Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 581-600 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mati
kruszynka - - Archiwum CT
PostCytat od Mati: „ Pragnę też dodać, że absolutnie nie zabraniam pytać o cokolwiek na IRCu :P” Oj łobuzie bo Ci logi przytoczę! Cytat od Mati: „ Skłamałbym jakbym powiedział, że nie patrzę na liczniczek i nie wiem ile mi brakuję, aby stać się z top7 w postach top6. ” Tak sobie patrzę na top10 w ilości postów i większość to byli/obecni Teamowcy i jeżeli dobrzę kukam to zieloni Zatem czy można śmiało wysnuć wniosek, iż największymi "spamerami" są zieloni? Co będzie jeżeli osiągniesz top1? Przestanie…
-
kruszynka
PostCytat od Mati: „Siema siema! Witaj Matiuszku! Jakie słodycze lubisz najbardziej? Chyba łatwiej by było zapytać jakich nie lubię Uwielbiam kinder bueno, które jest stanowczo za małe, lubię batoniki bajeczny/pierrot, wszelkie czekolady (za wyjątkiem tymi z bakaliami), maltanki etc. Nie mam ulubionego smakołyka.. słodycze uwielbiam w całej ich okazałości Wolisz czekoladę białą czy gorzką (inne odpowiedzi nie wchodzą w grę!)? Jeżeli mam wybierać tylko te dwie to choć wiem że biała jest najmniej zdro…
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Kiedy odwiedzisz mój temat, piętro niżej?A może nawet dzisiaj? Nie znasz dnia ani godziny gdy dopadnie Cię spamowanie zacnej kruszyny :E Ten zielony niezbyt pasuje do tego nicku, albo nie jestem przyzwyczajony jeszcze do niego. Przekonaj Ogra, żeby zmienił kolory . Eee ja już powoli się do zielonkawego akcentu przyzwyczaiłam. W sygnę też dałam zielonkawość aby już się tak ten nick nie odznaczał Co do Ogra no to próbowałam, ale uparty jest! Chyba, że go kasai odsprzeda smoki…
-
Mati
PostDlaczego można zadawać Ci pytania w tym dziale a nie można na IRC? Jaka jest różnica? Czy chodzi o +1 w liczniku? Skąd wstręt do orzechów? Nie smakują Ci czy wiąże się z tym jakaś trauma z dzieciństwa ? Tęsknisz za zielonym Cezem? Czy kiedyś miałeś fiksację na temat innego zespołu niż PF ? Jeżeli tak, to co to był za zespół? Jaką wodę lubisz pić? Gazowaną czy niegazowaną? Herbata czy kawa? Czemu z Ciebie taki smutas?
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Czemu wszyscy na IRC nazywają Cię kruszonka? Nie wiem Bo jestem smaczna? :P kiedy można się spodziewać piątek gwiazdy? Ojj daleka i wyboista droga na mnie czeka więc raczej nieprędko”
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „A co powiesz o tym, żeby połowa była pomarańczowa, a druga zielona? No niestety tak się nie da zrobić. Tak, żeby pokazać przynależność do dwóch stron teamu? Będziesz na tegorocznym zlocie teamu?Jeszcze nie wiem ”
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Zmienisz kiedyś ten kolor nicku na jakiś ładniejszy? A jaki byłby ładniejszy? Czerwony? :E Ten zielony jest taki nijaki i niezbyt pasuje do pomarańczy GO. Może żółty albo miks zielonego i pomarańczowego? No wiem, że ten zielony dziwnie wygląda ale muszę mieć jakiś kolorek sugerujący że również moderuję. A w związku z tym, że jestem bardziej GO niż MOD wolę mieć rangę pomarańczową niż zieloną. Co do sugerowanych kolorów to niestety nie mogę ot tak sobie wybierać.. bo jakbym …
-
kruszynka
PostCytat od Cezarcfc: „Proszę nie wzywać imienia ceza na daremno A phi! Będę! W sumie tutaj jeszcze nie pogratulowałem zmądrzenia i wybrania jedynego właściwego koloru Przecież miałam już właściwy kolor! I kiedy tego hosta zmieniasz na ładniejszy? Po trialu jak rozumiem? Hosta nie zmienię bo jest idealny! A ja tGO będę zaraz po tym jak piekło zamarznie a z nieba zamiast deszczu zaczną spadać banknoty 100 dolarowe. Pf....cykor!:D Chociaż z drugiej strony... chciałabyś mnie egzaminować? No pewnie! Mi…
-
kruszynka
PostCytat od etiud: „ Kruszynko cóż Cie skłoniło do kandydowania na moda ? :)” Właściwie to nie wiem Kusiło od dawna i jakoś tak w końcu mnie skusiło Cytat od Sideswipe: „ Coś się zmieniło? Bo jakoś nie widzę nowego tGO... Cóż...nie moja wina że cez to lamka i nie dotrzymuje obietnic :P Jak się czujesz po zielonej stronie? Dziwnie Ale źle nie jest tylko już Mati i kasai węszą spisek jakiś przeciw mojemu hostowi Jak odejdę z teamu i złożę jeszcze raz podanie na GO to możesz mi obiecać, że mnie będzie…
-
kruszynka
PostCiap dzięki Etiud oj tam oj tam.. po prostu inwigiluję nowe terytoria Poza tym nie zzieleniałam tylko dodałam mały nowy akcent kolorystyczny o!
