Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 670.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Temat przeczyszczony ze zbędnego offtopu i treści naruszających Regulamin.
-
UF AQUAIUS
PostJeżeli będą planowane łączenia uniwersów zostanie to ogłoszone. Temat zamykam jako niezgodny z Regulaminem GiK,
-
antigame ver 7
kruszynka - - DiD Kalyke
PostProszę o założenie tematu w dziale GiK Temat zamykam
-
Na samym początku chciałabym zaznaczyć, że wypowiem się tylko raz także w przypadku chęci prowokowania mnie do dalszej dyskusji mogę śmiało odpowiedzieć "nie trudźcie się". Moja wypowiedź wolałabym żeby została potraktowana jako wypowiedź gracza, który obserwuje całą tą Waszą nagonkę na decyzję Rady. Niemniej jednak ze względu na sprawowaną tutaj funkcję zdaję sobie sprawę, że będziecie ją postrzegać jako wypowiedź Członka Teamu. Wielu z Was oburza się na podjętą przez Radę S&D decyzję o wklucze…
-
Zakup anty vs zakup anty przez turcje - jak sytuacja zostanie rozwiazana ?
kruszynka - - DiD Kalyke
PostPodobny temat został już zamknięty z informacją, że DiD nie jest miejscem na tego typu dyskusje. Temat zamykam.
-
Gdzie znajdę misje?
PostWprowadzenie znajduje się tam gdzie poprzednio - pod znakiem zapytania. Jednak po kliknięciu w znak zapytania ukazuje nam się wybór klas. Aby przejść do Wprowadzenia kliknij "graj bez klasy". Sprawdziłam i nie zdezaktywowała mi się klasa. Więc wszystko powinno być OK. Kolega kliknął "graj bez klasy" przed wyborem klasy to nadal miał do wyboru darmowa opcję wyboru. Niestety nazwa tej "opcji" jest trochę myląca.
-
Zmiana parametrów eko
kruszynka - - DiD Fenrir
PostPamiętajcie, że jak dacie eko x7 to zmieni się Wam parametr szybkości badań. Będą zmniejszone do x7.
-
Cytat od ^BrzydaI^: „Ban dla @kruszynka bo to kłamczuch i robi sobie że mnie żarty ” Jaaa? pff Ban dla @^BrzydaI^ za jakieś brzydkie insynuacje
-
bo nie ma pozdrowień dla sojuszu A tak na serio gratuluję ST! i czekamy na kolejne Obrońcy Szo!