Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 541-560 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Draken

kruszynka - - Archiwum CT

hejoo Wolisz książki że tak powiem "trudne" czy raczej takie typowo dla relaksu co się wciąga w jeden wieczór? Ulubiona lektura szkolna i dlaczego akurat ta? Koszykówka, siatkówka czy piłka nożna? Które Państwo chciałbyś zwiedzić gdybyś miał możliwość? I dlaczego właśnie to? Ulubione wydarzenie historyczne? Wakacje wolisz spędzać leniwie czy bardziej aktywnie? Umiesz jeździć na łyżwach? Jeśli tak to do tyłu też? Ulubiona wieczorynka w dzieciństwie?

• Sideswipe

hejoo Tyle masz fanek że aż strach pisać Czy uważasz że jesteś wstydliwy? Gdy się zawstydzasz czy widać na twej twarz tzw. buraczka? Czy raczej nie widać? Lubisz grać w szachy? A może wolałbyś jednak warcaby? Lubisz rude? Te farbowane też? Masz już plany na Sylwestra?

• Migotka

Ostatnio nie odpowiedziałaś bo było rano..teraz jest już po południu więc!! 3 cechy które powinien posiadać Twój książę? Czy masz duże wymagania co do facetów czy raczej wystarczy "to coś"? Co lubisz jeść na śniadanie? Podobało Ci się we Wrocławiu? Bradley Cooper czy Ryan Gosling? a może inny aktor jest dla Ciebie ciachem? Ulubiona polska i zagraniczna aktorka? Uderzenie z liścia czy z pięści?

• Po prostu Valefor

Hmm napisałeś że zastanawiasz się nad startem w Top Model. Nie bałbyś się nagiej sesji? Widziałam, że umieściłeś swoje opowiadanie. Czy to oznacza że jesteś bardziej umysłem humanistycznym niż ścisłym? Czy zdarza Ci się ocenić osobę i zaszufladkować tylko po wyglądzie? Podaj 3 cechy charakteru, które cenisz u innych Podaj 3 cechy charakteru, które cenisz u siebie Czy zdarza Ci się walnąć focha? Ulubiona bajka w dzieciństwie to... ?

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Ojej kto tu zawitał Cytat od Valefor: „Czemu Kruszynka jest Kruszynka? Bo jestem malutkim, niewinnym stworzonkiem, które można łatwo nadepnąć :( Przypomnij mi.. czy my sie widzielismy w Wawie rok temu?:D hah Pewnie! Pamiętam Twój strój i hm... poziom "kontaktu z otaczającym światem" Ale chyba nie rozmawialiśmy ze sobą tylko się przywitaliśmy o/ \o”

• kruszynka

Cytat od Sideswipe: „/me czyści temat z kurzu Dziękuję, że dbasz o mój temacik :D Kiedy kolejna partia szachów? Hmm nie wiem..musiałabym potrenować Już wiesz co dostaniesz pod choinkę? Nie :) Lubisz święta? Jak tak co co dokładnie? I tak i nie.. lubię bo jest wolne i mogę spędzić troszkę czasu z rodzinką A nie lubię tej takiej gorączki świątecznej przez którą ludzie zachowują się jak zombie... Udziela Ci się już jakoś ten nastrój? Może posłuchasz jakiejś świątecznej nutki od czasu do czasu? Rzad…

• Po prostu Valefor

hej łobuzie! Co to się stało, że postanowiłeś odkurzyć swój temat? Boisz się Tygrysa? Jesteś typem spamera? Myślałeś o starcie w Top Model?

