach i czy znajdziesz pr…

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Gootek: „A ku ku ooooo a któż to?! :D Co robisz, gdy Jesteś przybita ? Zwijam się w kulkę i mam bardzo czarne myśli..a jak jest bardzo źle to po prostu płaczę Co Ci się ostatnio śniło ? Gootek chyba czytasz w moich myślach...wczoraj modliłam się przeglądając forum aby takie pytanie w CT nie padło bo miałam tak porypany sen że po przebudzeniu było tylko jedno wielkie "ooojj" Na szczęście odpowiadam dzisiaj a dzisiaj w nocy śniło mi się, że skakałam do basenu z bardzo dużej wysokości Ale …

• Toadie

Nie wierzę!!! Ograsty zieloniasty ma swój temat w CT Przyznaj się kto Cię namówił Czy namawiający straszył Cię widłami czy smokiem? Namówisz też ceza? Było by ciekawie Wolisz śpiewać w towarzystwie, pod prysznicem czy jadąc samochodem? Co najczęściej śpiewasz? Czy jeżeli usłyszysz jakąś wkręcającą piosenkę chodzi Ci po głowie cały dzień? Dlaczego nick Toadie? A nie np. Shrek? Czy złapałeś jakiegoś gumisia? Jeżeli tak to co z nim zrobiłeś? Dlaczego jesteś w zielonym a nie pomarańczowym teamie? Za…

• kruszynka

Cytat od cy_siu: „Cytat od kruszynka: „ Robieniem różnych mało rozsądnych rzeczy ” np jakich? Cy_siu ale mnie próbujesz za jęzor ciągnąć To naprawdę ciężko wyjaśnić Czy znajdujesz u siebie typowo męskie umiejętności, w których doskonale dajesz sobie radę i potrafiłabyś zadziwić niejednego faceta?Hmm...a jakie czynności można uznać za typowo męskie? Przerzucanie węgla do piwnicy się liczy? ” Cytat od Gootek: „Hej ponownie hej ho! Co robisz gdy się nudzisz ? Oglądam filmy, siedzę na ircu lub śpię …

• kruszynka

Cytat od Banshee: „Co tam u etiuda? A w porządku Zapytałabym dlaczego pytasz ale nie wiem czy chciałabym uzyskać odpowiedź :D Podobała Ci się przypałowa ranga, którą miał, ale już zmienił? Nie Wolę jak jest w normalnej formie :P”

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Ja coś mówiłem? Nie przypominam sobie nic takiego Pewnie że mówiłeś..ciągle coś mówisz...spamerze :P Mówiłem też, że w jutro masz egzamin na moda wojen tego słuchałaś równie gorliwie? Nie naumiałam się jeszcze poza tym miało być bez egza! i myśle że to jednak kwestia koloru - zielonych tam userzy kochają zwłaszcza Ci pobanowani :)taaa...jasne znajdź mi takiego :D A na pytanie znowu zamiast odpowiedzieć to jakieś herezje głosisz :roll:Zaprawdę powiadam Ci iż herezje głosisz Ty…

• kruszynka

Cytat od cy_siu: „Cytat od kruszynka: „No chyba że mam głupawkę” Czym się objawia tak głupawka Robieniem różnych mało rozsądnych rzeczy lub mówieniem różnych głupot Ciężko to wyjaśnić..tego trzeba doświadczyć :E” Cytat od Cezarcfc: „Cytat od kruszynka: „Przyznam się, że ja też widocznie jestem mało interesującym człowiekiem” Czujesz się samotna i opuszczona? Tak! Bardzo! Mówiłeś, że pospamujemy i mnie okłamałeś zUy zielonku! Wytłumaczenie jest proste - jesteś pomarańczowa - pomarańczy nikt nie l…

• kruszynka

Cytat od Gootek: „Hej Witaj ponownie :) Ja myślałem, że będą tutaj tłumy, a tu taki zonk... Przyznam się, że ja też widocznie jestem mało interesującym człowiekiem Gdybyś mogła coś zmienić w otaczającym Cię Świecie, co by to było ? Hmm...aby nie było kłamstwa na świecie A z takich prozaicznych rzeczy to mniej dziurawych dróg i mniej debilnych kierowców Szukam sposobu na chandrę, jakieś pomysły ? Zapas słodyczy, ciepły koc, wygodna kanapa i dobry film (najlepiej komedia) Ewentualnie jeżeli prefer…

• Nie wypada nie pogratulować bo procent wykręciłeś piękny Gratuluję ładnego STejka i to z przyjemnym zyskiem Obrońcy Szo jeżeli będzie..

