Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 601-620 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od sanecrossek: „Czy wiesz że są prowadzane udane próby teleportacji czastek miedzy dwoma wyspami przy uzyciu laserów? oo a to nie wiedziałam ale od cząstki do człowieka to jeszcze daleka droga...na pewno skorzystam jak już będzie to sprawdzona metoda bo wolałabym nie ryzykować że po teleportacji będę bez oka..albo ucha... Co czytasz? Akurat teraz "Metro 2033" Jak szybko-ile słów na minutę? Nigdy tego nie sprawdzałam. Ale jak książka jest fajnie napisana i dobrze się czyta to potrafię ją w…

• kruszynka

Cytat od sanecrossek: „Cześć, oo witam Co sądzisz o sobie? To zależy od dnia i od tego jaki mam humor Ale myślę że jestem hmm...fajna, lubię zboczone żarty, czepialska, lojalna i zawsze uważałam, że jestem mało towarzyskim człowiekiem Dlaczego tak uważasz? Bo... nie wiem Kilka osób potwierdziło niektóre z tych moich cech więc pewnie coś w tym jest :P Czym możesz to potwierdzić? jak wyżej Co robisz gdy masz czas wolny od wszystkiego? Przeważnie oglądam filmy/seriale, śpię albo jak mam fazę na czy…

• Sideswipe

kruszynka - - Archiwum CT

hihi Side muszę o to zapytać! Po Twoim szalonym pędzie rowerem....jak z tego wypadku wyszła kura? Odnośnie Krainy Lodu... chciałbyś mieć swojego Olafa? Lubisz rude kobitki?

• kruszynka

Cy_siu cieszę się, że w końcu jakiś przedstawiciel męskiej części społeczeństwa przyznał się do tych wszystkich zbrodniczych występków

• Sideswipe

Co do Twojego nicka to w ogóle nie skojarzyłam a ostatnio oglądałam Transformersów bo było w TV...wybacz! Tam to kojarzę tylko optimusa Czy miałeś zabawkę transformersa w młodości ? Hmm... z filmów "samochodowych" wolisz '60 sekund" z Cagem czy np. serię "Szybkich i wściekłych"? A skoro już pytam to zapytam ogólnie... ulubiony film? Ulubiona bajka z młodości? Wolałeś bawić się w chowanego czy w berka?

• kruszynka

Cytat od Sideswipe: „Pora i na mnie. Dużej ilości pytań nie będzie. Buuuu szkoda! :) Odnośnie Twojej sygnatury. Lubisz film Ralph demolka? Uwielbiam Vanellope czy też Wandelopa jest po prostu super Mogłabym oglądać tą bajkę bez przerwy :P Pytałaś się mnie o to, więc teraz moja kolej. Skąd się wziął nick? A to chyba gdzieś już tłumaczyłam..założyłam ten nick bo uznałam że jak będę miała dziewczyński i słodki i niewinny nick to mnie nie będę atakować Nie wzięłam pod uwagę, że mogą mnie zacząć atak…

• Ee to jak już gifkujemy to ten bardziej pasuje Tigri po przebudzeniu Tygri czy po przebudzeniu też wyglądasz tak uroczo czy raczej masz ochotę wszystkich pożreć?

• Po prostu Valefor

Kuba gratuluję awansu! Zastanawiam się tylko co zrobiłeś Hypnosowi że Ci gwiazdkę dodał? Kiedy postanowiłeś zrobić sobie pierwszy tatuaż, który to był pierwszy i dlaczego taki a nie inny? Nie boisz się że kiedyś będziesz ich żałował?

• Toadie

ojoj zakładów ciąg dalszy? Toadie według mnie w ramach kary powinieneś sobie strzelić taką fotę jak ten gościu z Twojego avka i dopiero wtedy wstawić w profil!:P A w ogóle...jakbyś przegrał zakład i takie byłoby "zadanie" to byś to zrobił? Co tam w ogóle u Ciebie Ogrątko? Jakieś plany na majówkę? Lubisz potrawy z grilla?

• Wims

Cześć Wims! Na początek masz gonga ode mnie za używanie zielonej czcionki! Przecież wiesz, że jedynym słusznym kolorem jest pomarańczowy! Co sprawiło, że wybrałeś taką a nie inną drogę w życiu? Od dawna fascynował Cię las? Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? Wolisz Batmana, Supermana czy Spidermana? W ogóle zastanawiałeś się kiedyś nad modowaniem czy Ge0 od razu nakierował Cię na właściwą drogę? Ulubiony dzień tygodnia? Czy w lesie natknąłeś się kiedyś na dzikie groźne zwierzę? Bałeś się? Gdybyś…

• Sideswipe

Oj grabisz sobie grabisz A w jakiś konkretny rejon Norwegii chcesz się wybrać? A w ogóle jesteś fanem łowienia ryb? Jeżeli tak to czy łowisz i wypuszczasz czy później je zjadasz? Skoro zaspokoiłeś swoją ciekawość jeżeli chodzi o GOwanie to czy się rozczarowałeś czy jednak podoba Ci się ta funkcja? (pamiętaj że smok paczy to trza dyplomatycznie odpowiedzieć :D) Co najbardziej podoba Ci się w "pracy" GO? Dlaczego masz taki nick? Jest tego jakaś geneza? Jesteś raczej typem leniwca co lubi sobie pos…

• Sideswipe

hej Side! Skoro to początek tematu to standardowo polecę Co Cię skłoniło do złożenia podania na GO? Dlaczego GO a nie np. MOD? aaa i czy nadal się mnię boisz czy już wiesz że Ci naściemniali?