-
RevenGee
PostEj! Ominąłeś jedno pytanie!
-
RevenGee
Posthej świntuszku Dobra zapytam bo mnie to od zawsze ciekawiło...czy studiując stosunki międzynarodowe studentom tego kierunku też to się dwuznacznie kojarzy? Bo mnie tak ! Widzę, że byłeś "kujonem" z WFu Znaczy że raczej wysportowany z Ciebie ludek? Czy na WFie lubiłeś rzucać piłką lekarską? A w co lubiłeś grać na WFie? Siatka, Kosz czy Noga? Lubiłeś grać w "dwa ognie"? Wiesz w ogóle co to za gra? Co do dystansu pytałam o biegi...a o czym w pierwszej chwili pomyślałeś? Czemu nie ulegasz? Jak można…
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Ave leniwcu Sam jesteś leniwiec o! :P Ulubiony team w siatkówce? Nie mam Jak można być pracowitym leniem? Tak samo jak leniuchowatym pracusiem :D Lubisz wodę? Hmm..lubię..no chyba że miałabym się w niej utopic to mogłabym znielubić :P Jesteś zimno czy ciepłolubna?Ciepłolubna Zadowolona z takiego koloru?Teraz tak Podrajcowałam troszkę bo Ci się pomerdały..ale wybaczam ^^” Cytat od RevenGee: „Śliczny wierszyk napisałaś, ale nic nim nie zdziałałaś. Ja zielonym pisał będę i prz…
-
RevenGee
PostCześć łobuzie! Ładnie to tak atakować zielonkowatością w moim CT? Nie boisz się, że spotka Cię bolesna kara? Dlaczego lubisz Zeusa? Bo ma pioruny? Dlaczego irytuje Cię Iron Man? Lubisz pająki? Na WFie wolałeś biegać czy w coś grac? W podstawówce jaką miałeś ocenę z WFu? Jesteś raczej długo czy krótkodystansowcem? Pokażesz foty z wakacji? Cola czy pepsi? Hot-dog czy hamburger? Wolałbyś zostać pożarty przez Ogra czy rozszarpany przez Tygrysa? Mogę Cię pacnąć za to że mnie na Eri skanowałeś? Ulubio…
-
kruszynka
PostCytat od RevenGee: „Dobry wieczór ! Przyszedłem, poczytałem, się usmiałem i na zielono pomalowałem ! Oznajmiam każdemu z osobna jak i wszystkim, że od dzis ten temat przejmuje kolor zielony ! Zero pomarańczy bo kruszynka w trawie tańczy ! Także zostawiam ślad i do zobaczonka ! <3” Z rana w temacik zajrzałam I własnym oczom nie dowierzałam Jakiś niedobry i swawolny zielonek Próbował zmienić tego tematu kolorek Nie, nie mój łobuzerski kolego Nie pozwolę Ci zrobić czegoś takiego! Wszystkie ślady zi…
-
Nooo paweł powiem Ci że STarcie robi wrażenie Gratuluję pięknego procentu i udanej akcji Przy takim STarciu chyba zysk idzie na dalszy plan także się nie przejmuj Juro Tobie życzę Szo i uważaj już na te gwiazdeczki! Ps. tyle masz tych życzeń.. może się podzielisz?
-
kruszynka
PostCytat od Cezarcfc: „Cytat od kruszynka: „Jaki lubisz sport?yyyy.... ostatnio się rozleniwiłam więc teges no... ale lubię siatkówkę i tenis ziemny” Ostatnio? A to kiedyś nie byłaś rozleniwiona? pfff! Owszem jestem leniuchem, ale pracowitym o! Lubisz grać w tenisa? Oglądać? Czy obie te rzeczy? Lubie (a raczej lubiłam) grać w tenisa Niestety rakieta leży zakurzona w domu rodzinnym Oglądać też czasami lubię jak jest ciekawy mecz Który z tych panów? (Ukryta treść) Czy może jakieś inne preferencje? [L…
-
kruszynka
PostCytat od sanecrossek: „Do jakiej liczby maksymalnie kiedykolwiek policzylas? Zaczynajac od zera lub jedynki? o matko nie pamiętam Czy przeszkadza Ci ze aktywni gracze na Ursie to okolo 20-25% ¿ Jakoś szczególnie mi to nie przeszkadza bo głównie gram eko więc im mniej skanów mam tym lepiej Ale fakt, jak mam ochotę polatać to za bardzo nie ma na kogo... szkoda że uni wymiera bo naprawdę fajni ludzie tam grają :) W co jeszcze gralas/grasz? Hm... grałam na innym portalu w statki, pokera, kości, chiń…
-
kruszynka
PostCytat od Drakensang: „Ave leniwcu, Ave! ale dlaczego leniwcu? Przecież to zielonki są leniwe! Czemu eko, a nie flota? Flota generuje większe zyski szybciej, podczas gdy eko rośnie wolno i jest nudne. Może i eko rośnie wolno ale za to daje stabilną sytuację na koncie. Jeżeli ktoś nastawia się typowo na flotę bez równoczesnego rozwijania się w strefie ekonomicznej to przy pierwszym lepszym potknięciu (złomie) konto jest mało warte i większośc osób kończy grę bo nie są w stanie się szybko odbudowac…