• kruszynka

Cytat od Mati: „Dżem dobry! Heloł inżynier Na start się zgadzam, że smokogród piękny i jak coś się będzie działo to mnie wołać! Wierzę na słowo Będziemy nawoływać zUego kocurka :E Co lub kto skłonić Cię do założenia tego tematu?Co? Chęć pospamowania A kto? Hmm.. w sumie chyba cez i hypek i jakoś tak wyszło Opowiedz coś o swoich gustach muzycznych :)Nie mam sprecyzowanego gustu muzycznego Nie jestem typem typu "tylko metal", "tylko disco" etc. Ostatnio miałam lekkiego bzika na punkcie Izy Lach al…

• kruszynka

Cytat od smoki: „A poszły zielonki niedobre od mojej kruszynki! smoki broń mnie! Dlaczego Asie są naj, a grudniowe Asie naj naj? Ponieważ nie ma nic lepszego niż Strzelec o imieniu Asia Jest to najlepszy znak zodiaku A poza tym wszystkie Aśki są miłe, sympatyczne i bardzo mądre Nie znam niefajnej Joanny, po prostu osoba z takim imieniem już z automatu jest the beściarska o! :P Co zrobimy cezowi jak go złapiemy?Cóz...najpierw spróbujemy delikatnie acz stanowczo zasugerować, że musi zmienić kolor.…

• Mati

Cóż...ukaranie cebulaka zapewne byłoby nagrodą dla Ciebie i toć to miałam na myśli No nic...czy przewidujesz jakiś rewanżyk na tym zielonym łobuzie?

• Mati

a gdybyś wygrał zakład jaka byłaby Twoja nagroda?

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Toadie ukradł moje pytania Jaka jest twoja ulubiona potrawa z cebulą? ;P hmmmm....wątróbka drobiowa? Nie wiem...w spaghetti tez jest cebula Jak dział chciałabyś moderować i dlaczego Wojny? hehe gdybym była modem to chciałabym moderować FAQ i ST...ewentualnie mogą być te wojny skoro nalegasz :P Czym przejawia się wyższość zielonego team nad wstretnymi pomarańczami? Nie wiem o czym mówisz Cezik...znowu majaczysz! Kiedy odchodzisz z tych złych pomarańczy? Na razie się nie zapowi…

• kruszynka

Cytat od Toadie: „O, kruszonka ma temat w CT No namówiły mnie pewne łobuzy :D Czemu tak późno go założyłaś? A bo miałam różne głupie obawy z tym związane.. ;) I kilka klasycznych pytań: Czemu zostałaś GO? bo GO fajni są A tak na serio namówił mnie etiud na pomarańczowy team Czemu nie modem? Nie tak znowu dawno temu zastanawiałam się nad złożeniem podania na modka (przez złożeniem na GO). Ale stwierdziłam, że chyba bym się do tego nie nadawała i ciekawa byłam jednak tego jak wygląda praca Operato…

• kruszynka

Witam, tak mnie kusiło, żeby tu założyć temat ale w sumie nie wiem do końca czy to dobry pomysł Mam nadzieję, że będzie okazja pospamowania Na początek: Imię: Asia Wiek: pełnoletnia od kilku(nastu) lat GO od września 2014 więc kijanka ze mnie jeszcze I na razie tyle..reszta może wyjdzie w praniu

• Mati

Mati dlaczego się tak skrzywdziłeś tym avatarem? Przegrałeś jakiś zakład? Twój kocur był fajniejszy

• Po prostu Valefor

Cytat od kruszynka: „Czy zdarza Ci się pisać post pod postem w jakimś temacie? Nie, ja jestem przykładnym użytkownikiem :D” Czy coś sugerujesz?

• /me zostawia Tygrysa w spokoju

• Czy Tygrysek dzisiaj był zUy na mnie ? Jeżeli tak to czy nadal jest? Jak można udobruchać wściekłego kiziaczka?