• Bardzo fajny sojuszowy ACS Gratuluję Panowie i podziwiam, że chciało Wam się wstawać o 5 rano żeby coś takiego zrobić I dzięki polo, że dzięki Tobie dowiedziałam się że Starsky to łobuz co bez pożegnania sobie z uni znika! Procencik ładny...zysku...nie ma Także po GENderowsku Obrońcy Szo!

• kruszynka

Cytat od Indestructible: „Pac! /me mac! Byłaś u mnie - teraz moja kolej. No to miło że tu kuknęłaś... Za co kochamy facetów? Za...y.... np. silne ramiona które fajnie tulą? A za co mamy ochotę wieszać ich na latarni? Za ich dziecinne zachowanie, fochanie się o bzdury.. głupie obsesje na temat piłek nożnych, F1 czy innych nudnych "męskich sportów", za niepozmywane naczynia, za porozrzucane skarpetki i za wiele wiele innych przywar Można ich 'wyuczyć', coby nie trzeba się było denerwować, czy to r…

• kruszynka

Cytat od ^Whisky^: „Witaj Kruszynko witaj Kalinka ! Miło Cię tu widzieć W kim się kochasz? aa w takim jednym zUym GO... myślę, że go znasz :P Masz jakiegoś zwierzaka?Tak Psa - Zorro a w domu rodzinnym czeka na mnie drugi pies Luna ;) W co najczęściej grasz? Ogame A ostatnio w weekendy w "South Park Kijek Prawdy" Drugie imię ? Nie posiadam :) Ulubiona książka ? Ciężko powiedzieć, która była ta naj naj naj...ale bardzo podobała mi się cała seria o Harrym Potterze Ulubiony film ? Tu to już w ogóle …

• kruszynka

Cytat od smoki: „Cytat od kruszynka: „ Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała ? Lalka Barbie którą jak dostałam to tak długo czesałam że prawie wyłysiała No i oczywiście comodore 64 ” Chciałam, marzyłam, nie dostałam Potem kupiłam comodore z uciułanego grosza, a na Barbie nie starczyło! No mi się fartnęło bo brat dostał na komunię od chrzestnego więc cały osiedle się złaziło aby pograć Także moja ulubiona rzecz w sumie nie należała do mnie ale czy to ważne? /me tuli smoka i pociesza że Barbie nie m…

• kruszynka

Cytat od Gootek: „ Pewnie, wszystko co złe to ja Ależ skąd! Jakie nakrycia głowy lubisz najbardziej ?yyy w lecie nie używam a w zimie oczywiście ciepła czapka Randka na plaży przy zachodzie słońca czy w jakiejś restauracji ?Jak jest cieplutko i ładna pogoda to na plaży W restauracji byłoby zbyt drętwo Biegałaś kiedyś boso po trawie ?Pewnie ale w miejscach bezpiecznych i wolnych od "min" :D Lubisz straszyć ludzi ? Swoim wyglądem? Nie A tak dla żartu to czasem lubię zrobić psikusa ;) Wolisz cukier…

• kruszynka

Cytat od Gootek: „ Nie mam, ja się nie bawię w takie rzeczy hahaha łobuz!! :D Ulubiona część dnia (Dlaczego ona) ? Chyba późny wieczór jak już kładę się spać... Czy zdarzyła się sytuacja, kiedy Twój nastrój miał wpływ na Twoją pracę ? Pewnie! Ulubiony krajobraz ?Nie wiem..nie mam takiego :) Twoja największa Wtopa ? hmmm..ciężko powiedzieć która jest ta największa.. :) Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała ? Lalka Barbie którą jak dostałam to tak długo czesałam że prawie wyłysiała No i oczywiście c…

• kruszynka

Cytat od Gootek: „ No a jak, ponoć jestem botem A to nie wiedziałam W ogóle to szukałam jakiegoś tematu Twojego w PU a tu lipa Mężczyzni - Co Ciebie w nich denerwuje, a co podoba ? Denerwuje mnie wiele rzeczy...głównie to że częściej się fochacie niż kobiety. Poza tym często macie zbyt wybujałe ego. Denerwuje mnie gdy nie dotrzymujcie złożonej obietnicy A z wyglądu nie znoszę facetów a'la Justin Bieber z tą straszną grzywką taką no i ogólnie facetów z damskim zachowaniem a podoba mi się gdy staj…

• Toadie

Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Przyznaj się kto Cię namówił Przegrany zakład mnie namówił ;) ” ” aa to mnie zmyliła Twoja odpowiedź wyżej gdzieś tam.. Ale to chyba trzeba będzie mu podziękować że tak Cię zmolestował Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Czy namawiający straszył Cię widłami czy smokiem? Nie, straszył mnie siostrą ceza. ” ” A to siostra ceza taka straszna? Cytat od Toadie: „Cytat od kruszynka: „ Czy jeżeli usłyszysz jakąś wkręcającą piosenkę chodzi Ci po głowie cały dzi…