Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 670.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Kalkulator ACS

kruszynka - - Poradniki i Narzędzia

Aktualizacja: Dodany nowy kalkulator! Link umieściłam w pierwszym poście Zachęcam do testowania i proszę o ewentualne uwagi jeżeli coś będzie nie tak.

• kruszynka

kruszynka - - Członkowie Teamu

Cytat od Sideswipe: „/me rozgląda się po szafkach w kuchni Aaaa włamywacz! Tak sprawdzam czy masz może podobny kubek do tego, którego mi stłukłaś, ale coś nie widzę... Może schowałam? Na ile lat się czujesz? 17 ^^ Czego najdłużej do tej pory szukałaś? Nie musi być rzecz. Hm... Może rzucisz jakąś nutką na dzisiaj? /me rzuca nutką Może ta? youtu.be/UhyeywiEzKo Mam wrażenie, że zadawałem podobne pytanie kiedyś, no ale... Jaki typ muzyki w ogóle lubisz? Nie mam sprecyzowanego gustu muzycznego Czy mo…

• Sideswipe

kruszynka - - Archiwum CT

Oj! Strąciłam miotłą Twój ulubiony kubek jak odkurzałam Twoje CT! Wybaczysz? A tak serio.. Masz swój ulubiony kubek w którym pijesz kawę/herbatę? Jeśli tak, jak wygląda? No ten fioletowawy ładny ale bardziej pasuje do Rudej niż do Ciebie Zostań przy niebieskim Jak to nie miałeś kalendarza? A zabierałeś historyjki z gum turbo/naklejki lub cokolwiek innego? A co to były za incydenty z kolegami?

• Po prostu Valefor

Cytat od Valefor: „Cytat od kruszynka: „ Jeśli nie Flash to jakim superbohaterem chciałbyś być? To jest bardzo, bardzo trudne pytanie muszę sie nad tym zastanowić, daj mi trochę czasu :P” ” Troszkę czasu już minęło... czy już wiesz jakim bohaterem chciałbyś być?

• Draken

Chciałeś abym przeleciała tu odkurzaczem to więc czynię to! Masz już pokupowane prezenty dla najbliższych? Lubisz ubierać choinkę? Co chciałbyś dostać pod choinkę? Masz już plany na Sylwestra? Potrafisz przyznać się do błędu i przeprosić czy nawet wtedy gdy wiesz że nie masz racji bronisz swojego zdania do upadłego? Wolisz jeść pomarańcze czy mandarynki?

• Sideswipe

Taa u mnie odkurza a u Ciebie widzę też biały puszek powoli zalega! I to nie śnieg! /me paca miotłą CT Side'a Dlaczego używasz różnych kolorów do odpowiedzi? Wolisz niebieski czy ten taki fioletowawy? Ulubiona kolęda i piosenka świąteczna?:> W dzieciństwie miałeś kalendarz adwentowy z czekoladką na każdy dzień? Jeśli tak czy lubiłeś je podjadać troszkę wcześniej? Co myślisz o Halloween i Walentynkach? Czy obchodzisz te święta czy uważasz że Polska zbyt się amerykanizuje? Uważasz że mocno stąpasz…

• kruszynka

Cytat od Sideswipe: „/me znowu zdmuchuje kurz hehe dziękuję, że dbasz o moje CT Jakoś nigdy się nie chwaliłaś swoimi "szalonymi" wyczynami. Może więc opowiesz o jakimś jednym na dobry początek? Yyyy...raczej nie ma się czym chwalić Choinka ubrana? Jeszcze nie :) Mała czy duża? Hm...średnia Ale przeważnie w domu mamy średnią lub dużą..mała to chyba tylko w dzieciństwie była ^^ Lubisz święta? Czy może już się przejadły? Sama atmosfera świąt mnie jakoś nie porywa. Jedyny ich atut to dni wolne od pr…

• Kalkulator ACS

Witam W związku z tym, że dzisiaj na kanale #ogame.pl pojawiły się pewne niejasności odnośnie podziału zysku postanowiłam na tą chwilę zablokować możliwość podziału zysku wg ustalonego %. Dopóki nie opracuję formuły, która zamknie furtkę dla osób chcących wzbogacić się kosztem słabszych uczestników ACSa ta opcja będzie niedostępna Do rozliczenia będzie na tą chwilę brany podział po równo który jest wg mnie najsprawiedliwszy i eliminuje problem pushu.

• Kalkulator ACS

Witam W związku z tym, że po wejściu wersji 6.0 często pojawiają się pytania na temat jakiegoś kalkulatora do rozliczania ACSa postanowiłam stworzyć taki podstawowy kalkulatorek, który mam nadzieję ułatwi Wam podział zysku po wspólnych lotach Kalkulatorek zrobiony jest w excelu i można korzystać zarówno w wersji online jak i ściągnąć sobie plik na komputer i już działać normalnie na swoim kompie. Proszę tylko przed wypełnianiem w wersji online sprawdzić czy jakiś poprzedni użytkownik nie zostawi…

• smoki

Nie łoś a reniferek! Smoko-reniferek ! Czy uważasz, że mogłabyś swe skrzydła użyczyć św. Mikołajowi do rozwożenia prezentów? Czy leciałabyś razem z reniferami czy raczej je zjadła?