• Migotka

hej Migi! Lubisz czekoladę? Jaką najbardziej? Czekoladę wolisz ssać czy gryźć? Czy lubisz objadać się słodyczami jak masz zły humorek? Jeśli tak to czy Ci to pomaga? Ulubiony sport oprócz biegania do uprawiania to... ? Śmiałaś się kiedyś tak mocno, że rozbolał Cię brzuch? Biłaś się z chłopakami w dzieciństwie? Lepiej dogadujesz się z facetami czy babkami? Miałaś kiedyś inny kolor włosów? Jeśli tak, jakiż to? 3 cechy które powinien mieć Twój książę (może byc cecha charakteru lub wyglądu).. Uzasad…

• Sideswipe

/me pac Side! Wkurzyłeś się kiedyś na mnie czy jeszcze nie było okazji? Nadchodzą święta. Lubisz Wigilię? Ulubiona potrawa Wigilijna? Czy w dzieciństwie wierzyłeś, że o północy zwierzęta przemówią ludzkim głosem? Bawiłeś się w dzieciństwie klockami lego? Jeśli tak, wolałeś układać konstrukcje wg planu tej firmy czy raczej mieszałeś klocki różnych zestawów i tworzyłeś coś swojego?:D Wolałeś się bawić w chowanego czy podchody?

• Draken

hej Draken Kto namówił Cię na złożenie podania na GO? Przebierałeś nóżkami kiedy będziesz mógł założyć tu temacik? Lubisz jak inni zadają Ci pytania? Jesteś intro czy ekstrawertykiem? Ulubiony film? Dlaczego akurat ten? Lubisz filmy animowane?

• Migotka

Heloł Side stwierdził, że lubisz jak Ci dokucza. Czy potwierdzisz tą nowinkę? Czy często widzisz białe myszki? Gdybyś miała spotkać na swej drodze szczura albo pająka to którego zwierzątka bałabyś się bardziej? Czy grając flotą nie wkurza Cię czasami długie oczekiwanie na wracającą flotę? Zdarzyło Ci się zaspać do pracy bo w nocy złomowałaś? Spowodowałaś kiedyś wypadek/kolizję? Jak Ci idzie z parkowaniem? Faceci uważają, że my babeczki mamy z tym problem. A ty co sądzisz? Jesteś raczej typem ryz…

• Sideswipe

Zawsze spędzasz wakacje w ciepłych krajach? Nie za dobrze Ci? xD Dlaczego dokuczasz Migotce? Dlaczego kłamiesz że smoki jest groźna? Przecież jest łagodna jak baranek Boisz się ognia?;> Wolisz ogień który daje ciepło ale jest niebezpieczny i może wszystko obrócić w pył czy wodę, która daje orzeźwienie ale może zmyć całe miasta z powierzchni ziemi? Lubisz pływać pod wodą? Jeżeli tak to otwierasz oczy czy z zamkniętymi (przy założeniu, że nie masz maski ani okularów)? Sposób na pozbycie się czkawk…

• Migotka

hej Migi! No to standardowe pytania : Dlaczego zdecydowałaś się przystąpić do Teamu? I dlaczego GO a nie np. MOD? Skąd nick Migotka? Wcześniej miałaś nick mala mi.. czy masz jakieś emocjonalne przywiązanie do Muminków? I co cię skłoniło do tematu tutaj? Miewasz czasami wyrzuty sumienia jak kogoś zezłomujesz?

• Sideswipe

Odnośnie tego pytania muzycznego to byłam ciekawa czy wolisz np. dopracowane dźwięki jakie są już na płytach czy jednak wolisz posłuchać "żywej" muzyki No więc, co wolisz? Odnośnie wyobraźni przestrzennej... kiedyś (nie wiem czy u Ciebie) np. na technice czy matematyce trzeba było na podstawie jakiejś bryły narysować wszystkie rzuty. Ew. na matematyce zrobić jakąś bryłę. Czy takie zadania są dla Ciebie wyzwaniem czy to raczej prościzna? No z tymi cechami charakteru u Pana Boga się nie popisałeś!…