• Zaktualizowano FAQ: Planety - Kolonizacja

• smoki

/me podkrada się do smoki i zabiera jej smocze rogi a w zamian przykręca te: pol_is_Rogi-Renifera-z-dzwoneczkami-2872.jpg hihi Czy powinnam teraz unikać smoka?

• kruszynka

Cytat od Cezarcfc: „Zielony dzień! Pomarańczowy! Mówicie, że zaczynamy święta na forum to ok No powoli grudzień się zbliża więc najwyższy czas :P Nie lubisz świątecznych reklam Coca-coli? Lubię! I towarzyszącej im muzyczki? Uwielbiam! I nie wiesz, że w święta to się Kevina ogląda? No ten Kevin to przesada jednak.. Przerażasz mnie... W końcu!!! Myślisz, że są możliwe święta bez tych dwóch elementów? Myślę, że tak chociaż co do Kevina to chyba nawet rok temu protesty były jak nie chcieli puścić Ch…

• Po prostu Valefor

Cytat od Valefor: „ P.S. a bierz te pikaczu pieruny! Koloru do nich dopasować nie mogłem, więc wziąłem czerwony ;f” Zestaw kolorów jak u superbohatera Flash'a Przypadek? Jeśli nie Flash to jakim superbohaterem chciałbyś być?

• kruszynka

Cytat od Valefor: „Możesz i tutaj tylko w przystępny sposób Okeej...powiedzmy, że chodziło mi o to, że tamtego wieczoru odwiedziła Cię Marysia która przesłoniła Ci cały świat i nie zauważałeś innych dam o! Jak to nie masz powodu ku odwiedzaniu stolic? A ja?:D :D Czyżby to było zaproszenie? Uważaj bo skorzystam! Dlaczego zdecydowałaś się na Malediwy? Bo wydają mi się piękniejsze i wolałabym tam wygrzewać tyłeczek :D Lubisz podróżować? Lubię ale raczej nie mam ku temu okazji :) Jest jakaś szalona …

• kruszynka

Cytat od Valefor: „Coś nie tak było z moim strojem?:D Ależ skąd! Stylowy był Ale w pierwszej chwili Cię w ogóle nie poznałam :> Co masz na myśli "Poziom kontaktu ze światem"?:P Jesteś pewien, że mam tutaj napisać? Odwiedzasz czasem stolicę? Niee... nie mam ku temu powodu :) Gdybyś miała wybrać jedna podróż to wybrałabyś Dubaj czy Malediwy?:D Malediwy ”

• smoki

Czy tym razem byłaś zaopatrzona w odpowiednie obuwie po bieganiu po mieście? Hehe a smoczęta nie gniewają się, że tam im saneczki/jabłko podbierasz? Wolisz lepić bałwana czy walnąć się na śniegu i zrobić aniołka? Jak myślisz, czy niesforny cez da się okiełznać? Gdy jakaś książka Ci się spodoba zdarza Ci się ją przeczytać kolejny raz? Nadchodzi grudzień... jako prezent wolałabyś soczystą owieczkę czy pozwolenie kasai na zjedzenie jednego z zielonków?

• Po prostu Valefor

Cierpliwość powiadasz... Gdyby ktoś dał Ci dzisiaj prezent i powiedział, że to coś super wspaniałego ale możesz to otworzyć dopiero w święta..nie kusiłoby Cię aby złamać tą regułę? Stoisz w kolejce...na poczcie...i co chwilę ktoś przed Tobą się wpycha... Reagujesz czy odpuszczasz i spokojnie stoisz i czekasz na swoją kolej? Widzę, że zajumałeś hypnosowi pioruny i wstawiłeś do sygny Nie boisz się konsekwencji?:> Często zdarza Ci się....warczeć? Ulubiony Gumiś?

• smoki

hejeczka Jak wspomnienia z Wrocławia? Mam nadzieję że tęskniłaś za mną! Czy lubisz nasz pomarańczowy sad? Czy wolałabyś więcej sadzonek do pielęgnowania? Czy pomizianko pod skrzydełkiem wystarczy aby Cię udobruchać? Gdy spada dużo śniegu miewasz taką chwilę że myślisz "ah pojeździłabym sobie na sankach..."? Czy uważasz że faceci z wiekiem głupieją czy mądrzeją? Odpowiedziałaś, że boisz się horrorów..ale miewasz tak, że oglądasz je przez paluszki bo jesteś ciekawa zakończenia? Czy nawet nie zaczy…

• RevenGee

hej ReV! Gdzie jesteś i co Cię tak mało ? Jesteś zadowolony teraz ze swojego dostawcy internetowego? Masz już plany na Sylwestra? Napisałeś już list do św. Mikołaja? A myślisz, że takie łobuzy jak Ty mają szansę na inny prezent niż rózga? Lubiłeś lepić bałwany w dzieciństwie?