• kruszynka

Cytat od Sideswipe: „Zagrasz partyjkę w szachy dla zabawy? Mogę zagrać, ale raczej kiepskim jestem graczem Jesteś osobą, która przywiązuje się do wyglądu swojego profilu? Tak, bardzo Jak tak to co sobie cenisz w takim profilu? Hmm czy cenie to nie wiem.. po prostu bardzo mi się podoba mój avatar i nie jestem w stanie go zmienić nawet jakbym chciała. Po prostu nie i już Lubię też moją sygnaturkę bo uważam że jest piękna Chodzisz do kina? Bardzo rzadko :( Wyczekujesz jakichś konkretnych filmów? Cz…

• Sideswipe

Cześć Sajd W sumie dawno mnie tutaj nie było.. wybacz to niedopuszczalne zachowanie Wolisz słuchać muzyki z mp3, CD etc. czy chodzić na koncerty? Wolisz wsłuchiwać się w melodię czy raczej ważniejsze są dla Ciebie słowa piosenek? Czy nadal masz żal do mnie i smoki za tą zielonkowatość? Czy już nam wybaczyłeś? Miewasz dołujące dni, że nie chcesz z nikim rozmawiać? Jeśli tak, jak lubisz spędzać takie dni? Wolisz całki czy równania kwadratowe? Lubiłeś zadania z bryłami? Myślisz, że masz wyobraźnię …

• kruszynka

Cytat od Draken: „Dobry hej :) /me szuka kruszynki I co, znalazłeś? :P Jakie masz sposoby na zabicie czasu? Siedzenie przed kompem, oglądanie TV, spanie.. Nie za dużo tych Uni masz pod opieką? Myślę, że nie Jakie są plusy starych uni? hmm...nie wiem Czemu uważasz, że Kasia jest groźna? Ja zawsze odnosiłem wrażenie, że ogoniastego trzeba się bać. A bo slapie znienacka i znika zanim człowiek zdąży oddać :P Jak zamierzasz uświadomić smoka, że nie jest groźny? Cóż...może tulić i tulić az w końcu prz…

• kruszynka

Cytat od Draken: „Witaj zielony stworku. pfff hej :P /me lypie na kruszynke /me paczy na Drakena Czemu uważasz, że smoki nie jest zua i groźna? Bo jest miła i słodka i dobra Trzeba ją tylko o tym uświadomić :D Lubisz spać? Uwielbiam!! Co ci się bardziej podoba bycie modem czy go? Hm.. i jedno i drugie zajęcie ma swoje plusy Co sadzisz o nowej wersji OGame? Że jest niedopracowana a szkoda bo mogłaby być fajna Ale ja jakoś szczególnie nie narzekam. Mam nadzieję, że jeszcze to i owo uda się poprawi…

• kruszynka

Cytat od Mari: „Witam Witaj Ulubiona sentencja? Pierwsza jaka mi przyszła do głowy to ta, którą często wstawiam w swoje sygnaturki czyli: "Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi." S.Wyszyńskiego. Czy znasz się na kwiatach? Nie, kwiaty mnie nie lubią Nie umiem się nimi opiekować. Czy lubisz fantastykę (fantasy, s-fi)? Hm..myślę, że tak ale zależy od książki/filmu etc. Jaki według Ciebie ustrój polityczny najbardziej pasowałby dla …

• kruszynka

Cytat od Draken: „Witaj zielony stworku Jaki zielony stworku? /me łakomie patrzy na kruszonke /me zaczyna szukać schronienia Jesteś osobą, która ma cierpliwość czekać na coś czy wolisz to już mieć? Wiadomo, że lepiej nie czekać ale myślę, że jestem cierpliwą osobą i jak trzeba to cierpliwie czekam Lubisz pływać? Lubię, ale nie umiem za dobrze...tyle o ile żeby się nie utopić :P Kiedy dojdzie kolejna gwiazdka? 24 grudnia A tak na serio to nie mnie pytać :> smoki czy Kasia? Kasi się bardziej boję …